Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-01 02:56:02

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 116638 erotikus masszázs

G3mini a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
perfekt alak
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy kicsit hosszabbra sikerült hiatusom után célirányosan kerestem Zoét. Először belső üzenetben írtam rá valamelyik délután, hogy esetleg beférek-e a táncrendjébe. Persze, aznapra már nem volt jó, de kedvesen felajánlott egy következő napi időpontot. Az egyeztetés nagyon könnyen ment, két-három üzenet alatt el is jutottunk odáig, hogy akkor VTR-en be is jelentkezzek.
Annyit még megígértem, hogy a randi napján rácsörgök, hogy halljam a csilingelő hangját - és reméltem, hogy őt az én makogásom meg hátha nem rettenti el. Zoé nem ragaszkodott volna a telefonhíváshoz, én javasoltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nyugati környékén található a kuckó, így tömegközlekedéssel nagyon könnyen elérhető. Aki autóval érkezik az azért számítson rá, hogy parkolóhelyet a közelben nehezen (tulajdonképpen szinte csak kihalási alapon) fog találni. Érdemes belekalkulálni az érkezési időbe, hogy kell keringeni egy kicsit, mire le lehet támasztani a verdát. VTR-en pontos címet kapunk, úgyhogy nyugodtan lehet előre tervezni.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A bejutás tök egyszerű volt. Érkezéskor az "ittvagyok" telefonnál Zoé rákérdezett, hogy nyitva van-e a bejárat, s mivel nyitva volt, már azon belépve navigált el kb. három szóban, hogy merre menjek, így a magamfajta szűk-folyosón-eltévedős balf.sznak se okozott gondot a félig nyitott ajtajú varázslakás megtalálása.
Benn meleg, otthonos közeg fogadott. A jó ízléssel rendezett terek, az elosztást jól kihasználó bútorok beleduruzsolják a füledbe a "jóhelyenvagy" feelinget. A szobát egy luxusszállodát idézően bekészített díszítéssel ellátott (amit nyilván nem vettem észre elsőre lenyűgözöttségemben - de erről majd később...), magas franciaágy uralja, de van szobainas a ruháknak, komód a kütyüknek, falitükör a szemeknek és egy Zoé által teremtett olyan kedves, belső miliő, amivel azonnal oldja a rám jellemző elsőáldozós zavart.
A szinte innen nyíló fürdő a szokásos kellékek (rengeteg tusfürdő, többféle szájvíz, száraz kilépő, tusolásonként új törölköző stb.) mellett kedves kiegészítőkkel van öltöztetve, szóval harmonikus hangulatban lehet macho-ra hazudni magunkat melegvíz és tusfürdő segítségével.
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A szemüveges Zoé a lakásba belépésemkor pántos magassarkúban, fekete bodyban és afelett pedig egy csipke köpenykében libbent elő az ajtó mögül. Diszkrét sminkben, kedves és mágikus mosollyal üdvözölt. Először még igazán fel sem ismertem, hogy milyen báj-aurába sodort a sors, aztán ahogy teltek a másodpercek, egyre inkább kezdtem felfogni, hogy mennyire hihetetlenül vonzó lány ő. Fél percen belül már annyira meg voltam habarodva a kisugárzásától, hogy elkezdtem hülyeségeket beszélni. Taktikusan, vetkőzés közben még rá tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. (Spoiler: Nem rakott ki. Maradhattam, de valószínűleg behúzott azért egy strigulát az "ezdehülye" oszlopba...)
Miután visszaértem a tusolásból (és épp megállapítottam, hogy most se sikerült Brad Pittre fürödnöm magam...) pár pillanatra rá megjelent Zoé is. Meztelenül...
Ok, fenn már ömlengtem egy sort, hogy ahogy beléptem a lakásba már onnan érezhetően körüllengett egy olyan varázslatfelhő, aminek megtapasztalását majd nem lesz egyszerű feldolgozni, de amikor ismét megjelent előttem - immár kendőzetlen valójában -, akkor letaglózva, elcsukló hangon, de még némileg működőképes aggyal csak egy "igenis"-t tudtam kipréselni magamból, mikor megkért, hogy feküdjek fel az ágyra.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 116638 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 116638 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-01-02 08:57:36 erotikus masszázs 1166385. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-01-02 08:57:36 erotikus masszázs 1166386. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2023-01-02 08:57:36 erotikus masszázs 116638
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
Szóval a szebbik oldalam (ööö...) került felülre és Zoé az ágy végénél elhelyezkedve kezdett hozzá a kezelésemhez, a lábamtól indulva. Kérdésére megnyugtattam, hogy nem vagyok csikis és nyugodtan lehet kíméletlen, majd én összeszerelem magam a végén. Jó-jó, persze, hogy nem tépte le a végtagjaimat. A programról nem beszéltünk meg előre semmit és a helyszínen sem vettük át, hogy miután minek kell következnie, teljesen átadtam magam neki. Abszolút szakszerűen érintett és nem okozott neki problémát a viszonylag kötött vádlim masszírozása sem.
Közben beszélgettünk és noha az es(z)etlen indításomra kiszakadt belőle egy "hű, de hosszú lesz ez a másfél óra..." sóhaj, de későbbre már a kisugárzásomon repulzív komponenseit elnyomta a férfias charme-om (?!) - nem, nem hinném... Mindenesetre Zoé ügyesen kezelt és valahogy olyan természetességgel vitt magával a diskurzusban a testtájaim értő kezelése közben, hogy tőlem merőben szokatlan módon abszolút nyitottan álltam a közvetlenségéhez. Nem volt tolakodó, vagy indiszkrét, ráérzett a határaimra és magától értetődő módon, profin ápolta a tudatomat is, mintha már ezer éve ismernénk egymást - pedig nem vagyok egy könnyű eset.
Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam, miközben én magamban a milyével-is-ért-hozzám-Zoé? játékot játszottam...
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aztán egyszer csak körbeölelt az illata, ahogy andalítóan ráborult a hátamra, hozzám simult a bársonyteste. Éreztem a csodás kebleket a lapockáimon, a kedves simítását az oldalamon, a pezsdítően forró leheletét a fülem mögött, amikor odasúgta, hogy forduljak meg. Megcsókolta a mellkasom és puszijaitól kísérve a nyakamba fúrta a pici kis csinos orrát. Fölém hajolva a szemembe nézett és rácsókolt a számra. Ölelt és bújt, kezével az izgatottságomat kereste és - magamban úgy dekódoltam, hogy elégedetten - sóhajtott, amikor érezni vélte, hogy mintha mégis hoztam volna valamit játszani a masszázsrandira. Elhittem neki a hangulatot, elhittem neki a vágyat, elhittem neki a varázslatot. Elhittem, hogy nincs ellenére a velem való játszadozás, hiába volt bármennyire is ambivalens az ő elragadóan tüneményes lénye és az én fakó fókaságom kompozíciója az tükörben (nem exponáltam bele magam, nyugi). Kereste az ajkaim. Csókolt, de finoman adagolt lágysággal, nem úgy, mintha nem lenne holnap... Ó, nem. Inkább a háttérbe rejtett fokozatosság bájával kecsegtetett a nyelve, hogy a jövőben majd többet... még... többször ad, jutalmaz, bolondít, míg egyszer csak meg nem bomlik a tudat!
Néztem, ahogy halad lejjebb ajkaival. Néztem, amíg direktben bírtam, aztán inkább az ágy melletti oldalsó tükörben figyeltem őt, ahogy kényeztetni kezdett. Simogattam az arcát, a vállát, megérintettem a kebleit, ő pedig egyre csak korbácsolta a vágyam. Teljesen meg voltam babonázva az érzéstől, a látványtól, az illattól. Pár pillanatot bírtam csak így is és inkább felhúztam magamhoz csókolózni.
Időt akartam nyerni. Átfordultunk, mert "menekülni" akartam. A testének művészi vonalain és ívein haladva a combok közé indultam. Bejártam a melleit, a hasát, a köldökét. Szorítottam a combjait, ahogy bűbájos szemérménél kalandoztam. Ritka csodaszép, érzéki kincset érintett a nyelvem, s Zoé csillogva, lihegve, félrefordított fejjel szorította a kezem.
Eszemvesztett telhetetlenséggel akartam a csókját, az ajkai ízét, akartam a óvatos ajkamba harapását, akartam a szorítását. Az oldalunkra fordulva ölelkeztünk, s ő bújt belém, csókolt, ahol ért. A füle mögé simítottam szőke tincseit, ahogy újra egymáshoz értek ajkaink, a finom bőrét tapintottam a hátán végighaladva, majd rámarkoltam gyengéden a fenekére. Belesóhajtott a számba, amikor átvittem a kezem a combok közé. Mámorító volt, ahogy Zoé rám bízta magát. Imádtam érte!
Aztán a hátamra fordított és ellentmondást nem tűrő céltudatossággal vette birtokba a férfiasságomat - átvitt és tényleges értelemben is. Már bármit tehetett volna velem, teljesen a rabszolgája voltam. De ő adni akart. Én pedig közben valami olyan felfoghatatlan tudatállapotba kerültem az ajkai között, hogy már egyetlen gondolatvillanás sem pislákolt az agyamban. Végem volt pikk-pakk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infó lekérésével minden szükséges adat megismerhető. Csak a randi végén került szóba a csokor rendezése. Bár Zoé nyugtatgatott, hogy ne aggódjak, de sajnos kicsit túlszaladtam a nekünk szánt időn, így ezt igyekeztem kompenzálni.
Rózsacsokor
G3mini nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoé egy rendkívül aranyos, kedves és érzékeny lány. Rögtön, már a randi elején megnyugtató hangulatot tudott teremteni, amit végig fenntartva azt éreztette, hogy szívesen látott vendég vagyok: ahogy terelgette az induló sutaságom, ahogy összerezonált velem a randi alatt, vagy ahogy a vége felé, öltözéskor átölelve hozzám bújt. Mind-mind pici, emberi, őszintének ható mozzanatok, amivel a találkozónk alatt szinte észrevétlenül csavarodott bele az agyam a személyisége bűvkörébe. Így megvallom: amellett, hogy tájékozottságával, választékos kifejezőkészségével az intellektusom húrjait is pengette, olyan mélyen megélhető szexualitás ígéretével létezik ebben a közegben, hogy - amiből az a kis, pici szeletke is, amit vendégként kapunk - az megdöbbentően elementális erővel tud hatni, még napokkal, hetekkel a találka után is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-19 10:58:40
Vérbeli vágykeltő szerelmes eposz kellő mennyiségű önekézéssel. Nem az első s nem is az utolsó amit olvasok tőled, ha ilyet tudsz írni biztos nem vagy ellenére a lányoknak :)

2023-07-15 11:24:02
Nagyon részletesen megírtad az élményedet e kiváló randiról.

2023-01-02 09:50:12
Nagyszerű tali, pazarul megírva egy tökéletes összképpel zárva. Nagy gratula nektek!
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 17db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2022-08-18) : Pont olyat kaptam, amit szerettem volna. Nem túl simogatós, de nem is ízekre szedős. Külön rákérdezett a talpamra, ez további plusz pont, mert csiklandós vagyok, ha még nem lazultam el eléggé.

nagyon jó: 14db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.