Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-06-13 12:44:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36301012340 118351 erotikus masszázs

kalandor_ a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
igéző szemek
felejthetetlen négykezes
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A bakancslistámon már régóta szerepel egy négykezes masszázs.
Valamiért eddig csak tervezgetésig jutottam, de most elhatároztam, hogy végre a tettek mezejére lépek.
Alaposan átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy a négykezes szüzességem elvételét általam már ismert lányokra kellene bíznom.

A lehetőségeket végig gondolva a Corvin szalon lányai mellett döntöttem. Jelöltjeim a szőke és teltebb Lina volt, párjának a vékony és barna Zoé választottam, mert az ellentétek vonzzák egymást, ráadásul már mind a kettőjüknél jártam és jó élményekkel távoztam.

Lina számát hívtam a telefonos lánnyal jól elbeszélgettünk és megkérdeztem, hogy Lina és Zoé párban vállalnak-e esetleg egy kis leszbizést is? A válasz igen volt, így másnapra egyeztettünk is időpontot.
A randiszervező a szokásokhoz híven azt kérte, hogy reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, majd a randi előtt egy órával egy másikat.

A beszámolókat mind a két lányhoz külön-külön elkészítettem mivel Lina és Zoé is megérdemli, valamint a besorolásuk sem azonos színű.

Felhívom a kollégák figyelmét, hogy a két beszámoló nem teljesen azonos tartalmú, mert a lényegi részek, - külső, masszázs, levezetés - a két lány teljesítményére és érdemeire tekintettel eltéréseket tartalmaz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a parkolás sem jelenthet gondot.
Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílt az ajtó, mögötte Lina és Zoé.
Helyszín
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín egy erre a célra optimalizált lakás, két szoba van ezúttal a nagyobb, kanapés szobában voltunk.
A legszükségesebb felszerelési tárgyak adottak, lepedővel és törülközővel letakart nagy matrac, kanapé a ruháknak és az öltözködéshez, és mind a két oldalon jól elhelyezett tükör.
A fürdőszobában zuhanykabin van, a higiénia rendben, tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.
Zoé külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek erősen retusáltak. A képeken egy faros és combos lány látható, a valóság ennek pont az ellenkezője.
Zoé egy alacsony, vékony, sportos alakú lány. Szerintem nagyon csinos és formás.

A cicijei nem nagyok, de különleges alakjuk miatt nagyon szépek.
A bimbók nagyon tetszettek, nagyon jól nyalhatóak, és a puszilgatás és nyelvjáték hatására szépen megduzzadnak és bekeményednek.

Az arca ki van takarva a képeken, de Zoénak az arca is szép, mindenkinek tetszeni fog.
Szép hosszú barna haj keretezi finoman kisminkelt arcát.

A bőre finom és illatos, több tetoválása is van, azok a képeken ki vannak retusálva.
1. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 118351 erotikus masszázs
3. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 118351 erotikus masszázs4. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-06-13 20:27:00 erotikus masszázs 1183515. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-06-13 20:27:00 erotikus masszázs 1183516. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-06-13 20:27:00 erotikus masszázs 118351
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Kopogás után nyílt az ajtó, és az ajtó mögött két vendéglátóm várt.
Megpusziltam mindkettőjüket és először megkérdeztem Linát, majd Zoét is, hogy megismer-e?
Zoé egy bizonytalan igennel válaszolt. Amikor felidéztem az előző randink néhány emlékezetesebb pillanatát, akkor láttam rajta, hogy valami már dereng nála.

Bementünk a szobába, ahol először átadtam a nekik szánt két különböző ajándékomat és azt mondtam, hogy döntsék el ki melyiket szeretné. Kiderült, hogy alaposan beletrafáltam az ízlésükbe, ezért nem is tudtak dönteni. Végül arra jutottak, hogy majd elfelezik az ajándékokat.

A csokrot mindig a randi elején szoktam átadni.
Mivel ez itt most egy négykezes masszázs és különböző extrák is vannak, kértem a segítségüket, hogy akkor mekkora is legyen a csokor.
Megkérdeztem, hogy ki milyen volt matekból, amire Zoé azonnal közölte, hogy neki a matek sosem ment, így Linával számoltuk ki a csokor méretét, amit azután le is tettem a polcra.

Tusolás után visszamentem a szobába, ahol nem volt senki.
Leültem a kanapéra és vártam a lányokat.
Pár perces várakozás után, amikor már éppen kezdtem magam kényelmetlenül érezni megérkezett Lina.

Kedvesen elnézést kért a késésért és megkérdezte, hogy mivel kezdjünk. Mondtam neki, hogy mivel nem ismert meg, ezért kezdjünk egy kis ismerkedéssel.
Nagyon jó kis ismerkedés kerekedett belőle, mert elkezdünk csókolózni
Közben azért a kezeink sem tétlenkedtek, előszőr a cicijeivel ismerkedtem, élvezettel simogattam és markolásztam a melleit, ő pedig közben kézzel kényeztetett. Ez így együtt annyira felspannolt, hogy úgy éreztem, ha ezt még néhány percig folytatjuk, akkor így állva a kezében elélvezek.
Gyorsan javasoltam is Linának, hogy most akkor inkább lefeküdnék és masszírozza meg egy kicsit a hátamat.

