Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-12-06 17:31:39

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 120088 erotikus masszázs

bugyibubus a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Telefonon hívtam, sokszor, végül sms-ben sikerült megbeszélni, hogy szeretném hallani a hangját, mikor ér rá. Már a hangja elvarázsolt, igaz, rövid, lényegre törő, informatív beszélgetés volt, de rendkívül kedves lány képe lebegett előttem (és nem is csalódtam). A telefonban másnapra sikerült időpontot egyezetnünk.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Kocsival mentem a megadott terézvárosi címre, helyet a közelben találtam, a parkolás értelemszerűen fizetős (GPS odavisz).
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környék hangulatához, 19. századi hagyományaihoz illő ódon bérház, amely némi renoválásért kiált, de hát ez nem Zoét illeti ugyebár. A bejutás a kapott információknak hála pofon egyszerű, a lakás könnyen megközelíthető és el nem téveszhető. Ha a ház felújításra szorul, a lakásra nem lehet panasz: minden igényt kielégítően berendezett kis garzonról van szó, amelynek előterében kell megszabadulni az évszak miatt hótól-esőtől áztatott kabáttól, illetve a minden évszakban aszfaltpiszkos lábbelitől, és gondolva a kényelemre, mindezt egy kanapén ülve (mondjuk ez inkább a cipő felvételekor játszhat, az izgalmak előtt a férfiember még szinte letépi magáról a csukáját). Aztán néhány lépés és feltárul a szentély: a szoba, ahol hatalmas ágy terpeszkedik, akár a szerelem oltára. A szoba további fontos berendezési tárgya a tükör, a hangulatvilágítás. A fürdőszobában kényelmes zuhanykabin, tele tusfürdővel, a kilépő száraz, a kapott törülköző frissen mosott, illatos. Hogy a férfiember lehelete is az legyen, arról a mosdónál elhelyezett szájvíz gondoskodik (eldobható műanyag pohárkákkal). Úgy emlékszem dezodor is volt.
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé egy gyönyörűség!Egy apró termetű, rendkívül arányos, csodálatos alakú, kemény fenekű fiatal nő, kellemes mellekkel. Köntösben fogadott, az már csak a fürdőből való visszatérésemkor vált egyértelművé, hogy számos tetoválása van, ami engem egyáltalán nem zavar, mivel rajtam is van néhány minta, sőt, inkább vágyra gerjeszt. Zoé arca elragadó, mosolya bájos és csábos, arkitakarástól nem kell tartani, minden egyébről a hirdetésének gazdag fotókínálatából lehet tájékozódni, szerintem teljesen megfelelnek a képek a valóságnak.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120088 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 120088 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-12 12:05:12 erotikus masszázs 1200885. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-12 12:05:12 erotikus masszázs 1200886. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-12-12 12:05:12 erotikus masszázs 120088
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Egy órára mentem, és az igazság az, hogy kevésbé a masszázs miatt... Ahogy az is az igazsághoz tartozik, hogy a masszázst tulajdonképpen át is ugrottuk, szóval erről most keveset tudok írni. Annyira keveset, hogy tulajdonképpen semmit. Majd legközelebb (vagy akkor sem), úgyhogy a programot a "kényeztetés" résznél részletezem.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán. A törülköző még a derekamon volt, de a látványtól rögtön kemény lettem, Zoé is megjegyezte, hogy mintha dudorodna valami a törcsi alatt, hadd nézze meg mi az. Felállt, levette rólam a törülközőt és finoman simogatni kezdte a farkamat. És mintha csak a barátnőm lenne, olyan természetességgel csókolt meg. Ott álltunk az ágynál és percekig csókolóztunk, miközben a férfiasságomat simogatta, néha eltévedt a keze a combomra, a hasamra és a mellkasomra. És persze az én kezem is bejárta a csodálatos testét, felfedezve ujjaimmal minden domborulatát, kiélvezve bőrének selymességét.
Aztán leheveredtünk az ágyra, szó nélkül, ösztönösen, és ott folytattuk a csókcsatát, egymás testének megismerését.
Majd ugyanilyen ösztönösséggel kezdjük egymás szeméremtestét csókolni, oldalfekvésben, aztán "szabályos" 69-ben. Zoé íze kellemes, puncija borotvált, ápolt, illatos és finom. A nyelve és szája forró és odaadó, tényleg az egész olyan volt, mintha a barátnőm volna. Sokáig ténykedtünk egymáson, lágyan, ismerkedősen, majd éreztem, Zoé tempót vált, amire én is hevesebben kezdtem kényeztetni a nyelvemmel. Nem tudom, hogy valóság volt-e, vagy ennyire jó színésznő, de szeretném elhinni, hogy tényleg és valóban egyszerre érkeztünk a csúcsra, egy teljesen ösztönből véghez vitt, egyszerre kimerítő és feltöltő orális szeretkezés után. Azt sem tudom, végül hová élveztem, és mi lett utódaim sorsa, mivel tényleg és valóban percekig elvesztettem a kapcsolatot a valósággal. Túlzás nélkül: Zoé egy varázsolni képes tündér!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a telefonon egyeztetettek szerint. Idiótán hangzik, hogy "korrekt" meg "elszámolás", mivel Zoé egy tündér.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az igazi és hamisítatlan: "megyek még, mit megyek, repülök" érzés lüktet bennem, nála tényleg értelmet nyer a "barátnőfíling".
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-12-15 05:58:19
Számomra is érthetetlen, hogy miért rövid ez a beszámoló. Minden lényeges infót tartalmaz, az akciót jól leírja.

2023-12-15 03:45:34
Nagyon jó írás, köszönjük. Webi, ez miért rövid?

2023-12-15 03:03:57
Ehhez a beszámolóhoz is az a webmesteri megjegyzés, hogy túl rövid. Miért lenne ez túl rövid? Hány karakter kellene még ehhez, hogy alapból is kapjon az író prémium napokat? Egyáltalán, mi alapján osztjátok ki ezeket a megjegyzéseket? Érzésre, vagy van valami objektív mérce?

2023-12-12 17:01:00
Korrekt lényegre törő írás, nekem tetszett, hogy nem fogalmaztad túl.

2023-12-12 13:49:00
Tetszett a beszámoló, szívesen olvastam. Én mindent megtaláltam benne, amire kíváncsi voltam.
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 14db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 6db
(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.

(2023-06-11) : ordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik. Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre