Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2021-06-24 08:39:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ +36702586068 110399 erotikus masszázs

Implacabile a 2021-06 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel elmondható, hogy Zoéval már évek óta ismerjük egymást és sok randevún túl vagyunk, az egyeztetés is ennek megfelelően történt. Egy darabig inaktív volt a hirdetése, de nemrég újra aktiválta. Múlt héten ráírtam, visszaírt és rövid úton megegyeztünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontban. Ez így, ebben a formában ideális, nincsenek felesleges körök, nincs telefonos kisasszony, csak Zoé.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Aki korábban már járt Zoénál, az nyilván észrevette, hogy kerületet váltott. Az inaktivitás is az új fogadóközpont kialakítása miatt volt. Bár a korábbi műintézmény tömegközlekedési szempontból tulajdonképpen tökéletes volt, de ott a parkolás volt egy kissé bonyolultabb. Itt, az új helyen, a Ferdinánd híd Podmaniczky utca felőli végénél szerintem parkolási szempontból sokkal jobb a helyzet, viszont errefelé csak troli jár. Persze a Körút felől némi caplatással a négyes-hatos is bejátszhat.
Kocsival mentem a Karácsony-féle akadályversenyt legyűrve, találtam is egész közel parkolót és még a díj se volt eget rengető. Akinek van Rollet appja, az a Podmaniczkyn lejjebb talál olyan placcot is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Így kívülről nézve senki se mondaná meg, de a ház pont 99 éves :) Rajta van, hogy mikor épült. Egy jó karban lévő pesti bérházról beszélünk. A kapukódot már korábban megkaptam írásban, így a jól értesültek rutinjával léptem be a kapun a kinti 39 fokból. Lépcsőzni csak egészen minimálisan kellett, és már nyílt is a kisudvar egyik ajtaja.
A lakás fenomenális! Anitával közösen bérlik, de külön bejárata és lakrésze van mindkettőjüknek, így a logisztikai csűrcsavar teljességgel kizárt. Mindkét lakásban van előszoba-szoba-fürdő, és ha az átjáróajtót becsukják, akkor semmi átjárás és áthallás nincs. Tökéletes. Ráadásul nagyon szépen felújított. Sokszor írtam, hogy a korábbi helyszín mennyire tetszik, de ez ráver még arra is.
Az előszobában ledobtam a cipőmet, meg a cuccaim egy részét, aztán Zoé bevezetett a tetthelyre, egy meglehetősen jó méretű franciaágyas szobába. Itt vetkőztem le és átvonultam a zuhanykabinos fürdőbe, ahol jó hűvös vízzel zuhanyoztam le. Fég kartársat nem láttam.
Annyit még el kell mondani, hogy klímát nem láttam, de nem is kellett, mert a kinti 39 fokhoz képest a lakás kellemesen hűvös volt, csak a vérem forrt, amikor Zoét megláttam.
ZOÉ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szubjektív vagyok, de Zoé számomra egy igazi tünemény. Van vagy negyven centi magasságkülönbség köztünk (nem, nem én vagyok 120), de ez sose zavarta egyikőnket sem. Van egy találó mondás, ami Zoéra pont ráillik: "Két egyforma szépségű ember közül a kisebbik a szebb, mert nagyobb a felületi bájsűrűsége". Zoé egy csoda. Mosolygós, mindig vidám, mindene kerek és hihetetlenül vonzó. Imádom. Sok tetoválása van, de ez engem nem zavar. Összességében úgy foglalható össze, mint Tibi csokik között egy tábla Lindt. Mind finom, de azért...
Aki még nem járt nála, annak leírom, hogy minden porcikája a helyén van, kerek, kemény popsi, szép mellek, simára epilált, ízletes kéjrés, bájos arc és olyan kisugárzás, hogy hajjaj.
1. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 110399 erotikus masszázs
3. ZOÉ +36702586068 beszámoló Budapest 110399 erotikus masszázs4. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2021-06-24 08:39:33 erotikus masszázs 1103995. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2021-06-24 08:39:33 erotikus masszázs 1103996. ZOÉ +36702586068 beszámoló 2021-06-24 08:39:33 erotikus masszázs 110399
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után elhasaltam a franciaágyon. A matrac után - Zoé elmondása szerint - óvatosan kell mozogni, mert nem mindegy, hogy egy tíz centi magas matracról gurul le az ember, vagy egy negyven centis ágyról. De a rutin ezt is megoldotta. Krémes masszázst kaptam a talpamtól indulva felfelé. Közben kibeszéltük az elmúlt hetek eseményeit, Zoé kenegetett, maszogatott és lassan elfelejtettem minden gondomat, olyan jól ellazultam. Mire felért a nyakamig, már semmi más nem volt a fejemben, csak az, hogy mindjárt megfordulhatok és ... megölelgethetem Zoét.