Így is történt, én hasra feküdtem, Lina pedig elkezdett masszírozni.

Ekkor érkezett meg Zoé.

Olyan fehérnemű szett volt rajta, amilyennel itteni pályafutásom alatt még nem találkoztam. Valamilyen pántos felsőben volt és nem tanga, vagy valamilyen erotikus darab volt rajta, hanem egy teljesen hétköznapi, inkább kislányos pamut bugyi, talán még pici állatfigurák is voltak rajta.
Először kicsit furcsának találtam, de aztán megtetszett, mert nagyon cuki volt benne. Ez a megoldás igazi barátnő feelinget adott.

Miközben Lina masszírozgatott, vagy inkább simogatott, Zoé leült mellénk és elkezdett a telefonján zenét keresni.
Megkérdezte, hogy nekem milyen zene tetszik, én pedig azt mondtam neki, hogy rábízom a választást. Nyomkodta a telefonját, de technikai problémák miatt csak nem sikerült zenét varázsolnia.
Folyamatosan bosszankodott közben, azt mondta ma semmi sem sikerül neki és milyen szerencsétlen napja van. Ez hosszú percekig eltartott.
Ha csak ketten lettünk volna Zoéval már bosszantott is volna, de mivel Lina közben folyamatosan simogatott és jól tartott, ezért nem unatkoztam.

Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, ekkor levetette a fehérnemű felső részét és Ő is bekapcsolódott a masszázsba.

Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk és viccelődtünk, ekkora már Zoé is jobb kedvre derült.

A négy kéztől simogatva a fantáziám nagyon beindult és alaposan be is keményedtem, ezért javasoltam, hogy most már elölről folytassuk
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Elölről a masszázs már szerencsére elmaradt, illetve négykezes simogatássá szelídült.
Finom és érzéki volt a rávezetés, a négy kéz egyre érzékenyebb pontokra tévedt, nem is néztem oda csak élveztem a helyzetet. Hogy melyikük keze mikor mit csinált és merre járt, nem is tudnám felidézni.

Egyszer viszont kénytelen voltam odanézni, mert hirtelen egy kellemesen meleg és nedves környezetbe került a szerszámom.
Rutinos csóka lévén rögtön sejtettem, hogy mi történt, de eddig még soha nem kellett kinyitnom a szemem, hogy megtudjam hol vagyok.
Most viszont kénytelen voltam felnézni, hogy mégis kinek a szája is ilyen finom. Magamban tippeltem is, és bejött. Lináé volt.

Miközben Lina lelkesen franciázott, Zoé sem tétlenkedett, mellém feküdt és hozzálátott ő is a kényeztetésemhez.

Először csak finoman simogatta és puszilgatta a Lina által szabadon hagyott testrészeimet, majd elkezdtünk csókolózni. A csókja nem olyan átélős és nyelvcsatás mint Lináé, de azért igaziak voltak, és neki is nagyon finomak az ajkai.
A csókcsata után egy picit feljebb jött és számba adta cicijeit. A bimbói nagyon gyorsan megkeményedtek, a nyelvem nagyon élvezte a duzzadt bimbókon való körzést.
Neki is elég jó lehetett mert elvette a számból, de csak azért, hogy a másik cici is kapjon a jóból. A mellbimbónak a nyalogatását és szopogatását időnként csókolózással szakítottuk meg. Közben Lina a szájával a farkamat kényeztette.

Igencsak jól éreztem magam, de fő a változatosság, ezért javasoltam a lányoknak, hogy cseréljenek helyet.
Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk.
Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben és főleg nem testközelből!

Nagyon szuper és erotikus volt a látvány.
Amennyire meg tudtam ítélni igaziból csókolóztak és ráadásul még jól is érezték magukat és egymást.
Amikor a végén rákérdeztem, kiderült a szalonon belül ők nagyon jó barátnők.

Amikor a csókolózásuknak vége lett, újra rám támadtak.

Most Lina feküdt mellém simogatni és csókolózni, Zoé pedig franciázott.
Zoé franciája nagyon változatos ismeri a technikákat, viszont elég sokat használta a kezét is.
Én inkább franciát preferálom és ezt is meg is említettem neki. Teljesítette a kérésemet és utána már inkább csak a szájával kényeztetett.

Viszont minden jónak vége lesz egyszer, ez természetesen most is bekövetkezett. De itt most nem lett rosszabb!

Kölcsönösséget nem mindig szoktam kérni, de most nagyon be voltam már gerjedve és szerettem volna a puncijukkal is megismerkedni.
Javasoltam, hogy mi lenne, ha még tovább fokoznánk az élvezeteket és valamelyikük puncijával is megismerkednék.

