19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Giulia erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Giulia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 09:18:16

TeHangodMelyebb
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Giulia Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Egy nappal a randi előtt hívtam, délelőtt. Pár csörgés után felvette. Hamar tudtunk másnapra egyeztetni egy délutáni időpontot. Kedvesen elmondta a lehetőségeket és a hozzájuk tartozó tiszteletdíjakat is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
3. kerület, sok kis utca, nem lehetetlen parkolót találni, maximum kicsit sétálni kell. Van közelben tömegközlekedés is. A megállóktól is kell egy picit sétálni. A címet 100% pontossággal megkaptam, így nagyon könnyen megtaláltam a címet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Nem túl nagy, nem pici, szerintem pont megfelel a célnak. Az emeletek száma nincs kiírva, nincs emelt földszint, így számoljatok, ne járjatok úgy, mint én, hogy botorkálok a sötétben, mert a lépcsőházban nem mozgésérzékelős a lámpa. A fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő áll rendelkezésre, szájvíz is van. Tisztaság, kellemes meleg fogadott mindenhol.
Giulia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek szerintem "rosszak". Nem adják vissza teljesen, amit élőben lát, kap az ember. Giulia boszorkányosan szép, csábos és szexi. Sportos test, feszes idomok, formás, kerek, kőkemény popsi és még keményebb mellek. Fekete szettben (bugyi, combfix, melltartó) fogadott. Még mindig itt lebeg a szemem előtt :-)

Erotikus masszázs
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Tusolás után hasra vágtam magam a masszázspadon. Jeleztem, hogy van egy kis fiziológia problémám a vállammal. Ez elég jó beszélgetésindítónak bizonyult. Hamar találtunk pár közös témát, melyekről nagyon jól elbeszélgettünk. A végén még megkaptam a jófej vagyok jelzőt is, köszi Guilea. Szóval, amíg beszélhettünk, Guilea nagyon profi, szakszerű masszázsban részesített. Jelenleg is képzi magát. Érződik. Aranyból vannak a kezei (is)! Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem. Nem is illett volna oda akkor szerintem. Ismerkedtünk egymással. Azért igyekeztem elkapni egy-két pillanatot, hogy csodálhassam hihetetlen szép testét.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mivel elég rég voltam női kezek között, nem volt Giuliának nehéz feladata. Ezt a végén meg is beszéltük, hogy legközelebb majd többet kommunikáljak és akkor ő máshogy fog majd hozzáállni. 100%-os figyelem e téren is. Szóval mikor megkért, hogy forduljak meg, akkor ő levette a melltartóját. Kiszabadultak nagyon szép, formás, kemény, feszes mellei, melyeket finoman meg is simogattam. Majd végigsimítottam formás fenekét és meg is kapaszkodtam benne. Mondta is, hogy markoljam jó erősen. Ő eközben olajat tett a kezére és elkezdte a lingammasszézst. Majd egyszer csak a szájába vett. Na itt aztán elindultam a visszafordíthatatlan úton. Fenséges érzés volt a szájában lenni. Fantasztikusan ügyes a szája is a hölgynek. Váltogatta a kézzel és szájjal való kényeztetést. Nagyon diszkréten jelezte, hogy a szájában nem érhet véget a móka. Ezt tiszteletben is tartottam és jeleztem neki időben mikor jött a vég. Szépen letörölgetett, megittam a maradék vizemet és letusoltam. Kicsit még beszélgettünk, pussz-pussz és fájdalmas búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel rég jártam a kerületben, ezért nem tudom a jelenlegi átlagot. Egy kellemes csokorral lehet honorálni Guilea 60 perces programját. Végtelenül elégedet vagyok. A végén adtam át :-)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximálisan megkaptam amire aznap vágytam. Figyelmet, jó társaságot, profi masszázst és egy nagyon finom kényeztetést. A találkozó elején lévő természetes távolságtartás mindkettőnk részéről hamar szertefoszlott és igazi barátnős érzés volt. Nagyon köszönöm drága hölgyem!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 6db
(2017-05-21) : Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért.

(2015-07-13) : Erős keze van , úgy masszíroz ahogy én szeretem :) A lábaknál kezdett és a hátamon fejezte be ,többször visszatért bizonyos részekre ..alig vártam ,hogy végre megforduljak

(2015-04-05) : Kezdetét vette a masszázs . Lábnál kezdte, kis párnája tett a lábam alá, kérdezte milyen erős legyen, én közepesen szeretem. Ennek megfelelően kezdte, szerintem tanulta is, mert nagyon alaposan végig gyúrt.

nagyon jó: 7db
(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

(2016-02-11) : Giulia a masszázs során néha olyan erőt fejett ki, hogy csak néztem, hogy egy nőben hogy van ekkora erő. A hátamon talált is egy-két pontot, amit jobban meg kellett dolgoznia

: 31db
(2019-03-11) : Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.V

(2017-06-29) : Profi a szó minden ízében, pontosan tudja, mennyit akar adni és annyit is ad függetlenül attól, hogy azt szeretnéd-e. Nekem nagyon kiporciózott volt minden, semmi olyasmi, ami arra utalt volna, hogy ez másról is szól...

(2017-06-26) : Megfordult leguggolt és szájával is kényeztetni kezdett. Nem akartam, h sokáig így legyen, mert akkor hamar elért volna a vég, így leheveredtünk a matracra, ahol összebújva tovább izgattuk egymást.