Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Vivien

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-30 19:02:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien +36701702801 120262 szexpartner

Zsabazsak a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Vivien hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … Budán akadt dolgom és a maradék időben a közelemben kerestem valami finomságot. Vivienre már pár napja fentem a fogam, úgyhogy most kapóra jött hogy pont ráért.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark. Ez van. Lehet szeretni vagy nem szeretni az ottani lányokat és szituációkat. Mindegy. Megközelítés szempontjából semmi gond a hellyel. Biztonságos és jól utazható. Környék nagyon is rendben van.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Az ötödik emeleten egy kis labirintusos játék után öröm a célba érkezés. Ajtóban puszi-puszi. Utána nagy megkönnyebbülés, hogy tényleg ő az és hogy valóságosak az adatok. Nagy szobában franciaágy. Nem új matraccal felszerelt, ez messziről látszott, de tiszta és kényelmes. A fürdő jól felszerelt és higiéniával sem volt gond. Azt a rusztikus kinézetű, falusi konyhákban már látott szekrény elemet azóta sem értem, hogyan került oda, de ez nem az én gondom.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Vivien 22 éves, 160 cm, 44 kg. Ehhez a törékeny alkathoz képest elég nagy mellei vannak. Kissé aszimmetrikus megjelenésben, de feszes és esztétikus kivitelben. Ha mindez a gyönyörűséghez még nem volna elég, akkor elég csak az arcára nézni. Vivien valóban egy kis tünemény. Baba arc, csillogó szemek, mosolygós száj és huncut tekintet. Percekig csak az arcát bámultam, annyira igéző. Csodálatos szépség. Ritkaság a szakmában az ilyen minőség.

Gerincén van egy hosszabb írás. Az élet nehézségeire figyelmeztető tetoválást csak tükörből olvashatja el, ha akarná, de talán neki nem is szükséges, mert a leckét megtanulta már.

Puncija simára borotvált. A szeráj bejárata kisebb szárnyakkal szegélyezett rózsaszínű. Rés egy picit megnyilva fogadja látogatóit. Lentebb van a jóval szűkebb bejárat (hátsó ) különleges vendégek számára.Meghívómat oda az érkezésemkor bemutattam, de aztán a méreteim miatt nem sikerült bekerülnöm a VIP társaságba. Ez bocsánatos bűn, nem sértődtem meg. Vivien és én percekig küzdöttünk, mindenféle síkosítóval és trükköket bevetve hogy bekerüljek a prominensek közé, de hiába. A mutató ujjammal és zselével gondos előkészületeket megtettünk, de a főnök fent akadt a tű fokán.

A végén az erre befizetett jegyárat visszatérítette. Hatalmas respekt jár ezért neki.
1. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120262 erotikus masszázs
3. Vivien +36701702801 beszámoló Budapest 120262 erotikus masszázs4. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-31 11:36:14 erotikus masszázs 1202625. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-31 11:36:14 erotikus masszázs 1202626. Vivien +36701702801 beszámoló 2023-12-31 11:36:14 erotikus masszázs 120262
Action
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Alapból barátnős feelinget szolgáltat.

Ezt az elején elmondta, hogy neki szüksége van elöljáróban egy kis ráhangolódásra. Ezt simogatással, finom érintésekkel és puszikkal valósítottam meg. Teljes mértékben viszonozta ezt a lágyabb felvezetést. Mindketten beindultunk azt hiszem. Én jobban,ő kevésbé.

Miután az erogén zónák felfedezésre kerültek és rajta az ingerek bejáratódtak, onnantól már nagyobb lendületet vehettünk a kényeztetés terén.Franciája kellemes. Sőt nagyon is jó. Nem pornós, nem nyálba-tocsogós, nem torkos csütörtökös, hanem egy klasszikus érzéki francia. Finoman és hatékonyan szopizik. Nyelvével lágyan köröz, kis vákummal szívogat. A legérdekesebb mégis az, hogy közben folyamatosan hümmög. Vagy is inkább, dorombol, vagy dúdol. Ez a hang, amit kiad, az izgalmi fokkal és tempóval változik. Először fura volt, de utána rájöttem, hogy nagyon is serkentőleg hat rám. Na meg persze a nézése. Olyan szemkontaktust vett fel velem, annyira tetszett, ahogyan a szép arcával oboázott,hogy alig bírtam magammal. Kértem is hogy minél hamarabb öltöztessen fel és vágjunk bele a szexbe.Először misszibe hatoltam belé. Olyan szép volt, ahogyan ott feküdt, széttett lábakkal, gyönyörű hab testével és csillogó nézésével. Lassan toltam be, majd húztam ki és újra be koppanásig. Amikor már teljesen összeszoktunk lehetett csapatni nagyobb fokozatban is. Csattogott a zacseszom a popsiján.

Aztán én kerültem alulra. Meglovagolt, de rendesen. Melleivel alig bírtam betelni. Csodás látványban volt részem. Megjegyzem a dugás közben is hallatta azokat a furcsa duruzsoló hangokat. Eszelősen jó lány.Aztán kölcsönösségre váltottam. Nyalásomat nem utasította vissza, tetszett neki, de különösebb diadalmenet nem lett belőle. Őszinte volt, megmondta, hogy ma már tutira nem jön össze. Se velem, se mással. Korrekt. Inkább legyen ez, mintsem túljátssza a szerepét.