Zoé azonnal vállalkozott is a feladatra, levettette a kis mintás bugyiját és ráült a számra. Elkezdtem nyalni-falni, nagyon finom volt, még egy kicsit rá is mozgott. A nyelvem Zoé punciján a farkam pedig Lina szájában élvezkedett.
Ez brutál jó volt, de egy idő után megkértem a lányokat, hogy cseréljenek helyet.

Most Lina ült rá a számra az ő punciját nyaltam, Zoé pedig újra franciázott.

Na itt a történet számomra véget is ért, bár nem ilyen happy endet szerettem volna.
Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a végén két oldalról mellém térdelnek, felváltva franciáznak és közösen juttatnak el a csúcsra.

De idáig már nem jutottunk el mert amikor már éppen szólni akartam, hogy az általuk végzett tevékenységeket azonnali hatállyal fejezzék be, már késő volt.

Lina finom puncija és Zoé gyilkos franciája véget vetett a mókának.
Lina punciját nyalva, hatalmasat élveztem Zoé szájába.
A franciát Zoé nagyon profin végig csinálta, csak szájjal dolgozott és nem engedett el azonnal, hanem szépen lágyan levezette az élvezésemet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején adtam át, Lina segített kiszámolni a pontos csokrot.
Mind a két extrát /csók és nfvsz/ kértem mind a két lánytól. Az én hibámból az nfvsz csak Zoé esetében valósult meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy szép fiatal és a kényeztetés területén tapasztalt lány. A franciája kiváló és célratörő.
Korrekt lány, könnyen alkalmazkodik, a kéréseimet maradéktalanul teljesítette.
Az eleje egy kicsit nehezen indult, rossz kedve volt, de a program közben azért javult a helyzet. Azt nem tudom megítélni, hogy általában ilyen, vagy csak csak éppen rossz napja volt, de a "mindig vidám" címkét azért nem jelöltem be nála.

Végre elvesztettem a négykezes szüzességemet, így a bakancslistámon páros masszázst most már kipipálhatom.

Nem bántam meg négykezes masszázst, mert rengeteg olyan élmény ért, amit eddig még nem tapasztalhattam meg.

- Két gyönyörű, de teljesen különböző alkatú és karakterű lány egyszerre és összehangoltan kényeztetett.
- Közvetlenül össze tudtam hasonítani puncikat és punci ízeket. Volt eltérés ugyan, de mindkettő nagyon szép és finom volt.
- Két teljesen különböző kategóriájú cicivel élvezkedhettem. Itt sem tudok különbséget tenni, mert mind a kettő igazi gyönyörforrás volt.
- A franciájuk is eltérő, Lináé finomabb és lágyabb, sokáig lehet bírni, míg Zoé franciája változatosabb, de egyben célra törőbb is.
- Testközelből láthattam egy kis leszbi showt.
- Számomra a legélvezetesebb rész az volt, amikor a Linával csókolóztam és közben Zoé franciázott. Ezt az élményt egy időben nyilván csak két lány és két száj tudja nyújtani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-22 01:12:57
Nagyon részletes írás, erről a nem mindennapi hármas randiról.

2023-07-02 20:45:01
Részletes, stílusos remekmű. A múzsákhoz illik az ilyen.

2023-07-02 18:51:49
Dabi01, jogos. Ketten vannak, 2*32 az 64. Egy lány rózsája került megadásra egy kètlányos tali során. Persze nem nehèz megfejteni.

2023-07-02 17:29:27
1 óra 32?

2023-06-17 03:48:37
Példaértékű a beszámolód, kiváló munkát végeztél. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-30) : Egyikőjük kezét mindig a testemen éreztem, simogatott, nyomkodott, de megmondani nem tudtam volna, hogy aktuálisan melyiküké volt. Én csak úgy feküdtem csukott szemmel és hagytam/vártam, hogy masszírozgassanak. I

felejthetetlen: 4db
(2022-11-01) : Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem.

(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

nagyon jó: 4db
(2022-11-30) : Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul... Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban.

(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

(2022-10-08) : Én felvezetésként, ráhangolódásként a masszázst választottam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy majd úgyis alakul a szituáció. Hasra feküdtem a tatamin, majd Zoé beolajozta a kezét, rám ült és elkezdte a masszázst. Masszázsa gyengéd, nem ez a nagyon meggyúrós fajta, de én pont ezt szeretem, mert kellemesen ellazít.

: 8db
(2023-05-25) : Szépen hátára fektettem és elkezdtem a francia órát, először szépen óvatosan nyalogattam kedvesemet, majd néha néha mélyebben is belenyaltam a kelyhébe, aminek hatására megjött a hangja is. Elég hosszú ideig kellette kényeztetnem, amire szerintem elért a csúcspontra, el is tolt és mondta hogy kér egy kis időt

(2022-12-10) : Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás. Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.

(2022-11-22) : Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.