Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Éden Zoé

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-22 17:14:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Éden Zoé +36303400596 120733 erotikus masszázs

Ygan a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Éden Zoé hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Pár nappal a tervezett látogatásom előtt hívtam fel. Kellemes hangja volt a telefonban, jól elcsacsogtunk. Tényleg olyan, mint a bemutatkozójában írta, kedves és vidám. A végén fellapozta a naptárát és beírt az órarendjébe, de arra kért, hogy a randi napján erősítsem meg (10:00ig) az érkezési szándékomat. Különben kiadja majd másnak az általam akkor befoglalt időpontot. Reggeli órákban teljesítettem, amit kért. Cserébe azonnal megadta a pontos címet, ahová mennem kellett.
Megközelítés
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Diplomata negyednek hívott része a fővárosnak. Konkrétan a Kodály körönd melletti kis utca. Személykocsival szabályosan várakozni nagyon nem könnyű azon a részen. Nehéz lehet szabad parkolóhelyet találni. BKK járműveivel érkezni sokkal egyszerűbb. Földalatti lehet a legjobb választás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A földszinti lakás két kezelő helyiséggel rendelkezik. Magas belmagasságú, szépen felújított, hangulatos helyszín. Hosszúkás szobába csak a legszükségesebb dolgokat tették ettől olyan tágas és szellős kinézetű lett. Kényelmes matracot, két párnával és két hangszóróval. Egy széket a ruháknak és egy dohányzó asztalt az egyéb holmiknak.

Led szalagokkal oldották meg a világítást, ami a falak szegletében futottak végig. A steril állapotú fürdőszobában is ledes fénycsík szaladt a csempén, megkerülve az ajtót és a tükröt. Kellemes atmoszférát teremtettek ezzel.

Tökéletesen rendezett és tiszta hely.

Egyetlen apróságot nem értettem csak, a fürdőszoba ablakot miért nem függönyözték vagy fóliázták le. Ezáltal akarva akaratlanul is bepillantást engedtek az sötét, akna szerű, levegőztető helyiségre.
Éden Zoé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Minden fotóján arcos képpel hirdet ezen nincs mit magyarázni.

Zoé húszon valahány éves lehet. 170 cm magas, és alig ha van 60 kg. Fehér bőrű, nőies idomokkal megáldott, hippi kinézetű csaj tépett frizurával. Tetoválása van és piercingje is. A mellek fenomenálisak. Nem szilikonizáltak, ezáltal természetes formát öltve pózoltak nekem. Nagy bimbikkel rendelkező cseppformák, amit jó érzés volt kezelésbe venni.

Puncija szép, ápolt, csupasz. Kényeztetés semmilyen formáját nem kultiválja, ezt az elején elmondta. Bármennyire is kívánatosnak találtam, nem kínoztam vele. Mindent a szemnek semmi a kéznek. Azt mondta, hogy itt ő az aki szolgáltat.
1. Éden Zoé +36303400596 beszámoló Budapest 120733 erotikus masszázs
3. Éden Zoé +36303400596 beszámoló Budapest 120733 erotikus masszázs4. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-02-23 09:16:26 erotikus masszázs 1207335. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-02-23 09:16:26 erotikus masszázs 1207336. Éden Zoé +36303400596 beszámoló 2024-02-23 09:16:26 erotikus masszázs 120733
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Program alakításában rugalmasságot tapasztaltam. Fordított menetrend szerint zajlottak a dolgok. A masszázs így a végére maradt, amiért egy hatalmas respect jár Zoénak.

Masszírozást úgy vezényelte le, ahogyan én kértem. Én hason feküdtem ő pedig mellettem térdelve simogatott, nyomkodott, legyezgetett. Lehetett volna komolyabbat is kérnem, de nem éltem a lehetőséggel. Akár svéd jellegű masszázsban is részesített volna, de nem igényeltem. Nekem ez, a barátnős, nyugtatós ténykedés bőven elegendő volt.
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Fogadó öltözete egy nagyon szűk mini ruha volt. Jól kirajzolta azokat a formákat, amiket a fényképen is láttam. Ebből a ruhájából én bújtattam ki. Vetkőztetés kellemes foglalkozás volt számomra, szép ívet adott az erotikus ráhangolódásnak. Főleg azzal, hogy kiderült közben, hogy nem viselt melltartót a ruhája alatt. Az ikrek csak úgy a kezembe huppantak.

