Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Zoé

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-05-30 19:19:37

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Zoé +36301012340 118195 erotikus masszázs

Robin95 a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Zoé hirdetővel
Egyeztetés
Kétszer biztosan, de inkább háromszor telefonáltam, mire sikerült egy olyan időpontban megegyezni, amely mindhármunknak megfelelt. Nekem inkább a déli időszak lett volna jó. Zoé inkább a kora esti órákat favorizálta. Amanda volt a legrugalmasabb. Neki volt néhány előrefoglalása, azokat leszámítva, bármikor a rendelkezésemre állt.
Megközelítés
Nagykörút és az Üllői út kereszteződéséhez közeli helyszínen van a lakás, amiben fogadtak. Nem okozott gondot odatalálni. Főváros forgalmas és biztonságos része. Tömegközlekedéssel és egyénileg is egyszerűen megoldható.
Helyszín
Sok emeletes társasház egyik kiadó lakását bérlik erre a célra a hölgyek. Modern és praktikus megoldások tarkítják a helyet. Bejutás diszkrét. Van mozgás a házban, de senki nem néz vagy ellenőrizget semmit-senkit.

Nem volt túl gondolva a berendezés, csak minimális bútorokat láttam. Szivacs kellemesen rugalmas és jó puha volt, amin a kezelés zajlott. Hangulatról színes fények és valami relaxációs zenei egyveleg gondoskodott. Volt egy nagyobb tükör is. Kellemes volt a hőmérséklet a szobában. Egyáltalán nem fáztunk és melegünk sem volt. A fürdő nagy forgalmat bonyolít le. Ennek megfelelően sűrűn takarítják. A tusfürdő választék egy kisebb illatszerbolt kínáló pultjával vetekedett.
Zoé külseje
Szándékosan választottam őket, mert nagyon jókat olvastam róluk. Gondoltam nem rizikózok nagyot, ha velük szórakoztatom majd magam.

Alacsony, barna bőrű, de nem roma, hanem szolitól bronzos árnyalatú. A fotóin húsosabb alkatnak éreztem, de élőben már egyáltalán nem találtam vastagnak. Inkább nőiesen formásnak, vagy sportosnak mondanám. Kis tenyérbe illő cicikkel és megmarkolható popóval. Haja hosszú és sötét árnyalatú. Arca nagyon szép, igényesre sminkelt, trendi vonalvezetésű. Húszas éveiben járhat. Tetoválása van, nem egy és nem kettő, hanem sok.
1. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 118195 erotikus masszázs
3. Zoé +36301012340 beszámoló Budapest 118195 erotikus masszázs4. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-05-30 20:01:20 erotikus masszázs 1181955. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-05-30 20:01:20 erotikus masszázs 1181956. Zoé +36301012340 beszámoló 2023-05-30 20:01:20 erotikus masszázs 118195
Erotikus masszázs
Masszázs, elvileg ezzel kezdtük. Én hasra vágtam magamat, kinyújtóztam és hagytam, hogy a lányok meggyúrják a hátamat. Az első az volt, hogy levetették magukról a fogadó ruházatukat. Ami sötét színű, kétrészes csipkés fehérnemű volt. Hanyagul a kanapéra dobták azokat a szexi ruhadarabokat, és vihogva, ugrálni és táncikálni kezdtek körülöttem. Én meg hintáztam, hullámoztam, mintha csak a tenger vizén feküdnék egy gumimatracon. Majd térdelve helyezkedtek el mellettem.

Egyikőjük kezét mindig a testemen éreztem, simogatott, nyomkodott, de megmondani nem tudtam volna, hogy aktuálisan melyiküké volt. Én csak úgy feküdtem csukott szemmel és hagytam/vártam, hogy masszírozgassanak. Igazából nem is érettem, hogy min kacarásznak olyan jókat, amíg fel nem könyököltem és a tükörbe nem néztem. Akkor megvilágosodott bennem, hogy mi is történik. Két huncut lány, rajtam áthajolva már egymással játszadozott. Melleiket nyomták egymáshoz, puszilgatták egymást. Kezeikkel azért nem a hátamon voltak aktívak, mert azokkal, már egymást simogatták. Volt ott minden: csöcsörészés, piszézés, fülharapdálás, markolászás, popsi-pacsizás. Erogén zónáikat izgatták. Láthatóan jól elvoltak. Erre már én is felültem és feléjük fordultam.
Levezetés
Amandával smároltam először. Hosszasan és szenvedélyesen csináltuk. Barátnősen érzéki volt. Közben Zoé Amanda mögé térdelt és hátulról a mellére fogott. Tetszett neki Amanda rugalmas cicije, amit jól megfogdosott. Néhány ügyes mozdulattal egyesre csavarta a bimbijét. Majd az egyik kezével a Vénusz dombja felé indult és ott matatott tovább. Teátrálisan benyálazta az ujját és azzal folytatta a kényeztetést. Nem láttam, de szerintem lazán megujjazta Amandát. Aki, erre hangosan élvezni kezdett, de a csókolózást, azt velem nem hagyta abba.

