Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

ZOÉ❤️

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-06-29 14:42:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ZOÉ❤️ +36702586068 114794 erotikus masszázs

Drogi a 2022-06 hónapi randiján történteket írta meg ZOÉ❤️ hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Zoé már régóta a kedvenceim között van és több alkalommal jártam nála, de az elmúlt időszakban sajnos mindig ráéreztem hogy mikor van szabin. A mostani randink is így kezdődött itt az oldalon jeleztem neki hogy már megint nincs amikor nekem szükségem volna rá. A szabija letetekor visszaüzent hogy elérhető, rövid egyeztetést követően nyomtam egy VTR-t amit elgadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, aki ismeri a számokat simán odatalál. Én kocsival mentem, de láttam a környéken trolibuszt az összes tömegközlekedési útvonal max.5 percres sétával elérhető. A parkolás fizetős, könnyű találni helyet, nekem is sikerült szinte a kapuban.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy teljesen átlagos pesti bérház felújjítás alatt lévő belső udvarából nyíló földszinti lakás. A lakás teljesen felújjított, külön fürdő, a masszázs szobában egy óriási franciaágy található körben tükrökel.
ZOÉ❤️ külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zoé az utolsó találkozásunk óta egy kicsit megváltozott, korábban is nagyon csinos és kívánatos volt de most egy pár kilótól megszabadulva egy igazi bombázó lett.
1. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 114794 erotikus masszázs
3. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló Budapest 114794 erotikus masszázs4. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2022-06-30 08:39:13 erotikus masszázs 1147945. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2022-06-30 08:39:13 erotikus masszázs 1147946. ZOÉ❤️ +36702586068 beszámoló 2022-06-30 08:39:13 erotikus masszázs 114794
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázsra a két kényeztetés között került sor, amit bokától indulva krémmel végzett.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az első felvonás már ajtóban elkezdődött két puszival, ami heves ölelkezéssel és csókolózással folytatódott így elég hosszú volt az út az ajtótól a tetthelyig. A szobában érve próbáltam vetkőzni, de ez folyamatosan Zoé ajkára tapadva nem sikerült túl gyorsan közben mikor ajkaink eltávolodtak egymástól beszélgettünk az elmúlt időszakban történt dolgokról.
Mi után sikeresen megszabadultam ruháimtól és meg tisztultam az út porától folytattuk ott, ahol abbahagytuk egymás ajkára tapadva kezeink felfedező úton kellemes testtájakon.
Az ölelkezést sikerült úgy irányítanom, hogy Zoé került hanyatt fekvésbe és kihasználva fölényemet végig csókoltam a szájától az öléig majd az ölétől a szájáig elidőzve a kissé megfogyatkozott e még így is kellemes méretű ciciknél. Majd következett az ekkorra már nedveiben úszó punci, ahol kedvemre nyalakodtam. A nyelvem rátapadt a könnyen kitapintható csiklóra ujjam becsúszott a hüvelybe az a kettős hatás hamar meghozta a gyönyört, amit a teste remegése egy elfojtott sikoly és jelzett. Kis pihenő és csók csata után én kerültem a hátamra és lettem kényeztetve Zoé szája és nyelve által, kaptam egy kis kényeztetést a cicik között is majd eltűntem az ajkai között majd nyelvével kényezteti a hegyétől a tölténytárig és ezt váltogatva ért a vég a szájában.
Következett a masszázs.
Harmadik felvonás úgy alakult, hogy sikerült mögé kerülnöm és ott is végig csókolhatta volna, de sajnos nagyon csikis a drága így kifordul alólam nem volt más választásom folytattam a kényeztetést előröl, ami ismét egy teljes remegős szájára szorított párnában elfojtott sikollyal végződött. A folytatásban ismét én kerültem a figyelem középpontjába egy a számomra teljesen ismeretlen formában. Kaptam egy lingam masszázst, ami eddig egy ismeretlen és kicsit lenézett műfajvolt a szememben, de ez most megváltozott. Hol egy hol két kézzel kényeztetett a és tartott folyamatosan orgazmus közelbe több alkalommal éreztem, hogy itt a vég, de ezt Ő is érezhette mert fogást, tempót váltott és kínzott tovább percekig kitörés közeli állapotban tartva majd kivégzett.
Ölelkezve csókolózva vezettük le a randin történteket.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zoé adatlapja minden szükséges információt tartalmaz a lehetőségekről és a djjazásról, úgytudom extrák nincsenek és erről szó sem esett a randi alatt.
A szerényen hagytam a két órás randinak megfelelő rózsa csokrot .
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Zoéval minden randi egy új élmény.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZOÉ❤️ erotikus masszázs beszámolójáról


2022-06-30 10:37:46
Csak úgy záporoznak az Istennő minősítésű írások. Ez biztos nem lehet véletlen. Nagyszerű írás egy remek randiról. Köszi,hogy megosztottad élményeiteket, egészségetekre!🙂
Mutasd mindet

FunkciókZOÉ❤️ legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2023-11-23) : Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit.

(2023-10-01) : Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta,

(2023-08-09) : Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad.

felejthetetlen: 18db
(2023-12-14) : Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez,

(2023-04-15) : na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék

(2023-01-01) : Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam,

nagyon jó: 14db
(2023-12-27) : Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt. De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

(2023-07-27) : Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.

(2023-05-21) : Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben.

: 7db
(2023-12-06) : Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán.

(2023-10-27) : Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot

(2023-10-26) : Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.