Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-14 16:01:01

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 120142 erotikus masszázs

Tome205 a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Korábban leveleztem már Zoéval a belső l oldalon, de akkor nem sikerült közös metszetet találnunk időben, de abban maradtunk, ha ismét felé járok jelentkezem. 1 nappal korábban kora reggel írtam rá, és gyorsan jött is a válasz, hogy másnap reggel szívesen kezdi velem a napját. Uh már jól kezdődött. 😉
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem, az előző beszámolók alapján hagytam egy kis plussz időt a parkolásra, azonban itt is szerencsém volt, pont a ház előtti parkolóhelyre tudtam beállni, uh a kedvem továbbra is felhőtlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Múlt századi bérház homlokzata felújítva, a belső részeket most csinalják-amire rá is fér a tatarozás, viszont Zoé rendelője nagyon hangulatos, tip-top, előszoba, konyhán át érkezünk meg a franciaágyas szobába, amely és a randi témájára hangolt. Izlésesen berendezett, tükrök az oldalfalon, otthonos berendezési tárgyakkal díszítve. Fürdő is tip-top, mindennel is felszerelve.
ZOÉ❤️ külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Zoé szépségét nem véletlenül énekelték meg már az előttem szólók is sokszor, és magasztalva. Karakteres gyönyörű arcával adott 2 üdvözlőpuszit, és cipőlevétel után beinvitált. Szexi sokat sejtető fekete szaténköntösében vonult előttem. Nem volt olyan opció, hogy ne menjek utána.. 😎 A szobában kis ismerkedős könnyed beszélgetés közben már volt egy kis ölelkezős simi is, de a lényeg fürdés után következett, amikor is vendéglátóm a köntöst ledobva egy mozdalattal hozzám öltözött, amitől a szavam is elállt. Gyönyörű tenyérbe illő mellek,bomba alak, feszes popsi. 10/10. Nem csak tekintetem falánkságával, hanem bókokkal is elhalmoztan Zoét, amelyet kedvesen viszonzott.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120142 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120142 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-14 18:32:27 erotikus masszázs 1201425. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-14 18:32:27 erotikus masszázs 1201426. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-14 18:32:27 erotikus masszázs 120142
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Nos erre a részre nem került most sor. Amikor nem egymás testének felfedezésével voltunk elfoglalva, akkor nagyot jót beszélgettünk Zoé nyitott, értelmes személyiséggel rendelkezik, öröm volt vele beszélgetni, persze közben azért folyamatos kedves simogatásokkal kényeztettük egymást, mintha a barátnőmmel tölteném eme kellemes órákat..
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Fürdés utan ágyra huppanva gyönyörű mellei pont tökéletes magasságba kerültek így üdvözlő puszikkal köszöntem nekik, amelyet. Zoé mély sóhajtásokkal fogadott. Mindeközben kezeim is felfedezőútra indultak a popsi, combok simogatasával, melyet tündérem parancsa szakított félbe, hogy azonnal csusszanjak feljebb az ágyon. (Nem lehetett ellentmondani rá) Lassan rámhajolt, végigpuszilta a nyakam, mellkasom, és nagyon lassan közelített a testközéppontom felé, ahova éppen csak beköszönt, mert óvatosan a hátára fordítottam, és immár fekvő helyzetben akkurátusan végigcsókoltam gyönyörű testét. Halk nyögésekkel jelezte, hogy szívesen fogadja ténykedésem. Kelyhe kívánatos,finom nyalakodásra hamar reagált, és pát perc után el is reppent a drága. Picit érzékennyé vált, de pár perc simiszünet után visszakéredzkedtem mégegy körre. Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez, amely nem volt ellenemre. Változatos technikával, szorosan koppanó DT-kkel minimális kézhasználattal vitt a végkifejlet felé. Többször is erőteljesen ráfogott kezemmel a fejére, amely külön élményt jelentett számomra. Eljött a pont ahonnan már nem.volt visszaút és hatalmasat robbantam a szájába. Mivel az utódokat nem láttam viszont, így a még a lenyugvás alatt is benne maradtam, ami szintén unikális élmény volt. 😉 A második kört szintén én indítottam egy arcon lovaglós pozícióval, ahol szintén jól érezte magát a drágám. Kölcsönkenyér visszajár alapon ismét én következtem először háton, aztán a végkifejlethez közeledve térdelő pozicióban, miközben Zoé már feküdt az ágyon. Itt szintén úgy és annyira kérte a tempót, hogy nem volt kérdés a második kör sikere sem. Egymás mellé feküdve simiztük egymást még. Az ágyban fekve megkínált egy isteni kávéval, majd időm lejártával usgyi a zuhany.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba, ajándékcsomaggal együtt adtam át az elején. Extráról nem tudok, Zoé maga extra..😎
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem véletlenül rendelkezik arányaiban a legtöbb istennő és felejthetetlen beszámolóval az oldalon. Mindent megtesz, hogy jól érezd magad nála, és vágyjál vissza hozzá.. Biztos, hogy én is jövök még. 😉

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 11:52:24
Informatív írás, plusz pont, hogy a rózsát is megadtad.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 17db
(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 12db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2021-04-17) : Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.