Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 23:46:29



memen szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36702706937 121956 szexpartner

memen a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Még az előtt terveztünk találkozni mielőtt végleg itt hagyta az oldalt. Akkor sajnos nem jött össze, így szomorúan, de elfogadtam, hogy többet nem lesz hozzá szerencsém. Aztán a végleg mégsem lett végleg, és visszatért a masszázs oldalra, és mire találkozóra került sor, már a régi kategóriába került a hirdetése. Szuper, minden a régi, jöhet a reunion. Személyes üzenetben, majd VTR-en fixaltuk az időpontot egy nappal korábban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új helyszín, 1. kerület, ennek ellenére sok parkoló hely volt, persze fizetős. GPS megtalálja a haztombot, régebbi több emeletes, liftes tömbház, kaputelefonos bejutassal. BKV is jár erre, természetesen nem vettem igénybe.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház régebbi, ellenben a lakás frissen felujitott, mondhatni high tech, minden modern, szép, tiszta. Zuhanyzós fürdőszoba, franciaágyas szoba, sarokkanapés nappali. Mondhatni, hogy a korábbi helyszínhez hasonló, csak még modernebb. Az ágy fölött hangulatfeny villog, halk zene, pont megfelelő sötétítés. Fürdőben 4-5 féle tusfurdo, szajviz, műanyag pohár, száraz kilepo, nagy, száraz törölköző, utána lehetőség van új törölközőre, én persze nem éltem vele, tökéletesen megfelelt a korábban használt is.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelel, állítólag fogyott, rég láttam, lehetséges, az biztos, hogy nagyon jol néz most ki. Na persze elfogult vagyok, nem tagadom. Gyönyörű arc, ó anyám, azok a nagy kék szemek. Minden látszik a képeken, így csak a személyes benyomásom tudom még cizellálni, az meg teljesen szubjektív, és teljesen elfogult :D Az biztos, hogy egy-két költőt dalra fakasztana a tekintete, és egy két szobrászt megihletne az alkata. Na persze se kigyúrt, se csontváz alkatra ne számítson senki, hanem minden szempontból klasszikus nőies idomokra. Valami sötétebb fehérneműben fogadott, talán magassarkú is volt rajta, de ezek mire a fürdőből visszatértem, már szokás szerint lekerultek róla, csak egy combfix maradt.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121956 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121956 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-07-03 11:12:21 erotikus masszázs 1219565. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-07-03 11:12:21 erotikus masszázs 1219566. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-07-03 11:12:21 erotikus masszázs 121956
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésem után a sarokkanapen beszélgettünk pár szót, kivel mi történt az elmúlt hónapokban, hogyhogy visszatért, mik a további tervei, stb. Utána fürdés, majd a szobában állva atoleltem, és hangolodtunk kicsit. Javasolta, hogy vízszintesen folytassuk, mert nem tud sokáig lábujjhegyen állni :D na majd legközelebb szólok, hogy maradjon a magassarkú. Ágyon fekve ismerkedős csókok, szájra, nyakra, testre, aztán egyre lejjebb, végül így alakult, hogy én kezdtem a kényeztetést. Semmi durvulas, ez most nem arról szólt, leginkább csak a magam kedvére, meg aztán kitudja. Hátha egy kicsit vissza tudok adni, bár lehet naiv vagyok :D Aztán hogy is volt, valahogy 69 lett, így folytattuk, igen. Aztán én fogtam magam pihenőre, és ő kényeztetett, na igen, ebben még mindig kiemelkedő. Ezen a ponton erősen elgondolkoztam, hogy nem is lesz már itt aktus, fejezzük be, történjen, aminek történni kell, de végül erőt vettem magamon. Védőfelszereles fel, ő tette fel, nem a méretem, pedig nem vagyok óriás, de nagyon szűk, szorít, nem lesz így ebből semmi, gondoltam. Azért megkérdeztem, hogy legyen, ha nem gond, most ő lenne alul, mondta, jólvan, akkor próbáljunk misszionáriust, és csoda történt, valahogy erőt vettem magamon, és sikerült belekezdeni. Bár még mindig kétségek közt, hogy menni fog-e a szorítás ellenére. Aztán jött a barbatrükk, oldalra fordultunk misszionáriusbol, a lábait felhuztam a mellkasomig. Hát ez meg milyen póz, kérdezi, hát mondtam volna, hogy embrió póz, de valami mással ütöttem le a dolgot, ez most ilyen spéci, csak itt csak most csak neked póz. Na nem ezt mondtam, de a lényeg, hogy ebben a pózban tudtam ölelni, tudtam simogatni, tudtam csókolni is, na meg tudtam diktálni a tempót, amikor kellett, és lassítani, amikor kellett, szóval minden klappolt, így is fejeztük be. Wow. Aztán persze segített tisztálkodni, aztán persze kaptam egy pohár vizet, aztán persze beszélgettünk még kicsit. Minden is jó volt. Utána fürdés és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Továbbra sem tudok extrakrol, nem is vettem igénybe. Mindenben korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem fog meglepni senkit a besorolás, a mai találkozónkra maximális pontot adok. Volt máskor, hogy nem volt meg az összhang, vagy hianyerzettel távoztam (na persze akkor is szuper volt), de ma minden osszejott, pontosan úgy történt minden, mint amire vágytam, amiért újból visszatértem hozzá. Semmi kényszer vagy távolságtatas, az egész természetesnek tűnt. Köszönöm, hogy fogadtál, remélem, találkozunk még!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2024-07-05 07:57:14
Jó kis írás ez. Kedvcsináló, informatív és a stílus is rendben van. Köszi!

2024-07-03 16:45:57
Nagyon jól indul a szöveg, számomra a végére kicsit kifáradt, és ezért a besoroláshoz kevés. Az akció és az összegzés inkább az íróról, mint Viktóriáról szól. Mindenesetre köszönet a múzsának és az írónak!
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 4db
(2024-06-19) : Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.

(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 5db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 4db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.