Innentől fogva az életben maradásomért küzdöttem. Ugyanis a lányok teljesen bevadultak és szét akartak szedni. Zoé előre furakodott és az arcomba nyomta a melleit, hogy azokat kényeztessem. Olyan erővel tolta a számba, hogy alig jutottam levegőhöz. Mindeközben déltájon már Amanda a férfiasságomat vette kezelésbe. Majd olyan szopásba kezdett, hogy úgy éreztem, hogy az agyamat készül leszívni. Párnázott ajkaival erősen szopta a rudimat.

Zoé a támaszkodó kezeimet a fenekére tapasztotta és mutatta, hogy tudja rázni azokat a gömböket. Táncos lányokat idéző mozdulatok voltak. Majd a lábfejét a vállamra tette és a felsőtestemet egy határozott mozdulattal a szivacsara lökte. És az arcomra guggolt szemből. Örvénylő, keverő mozdulatokkal rukkolt elő. A hajamba markolt és a fejemet a puncijához igazította. Azt akarta, hogy nyaljam ki, de rendesen. Majd úgy rám térdelt, hogy a kezeimmel védekezni sem bírtam. Mondjuk igazából nem is akartam tiltakozni, mert nagyon izgalmas volt ez az offenzíva. Kapkodtam az oxigénért, de nem akartam félbe hagyni, amit elkezdtem. Közben arra is kellett koncentrálnom, hogy nehogy időnek előtte elsüljek ott lent Amanda szájába. Szerencsére Zoé katarzisa hamarabb megérkezett. Egész testén éreztem, hogy beleremeg.

Nyugtom azonban ezután sem lett. Amanda is kikövetelte magának a puncinyalást. Ő 69-e s formában mászott rám. A farpofáira markoltam és hosszanti nyalásokkal próbálkoztam. Majd a klitoriszon folytattam körkörösen a nyelvi csatározást. Azt, hiszen ez vált be neki jobban, mert pillanatok alatt hangosan elélvezett ő is.

Ez alatt Zoé a zacsimat szopikálta. Amanda, miután magához tért a pózt megtartva, de kissé elemelte a puncusát az oromtól. Előre hajolt és a makkomon cuppogott tovább. Már nem bírtam én sem tovább tartani és az ő szájába robbantam fel. Melleit és a fenekét markolásztam közben.

Megköszöntem nekik az élőshowt és a kényeztetést. Miután magamhoz tértem elmentem fürödni.
Elszámolás
Események végeztével került átadásra egy díszes borítékba helyezve. Amandának extra rózsaszálakkal feltöltve nyújtottam át.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 58 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Két erotikusan túlfűtött hölgyeménnyel hozott össze a sors. Lenyűgözött a szépségük és az aktivitásuk. Nem szégyenlősködtek, nem megúszni akarták az órát, hanem jól érezni magukat. Velem együtt. Valószínű, hogy ismétlés lesz ebből. Nem is egy, mert annyira jól éreztem magam velük.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zoé erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 20:13:17
Részletes, élményekben gazdag írás.
Mutasd mindet

FunkciókZoé legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2022-11-01) : Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem.

(2022-08-07) : Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval.

(2022-07-25) : Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

nagyon jó: 5db
(2023-06-13) : Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, ekkor levetette a fehérnemű felső részét és Ő is bekapcsolódott a masszázsba. Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk és viccelődtünk, ekkora már Zoé is jobb kedvre derült.

(2022-11-30) : Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul... Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban.

(2022-11-25) : Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt. Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.

: 8db
(2023-05-25) : Szépen hátára fektettem és elkezdtem a francia órát, először szépen óvatosan nyalogattam kedvesemet, majd néha néha mélyebben is belenyaltam a kelyhébe, aminek hatására megjött a hangja is. Elég hosszú ideig kellette kényeztetnem, amire szerintem elért a csúcspontra, el is tolt és mondta hogy kér egy kis időt

(2022-12-10) : Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás. Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.

(2022-11-22) : Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.