De azért elmondható, hogy a masszázs alapos volt, inkább kényeztető, mint gyúró jellegű, de ilyenkor én nem is vágyom másra. Nekem itt a relaxáció, az ellazulás a fontos. Lehet, hogy Zoé tudna keményebb sportmasszázst is, de nála ilyet még nem kértem.
Tudom, hogy ez nagyrészt kémia, de köztünk mindig jó volt a kapcsolat, akár beszélgetés, akár más kapcsán, ez most is így volt. Zoéhoz úgy megyek, mint kvázi barátnőhöz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Szóval felért a nyakamig, még ott is kaptam egy kis gyurkászást. Aztán mellém heveredett, hozzám bújt és finoman csókolózni kezdtünk. Fütyi bácsi is felébredt délutáni sziesztájából, nyújtózkodott egyet és közölte, hogy ő is körülnézne egy kicsit. Ezért hanyatt fordultam, a csókolózást egy pillanatra sem hagyva abba, és simogatni kezdtem a dombvidék hajlatait és lankáit. Hamar felizzott a hangulat, Zoé is aktivizálta magát és Fütyi bácsi is kapott pár cuppanós puszit, amitől az öreg úgy kihúzta magát, mint Friedrich Dürrenwetter 1914-ben, amikor maga Ferenc József maga adta át neki a KuK kitüntetést.
Innentől Zoé hol itt csókolt, hol ott, én hol itt simogattam, hol ott, mindig ami közelebb esett. Azt határozottan éreztem, hogy ő is beindult a mókától és még mielőtt baj lett volna, leköltöztem a lápvidékre a combok közé és határozott, de lágy lefetyeléssel és ujjaim játékával egyre magasabbra tornáztam Zoé hangulatát, mígnem olyan remegős élvezést produkált, hogy csak na. (Én meg büszke voltam magamra). Imádom, amikor Zoé élvez, remeg mindene, elfojtja a hangokat, amik azért jól kivehetők, markolássza közben (velem együtt) a cicijeit, amitől mindig még jobban beindulok...ezután pár percig csak becézgettem, mert időt kell hagyni, amíg visszatér a lélek belé.
Felcsúsztam mellé, cirógattam, apró csókokat adtam (és kaptam), lassan újra felfedeztük egymás testét. Illetve ő fedezte fel, hogy Fütyi bácsi ismét kíváncsi lett. És innentől megfordult a tér és az idő és én kaptam egy minden részletre kiterjedő fenomenális kényeztetést, ami célirányosan haladt a hosszú percekig durranásközeli állapotban agonizáló farkamig, amit az utolsó percekben már ki se eresztett a szájából, mígnem én is elvesztettem az önkontrollomat és úgy jártam, mint Smith közlegény Vietnamban, csak lőttem és lőttem.
Aztán alélt állapotba kerültem, Zoé hozzámbújt és azon járt az eszem, hogy milyen szerencsés fickó vagyok, hogy megismerhettem Zoét.
Egy pohár vízzel felfrissítve magam, már nagyobb mozdulatokra is képes lettem, és elmentem zuhanyozni. Az idő könyörtelen volt és lejárt, pedig szívesen maradtam volna még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák, maga Zoé az. Minden pillanat, amit vele tölt az ember, egy felüdülés. Most is felfrissülve, lenyugodva jöttem el tőle és remélem ez még sokszor így lesz
Mivel már régi ismerősnek számítunk, utólag szoktam rendezni a dolgokat, ez most is így történt a fogadószobában.
Rózsacsokor
Implacabile nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szerintem lejön a fentiekből mindenkinek, hogy Zoé az az angyal, akihez üdülni jár az ember. Lelkifröccsöt kapni, testifröccsöt adni. (jó ez durva volt, elismerem)
Csak ajánlani tudom minden feszült és frusztrált kollégának, hogy látogassa meg egyszer Zoét.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ erotikus masszázs beszámolójáról


2021-07-16 21:11:22
Nocsak, Toroland "úr" zokon vette, hogy hárommondatos irományára nem adtam jól megírt osztályzatot...

2021-06-27 19:45:56
Tömör, izgalmas leirása egy nagyon kellemes találkozásnak. Az jön át belőle, hogy Zoe egy kis erotika bomba és szivesen nyújtja azt ami adható( Bár ez mindenképpen szimpátia függő. Benne is van, hogy nem új ismertség.) .

2021-06-25 11:24:41
A hasonlatok - hasonlóan az egész beszámolóhoz - zseniálisak. A fütyibácsizást én! nem erőltetném.

2021-06-25 05:54:36
Egy igazi élménybeszámoló, ahogy azt már Tőled megszokhattuk.

2021-06-24 19:48:18
Nekem meglepetés volt a stílus újításod Impla, ugyanakkor informatív, olvasmányos és végtelenűl szórakoztató a karcolatod. Köszönet érte!
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 14db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.