19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Linda erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Linda-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-11 10:10:18

gmo
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Linda Budapest 2019-03-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, mindenről kaptam tájekoztatást, beleértve a címet is.
Egyikünk telefonjával probléma lehet, mert időnként szörnyen rosszul hallottuk egymást, de végül megoldottuk.

Voltam olyan gyatra, hogy mire odaértem, a házszámot elfelejtettem, ezért újra kellett hívnom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part, aki beüti a GPS-be, pont abban az utcában rakja le.
A BKV-t nem tudom, de autóval egyszerű odajutni. Parkolni a ház előtt olcsón lehet. A lakásajtón van egy dísz, aminek köszönhetően könnyű felismerni.

A terveimet keresztül húzva fél órával korábban érkeztem a helyszínre. Amikor jeleztem, kért 10 percet és már mehettem is.
Helyszín
Randi helyszíne:
3
Egyezés a hirdetéssel:
3
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
2
Négyen rendelnek a lakásban. Amikor beléptem olyan sötét volt, hogy alig ismertem meg és féltem, hogy valamibe belebotlok vagy belerúgok.
De nem így lett, sőt sikeresen bejutottam a szobába. Van egy pad is a sarokban, de ezzel az elhelyezéssel használhatatlan, hisz a vendégnek csak az egyik oldalához férhet a masszőz.Ellenben a tatami tükörrel megfelel célnak.
A ruhákat egy kis fotelbe lehet pakolni.
Található még néhány dísz a hangulat kedvéért, valamint színes hangulatvilágitás, ami elég kevés fénnyel szolgál, ahogy sajnos mindig.

A zuhanykabin rendben van, egy kazal tusfördő található meg a peremén, amik persze folyamatosan leborulnak a tálcába. Végre egy hely, ahol a víznyomás elég erős.

A törölköző száraz volt, de papírvékony, látszott, hogy ezerszer mosták már. Nem is volt igazán nagy, épphogy elégséges volt a mérete. Viszont kaptam hármat is.

Sajnos a vékony falak miatt a randi alatt végig hallani lehetett a szomszéd szoba történéseit. Szerencsére nem kristálytisztán, de egyértelműen zavaróan.
A zuhanyból távozva a szomszéd szobából épp egy meztelen puncis lány jött volna ki és engem észlelve gyorsan vissza is ment. Kellemetlen, mint mindig.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy fekete csipkés két részes valamiben fogadott az ajtó mögül. Alul tanga, ami remekül kiemelte a fenekét.
Az emberiség szerencséjére nőiesen kerek formákkal áldotta meg a jósors.

Ahogy a képekről sejthető, igazi csöcsparádéval kell szembesülnie a vendégnek kettő darab méretes, kerek, feszes dudával. Élvezet simogatni még az előszobában is elköszönéskor. Nem egy szégyenlős nöszemély.

Arca folyamatosan és őszintén mosolygós.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A szobában Linda megkért, hogy feküdjek hasra és megtörölte a vizes hátamat. Persze már lemeztelenedve.

Kértem, hogy rendesen dolgozzon meg, aminek nagyon örült, mert szeret masszírozni. Rögtön neki is állt a lábamnál és az első perctől tudtam, hogy ez finom lesz. Szakszerűen vegigment rajtam, eldolgozta a csomókat, meg egyáltalán rendesen kezelésbe vett.. A lábamat így helyezte, hogy hozzáférjen, a karomat úgy, hogy kiemelje a lapockámat, a tenyeremet a combján masszírozta, nagyszerű volt. Olyan mozdulatsorokat használt, amiket eddig rajtam még soha, ami jelezheti persze a tapasztalatlanságomat. Nagyon jól esett, megkaptam hátulról és elölről is (erotikus masszázs során nem szokott hangsúlyt kapni!), amennyire két szakavatott masszőzkéztől elvárható. A fejemet és a talpamat nem számítva minden darabnyi helyre kitért.
Az egyetlen negatívum annyi volt, hogy éreztem némi kapkodást. Utólag már bánom, hogy a másfél óra helyett nem két órára maradtam.

Mivel szeretem, ha megropogtatnak, kértem, hogy probálja egy kicsit megdolgozni a gerincemet is finoman. Mondta, hogy nem csontkovács, de ennek ellenére ez is jó volt, kicsit sikerült ropogni. Természetesen nem veszi fel a versenyt egy szakértővel.

A masszázs közben rendszeresen figyelte a reakciómat, nehogy véletlenül fájdalmat okozzon. Ebből is látszott, hogy nem csupán öncélúan, a látszat kedvéért dolgozott.

Közben természetesen beszélgettünk. Minden lánynál korábban azt tapasztaltam, hogy, felrak egy pajzsot és hárít vagy épp megszűri a mondanivalót, a lényeg hogy csak egy álcát kap az ember. Gondolom ez egy természetes és érthető védekezési mechanizmus, mint ahogy mi vendégek is biztosan így működünk. Linda esetén viszont a nyomát sem tapasztaltam. Annyira közvetlen és természetes volt az elejétől, hogy nem hittem a szememnek. Csevegtünk munkáról, magánéletről, az emberekről, az örök igaszságokról és sokminden másról is. Persze lehet, hogy csupán nagyon jól adta az illúziót, de akkor az tökéletes volt.
Az idő gyorsan, túl gyorsan telt.

Sőt még humora is van. A végén például totál megszivatott. Azt mondta, hogy csak egy zuhany jár, az elején és annyi. Annyira hihetően adta elő, majdnem megpukkantam, amikor elnevette magát.

Kellemes társaság volt, masszőzként és társalkodó partnerként is.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az elején felajánlotta, hogy ha igénylem, kaphatok egy lingam masszázst csúszkával egybekötve. Duzzogva igent mondtam. Kérte, hogy olajozzam be a ciciket és már kezdődött is. Csuszkált, izgatott, a zacsóval is foglalkozott, a cicik közé vett, a szemembe nézett és mindent elkövetett, hogy jól érezzem magam. Bár öncélúan, én is próbáltam viszonozni a "kedvességét", ott simogattam, ahol értem. A cicik kapták meg a hatásosság bizonyítékát.
Utána kiment egy kicsit tisztálkodni, hogy felkészüljon a masszázsra.

A végén hasonló módon cselekedtünk, gyakorlottan kezelte a dákót.

Csól nem volt, nem is igényeltem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén raktam le a szekrényre. Még itt is viccelődtünk. Korrekt szolgáltatás és korrekt elszámolás.
Pár perc késésben voltam, amit én megjegyeztem, de ő jelezte, hogy nem számít.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nem könnyű összefoglalni anélkül, hogy túlzásokba esnék. Különösen, mivel úgy jöttem el, hogy biztosan visszatérek és még jobb lesz, akkor pedig igazán a helyén kell kezelni.
A véleményem szerint ő egy kiváló masszőz, remek lány, élveztem a randi minden percét.

Nem érdemes kihagyni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36703589280 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Linda erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

négykarika
Billentyűbetyár
2019-03-25 10:12:11
A levezetés részről, különösen, hogy kettő volt,valamivel bővebben is írhattál volna.

2019-03-12 12:05:49
Én nem éreztem volna kellemetlennek (sőt), ha meztelen puncis lányok jönnek szembe velem...

2019-03-12 10:06:48
Kicsit aránytalanul sokat foglalkoztál a masszázs résszel és keveset Linda kényeztető képességével és a szeánsz ezen részével, ez nekem erősen hiányzott, de alapvetően hangulatos volt írásod, viszont szerény a minősítésed a leírt lelkesedésedhez képest.