Aztán hátulról folytattuk. Kutyusosban is eszméletlen jól nézett ki. És azok a hangok megint…Őrület.

A popsi ideje ekkor érkezett el. Zselével jól bekentem az ánuszát. Aztán kezdésnek az ujjammal próbálkoztam. Csak óvatosan, lassan, ahogyan kérte. Perverz mód izgató volt, ahogyan az ujjbegyemmel éreztem, ahogyan a hüvelyében mozog a farkam. Higgyétek el úgy bevágtam volna neki, tövig, de nem vagyok egy állat. Azt akartam, hogy ő is kívánja a farkamat. Kivettem a dákeszomat bekentem síkosítóval és a hátsó bejárathoz illesztettem. Csak tartottam a pózt, vártam, hogy majd hupsz, besiklik. Minden lélegzet vétellel, egy milliméterrel beljebb is kerültem. Szinte éreztem a szívének dobogását a farkam hegyén. Lüktetett a gyűrű és az én farkam is. Ficánkoltam a bejáratban, de piszkosul szorított. Csak nem nyelte el karimáig. Onnan már ment volna, tudom. Amikor már azt hittem, hogy most beszalad, akkor hirtelen összeszűkült és kezdhettem teljesen elölről mindenfolyamatot. Tágult-tágult és valamennyit bejutottam, de csak nem jött össze a partraszállás.

Úgyhogy nem volt más hátra, mint sem levettem a gumit és kértem, hogy szájjal fejezze be nekem. Tündérke elém térdelt és szájjal jól lerendezett. Amikor a kitörés megkezdődött, átváltott kézi üzemmódba és a melleire irányította a spriccelőmet.

Aztán gondoskodott arról, hogy minden eredeti állapotában legyen. Megtörölgette magát, rendet rakott az ágyon, én meg kimentem addig zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején figyelmeztetett, hogy addig semmi sem fog történni, amíg piszkos dolgokat le nem rendezzük. A popó sikertelensége miatt nem ért veszteség. Persze sajnálom, hogy nem jött össze, de így is egy nagyszerű élményben részesített.
A száraz üzleti jelleg akció közben nem volt érezhető.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Erénye az arca szépségében és az angyali kinézetében van. A vékony testalkatához képest a nagy cicikói extrán szexivé teszik őt.

Sajnos a látogatásom óta az rózsaszálak a háborús infláció és a brüsszeli szankciók miatt elszabadultak. Ezzel kissé megnehezíti a látogatásom gyors megismétlését.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról


2024-02-02 15:02:35
A külső leírása példás. A beszámolódat még színesebbé tette, hogy itt-ott elhelyeztél benne humor bonbonokat.

2024-01-20 12:01:57
Részletes, humoros, kellemes és kedvcsinálo. Kösz.

2024-01-16 09:28:22
Színes, képszerű, kiváló beszámoló!

2024-01-15 05:01:29
Jól megírt beszámoló jó kedvcsináló már tervezem a meglátogatását.

2024-01-03 00:42:22
Hát, fennakadt a teve a tű fokán.
Köszönöm, hogy megírtad, tehát méretfüggő.
Mutasd mindet

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-15) : Faltam a melleit,mint micimackó a mézes bödönt,majdnem megfulladva rajtuk.Utána leültem és közepes francia.Kupakkal játszik ő is,talán összebszélt a kolléganővel,vagy együtt tanultak valakinél.:

(2023-12-13) : Gyönyörű alakja, cicik, bársonyos bőr, szóval simi, puszi miegymás volt. Lehuppantunk az ágyra és kezelésbe vett. NF, kézimunka közben zacsizás, egyszóval működésbe hozta a szerszámot rendesen.

nagyon jó: 3db
(2024-04-23) : Megfordulok, ő ágyra ül, èn előtte állok, kèz nèlkül franciázik, nem mèlytorok de nem is lènyeges, az a lènyeg csak hogy szájába menjen, ezt becsületesen vègigviszi, ott tart èlvezès után is a szájában, azt hogy mikor/hová köpte ki nem figyeltem.

(2023-12-21) : A franciázást jól csinálta, de nem túlságosan sok kreativitással. Leginkább fel-le bólogatott, nem túl mélyre véve a szerszámot (fogazás nuku). Nagyon kellemes volt a dolog, de semmi óriási különlegesség nem volt benne.

(2023-12-18) : Aranyos kis dünnyögő hangot hallatva kényeztetett, élvezkedett, néha pedig kivette a szájából és kívülről nyalta a péniszt. Olykor pedig fel-felpillantott a tekintetemet keresve azokkal a gyönyörű szemeivel.

: 5db
(2024-04-13) : Amikor úgy éreztem, eljött a viszonzás ideje, gumihúzást kértem, majd franciát. Előszőr oldalról vett szájába, de kérésemre elém kuporodott, így még jobban élvezhetem a kilátást. Kellemes, "barátnős" volt, de nem tartott sokáig.

(2024-04-05) : Odafigyel a vendégre, kérdezte, hogy natúr vagy gumi. Biztos volt már olyan aki gumiban kérte, de gondolom az nem százas. De ilyenből látni hogy jó helyen jár az ember.

(2024-03-27) : Elsőnek kaptam egy barátnős franciát, amit kedvesen és kevés kézzel csinál, semmi mélytorok vagy köpködés nincsen benne, ilyet ne nála keressetek. Majd különböző pozokkal folytattuk ami alatt végig nyögdécselt,