Harisnya és a bugyi is lekerült, de ennek csak praktikus okai voltak. Ne legyenek később olajosak, krémesek.

Cicikkel elvoltam egy darabig, aztán a popsit is meggyúrtam.

Majd ő következett. Ehhez a szivacsra telepedtünk. Nyaktól combig belocsolta magát és engem is olajjal és elkezdett rajtam kizárólag oldalról csúszkálni. Izgatóan tette, mosolygott és hangosan sóhajtozott közben. Csókok, de még csak puszik sem voltak a részéről, amitől kicsit olyan száraz, munkajellegű maradt a ténykedése. Lelkiismeretesen csinálta, nem spórolt az energiával és az idővel sem. Nyomta a melleit az ágyékomhoz. Az ezredesem nagyon élvezte ezt a cicis műsort. Puha párnák között nagyon jól érezte magát, de az orgazmustól nagyon távol álltam még.

Síkosításról folyamatosan gondoskodott. Lingam elemekkel tette színesebbé a kényeztetést. Ügyesen használta az ujjait és a tenyerét is. Ekkor vált bizonyossá, hogy ilyen tudással nem lehet már kezdő e téren. Szakmai ismereteit ugyan ebben a kerületben, de egy másik szakképző intézményben szerezte meg. Ennek a rutinnak pedig én csak örülni tudtam. A szájának használatával mindaddig várt, amíg én nem kértem meg rá. Intenzíven dolgozik az ajkaival, ez jó, de hamar kifárad közben. Mindig noszogatni kellett, hogy folytassa. Úgy éreztem, hogy szívesebben megmaradna a manuális műfajnál.

A befejezést az ajkai közé nem lehet kérni. Ennek ellenére a lehető legjobb megoldással oldotta meg a finálémat. Amiért ismét plusz pont jár neki. Az egyik , majd a másik tojásomat is a szájába vette és azokat szopikálva gyorsított fel a kezével. Ráérzett arra a tempóra, ami a robbanásig vezetett. Amikor kicsurrant az első csepp, akkor is szívta tovább a golyszikat, nyelvével kényeztette a csomagomat. Egészen addig maradt ebben az áldásos szerepében, ameddig az összes anyagot ki nem tárazta belőlem.

Romeltakarítás teljes egészét magára vállalta. Én is olyan lettem és ő rá is ment bőven, ezért kiment és a lefürdött. Addig én egyedül a szobában próbáltam relaxálni a zenelejátszóból szóló Zoé ízlésvilágát tükröző pop zenei válogatására.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Lekvárt az elején elkérte. Mielőtt fürödni kísért volna letettem neki az éjjeli szekrényre. Extrák felől érdeklődtem, de azt mondta, hogy nem igazán vannak. Zoé csak az alapot szolgáltatja. Egyedül a láb erotikát vállalja egyeztetés szerint. Azok nagy örömére mondom ezt, akik ennek a speciális területnek elkötelezett rajongói.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Zoé különleges adottságaival és fura jellemével egy üde foltja ennek a szakmának. Szűk a repertoárja az erotika területén, de biztosra veszem, hogy sokaknak ezzel is nagy élményt tud majd okozni. A bemutatkozójában olvasható „ tolerált aputesttel” én nem szolgáltam neki, de ettől függetlenül is kellemes ellátásban részesített. Nem vagyok biztos abban, hogy maradt ebben még számomra kiaknázandó terület. Viszont, ha bővülne az étlap nála, akkor biztosan visszatérek majd hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Éden Zoé erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókÉden Zoé legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.