Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
erotikus masszázs beszámoló

ZITA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-23 17:05:52

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 117188

niemandino a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg ZITA hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Előző napokban leegyeztetve eredetileg egy másik lányra volt előjegyzésem, aki sajnos aznap beteg lett. Erről délelőtt sms-ben kaptam értesítést,aminek nem nagyon örültem. de mivel már elindultam Miskolcról, s nagyon rá voltam készülve egy remek felfrissülésre, így felhívtam a lányok időbeosztását egyeztető kolléga nőt, aki nagyon kedvesen elnézést kért és másik három munkatársat ajánlott figyelmembe. Én rövid töprengés után Zitát választottam!
Jó döntés volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Buda frekventált része, az egyik kedvenc éttermem a Pastrami közelében egy nemrég épült modern társasházban volt a cím. Parkolni kis szerencsével a közelben tudtam. Természetesen fizetős helyen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás szép, modern, tiszta és a célnak tökéletesen megfelelően berendezve. Zuhanyfülke van, aminek a függönyét egy előttem ott járó makktársam megcsúszása okán egyszerűen letépte. Igy én pedáns férfiként nagyon ügyelve de azért alaposan lezuhanyoztam.
A szobában masszázs pad, s megfelelő helyeken tükrök. ideális helyszín!
ZITA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zita, mondhatom nyugodtan nagyon kellemes csalódás volt! bár az arckitakarásos képei is sokat elárulnak külső adottságaiból, de a helyszínen az ajtón belépve igazán megörültem amikor egy rendkívül szép arcú, fantasztikus fekete hajzuhataggal rendelkező, nagyon szép és formás alakú, kedves, barátságos stílusú lány nyitott ajtót. Ha jól emlékszem egy piros egybe részes body volt rajta, ami kiadta formás adottságait. A hajzuhatagra rá is kérdeztem, hogy mind az ővé-e, de elárult, hogy kevés pótlás azért van beenne.
1.  +36 beszámoló Budapest 117188 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117188 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1171885.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1171886.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117188
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Egy kellemesen baráti puszis üdvözlés után, megnyugodva, sőt fellelkesedve követtem őt a szobába, ahol átismételtük a várható programot, s én sietve elmentem zuhanyozni. Mire visszaértem, ő már a szobában várt, s a megbeszélés szerint felhasaltam a masszázs padra és átadtam megfáradt testemet Zita finoman dolgozó kezeinek, miközben hajtós napomat feledtetően mentálisan is felfrissítő régi ismerősök közötti hangulatú beszélgetést folytattunk. A masszázs simogató, közepesen erős, kellően alapos és kellően erotikusba hajló volt, amely végén javasoltam, hogy én is megmasszíroznám Őt. közben már lekerült róla abody. megcsodálhattam szép alakját és selymes, s szinte teljesen tetkómentes bőrét. Ebbe örömmel beleegyezett, s felhasalt a masszázs padra. Én oldalt állva a kezemmel felforrósított krémmel alaposan bebarangoltam formás testét, remekbe szabott fenekét, gondosan ügyelve, az időnkénti benyúlásokra. Fordulás után már én is feltérdeltem szétterpesztett lábai közé, s a közepesen nagy, formás cickóit kiemelten kezelve masszíroztam tovább egyre lejjebb haladva a hamvas puncija felé, a kezeim mellett egyre gyakrabban használtam számat is melleit csókolgatva a hasán lefelé haladva, a combjai belső oldalát puszilgatva, amíg bele nem nyallítottam a finom nagyajkak közé. Zita jól reagált a helyzet ilyetén alakulására s halk sóhajokkal és ütemes csípő és has mozdulatokkal hálálta meg nyelvem igen aprólékos, alapos és intenzív ténykedését. S bár nem sikerült eljuttatnom a csúcsra, de azért nagyon megdicsérte kitartó francia tudásomat.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Az aktív munkálkodásom után, javasolta, hogy most már ő következik. Nem sokáig teketóriázott. feltérdelt szétterpesztett lábaim közé, s némi hastályéki masszázs előkészítés után már kizárólag a erősen meredező farkamra koncentrált. Nagyon kevés kézimunkával, ütemes bólogatással, a rudazat időnkénti tövig eltüntetésével siklott selymes ajka a farkamon, kezével inkább a zacsi és környékének masszírozásával fokozta a már amúgy is csúcsra járatott érzéseimet. Amikor már éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni javasoltam egy 69-es fordulatot, amely el is érte célját, mert a punciját nyalva, falatozva lefetyelve ért a beteljesedés és egy fantasztikusat élveztem részben a szájába, részben a hasamra. Zita ügyesen megvárta amíg lenyugszom, szép lassan hozott vissza a való világba, s a végén alaposan letisztogatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel első randink volt, a megbeszélt számú virágszálat a szeansz elején egy kis asztalkára helyeztem.
Nagyon korrekt a környék színvonalához azonos mértékű volt a méret, amelyre mondhatom nyugodtan, hogy nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 23 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Zita egy nagyon szép, formás, barátnős szolgáltató, aki mesterien átadja mindent tudást a vendégeinek, akik nemcsak fizikailag, de mentálisan is felfrissülve, elégedetten távozhatnak. Legalább is én így távoztam, megfogadva, hogy hozzá még máskor is szívesen visszajövök!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ZITA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.