Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 17:40:41

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!! ☺️ Nagyon szépen köszönöm a beszit, jól megfogalmazott és szintén hasonlóan jól éreztem magam, örülök hogy sikerült újra találkozni ❤️😚 remélem még látlak, Puszi
Viktória

Beszámoló Viktória +36702706937 121837 erotikus masszázs

bleez a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vikivel már randiztam korábban és nagyon pozitív élményekkel gazdagított, azóta egy alkaommal nem találtunk jó időpontot. Most üzeneteben érdeklődtem Nála először és egy kis logisztikát követően leütöttük a mindkettőnknek megfelelő időpontot. VTR-ben is megerősítettem, amit rögtön visszaigazolt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Új helyen rendel, közelebb költözött a központhoz. I. kerület Dunára merőleges főutcája, az Országházra néz. A múlt évezredi hosszúház mellett szevízút fut, itt oldható meg a parkolás, persze fizetős. Tömegközlekedés minden formája a Batthyány téren 5 perc sétára fellelhető. A térképen pontosan van megjelölve a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A 4 emeletes bérház amúgy rendezett, tiszta folyosók, gyors liftek. A lakás teljesen felújított, ízléses modern bútorokkal berendezett. Az előszoba-konyha-nappali egy légtér, itt van a kanapé a ruhák elhelyezése céljából. Innen nyílik a hálószoba és a fürdő, előbbi jó minőségű nagyméretű franciaággyal, utóbbi épített, üvegajtós, pazar nagy zuhanyfülkével. Minden korszerű és tiszta, a fürdőben sok tusfürdő, szájvíz és nagy törülköző biztosított.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki nagyon belopta magát a szívembe az előző alkalommal, közvetlensége és bájossága okán. Régóta szerettem volna ismét meglátogatni, de valahogy nem jött össze, a vörös haja különösen izgatott, kicsit elszomorodtam amikor visszavonulót fújt május végén. Aztán visszatért és az új képein extra szexis szerelésben és új frizurával villantott, ezt már nem hagytam ki és rögtön jeleztem felé, hogy ebből szeretném kicsomagolni. Megoldható, jött a kedves válasz. Viki a nőiesség mintája, magas, vékony, gyönyörű homokóra formájú lány, természetes cicikkel. Haja most vállig érő, szőkésbarna. Bőre hibátla, selymes, alabástom fehér. Arca szépséges, különösen a gödröcskéit szeretem, amikor mosolyog. Sokszor mosolyog. Az új képeken látható szexi feketeneműben, combfixben és tűsarkúban fogadott, majdnem egymagasak voltunk, amit imádok.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121837 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 121837 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-06-19 21:46:31 erotikus masszázs 1218375. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-06-19 21:46:31 erotikus masszázs 1218376. Viktória +36702706937 beszámoló 2024-06-19 21:46:31 erotikus masszázs 121837
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
1
Két puszival köszöntöttük egymást az ajtóban és persze majd seggre ültem a szépségétől, amit rögtön kinyilvánítottam felé, ekkor kaptam az első mosolyt. Levettem a csukáim, majd beljebb araszoltam a nappaliba, elhelyezkedtem mellette a kanapén és megbeszéltük az aktuális fűtésfelújítást. Kértem, hogy a fürdés alatt ne vetkőzzön le, mert én szeretném kihámozni a csodás ruhájából. A fürdőből kilépve állva megöleltem és megpusziltam a nyakát és a vállait, majd megfordítottam Vikit és kikapcsoltam a felsőjét, folytattam a nyakpuszikat, de már a szépséges melleivel a kezemben. Következett a bugyi és persze ezt követőn már az ágaskodó farkammal is simogahattam a popsiját. Ő is hátranyúlt és rámarkolt a szerszámomra, így simogattuk egymást egy darabig, aztán leült elém az ágyra és megkérdezte, akarom-e, hogy masszázs előtt kényeztessen. Akartam..
Az erotikus részek között krémmel szakszerűen megmasszírozta a hátamat, vidáman ropogtatta a csomóinat, mondta, hogy többet kellene velem foglalkoznia, ezt én is hasonlóan gondolom.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Szóval Viki leült az ágyra és finoman elkezdte nyalni a farkamat, simogatta a golyókat meg a rudat, aztán nagyon kedvemre valóan, barátnősen szopott, miközben én a nyakát és vállait simogattam. Gyönyörű látvány volt, de nem akartam gyorsan elmmenni, ezért engedélyt kértem egy kis nyalakodásra. Viki szépen hanyatt feküdt az ágyon, széttárta a lábait és odaengedett a rózsaszín babapuncijához, amelyhez nem sok hasonlót láttam életemben. Finoman habzsoltam a jót, öröme is egyre hallhatóbb és érezhetőbb lett, ami annyira felizgatott, hogy elélveztem. Viki kipirult arccal segített letakarítani és angyali mosollyal közölte, hogy már ott volt a gyönyör kapujában. Nosza folytattam a kényeztetést és úgy érzem, örömet tudtam Neki okozni.
A masszírozás végén megfordultam és kértem Vikit, próbáljuk meg még egyszer szóra bírni az ezredest, ha már az elején önállósította magát. Viki betérdelt a lábaim közé, beolajozta a kezét a olyan lingam masszázsban részesített, hogy minden félelemem elmúlt a másodszori kudarc lehetőségét illetően. A gyönyörű nő előttem ülve pillanatok alatt életet varázsolt a farkamba, a simogatása és a pillantása hatására hamarosan ismét egy brutális orgazmussal ajándékozott meg.
Az időnk maradék részében egy jót beszélgettünk, sok további jó tulajdonságát ismertem meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A masszázsdíjat a randi végén helyeztem el az asztalon. Viki most masszőzként fejti ki áldásos tevékenységét, nekem ez elég, amit vállal, azt professzionálisan teljesíti.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A nagyon cuki masszőz egy határozott véleményt is megformáló tudó, dekoratív és intelligens nő. Aki tisztelettudóan, finom nőként kezeli, az pazar élményekkel gazdagodva távozhat tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-20 05:21:38
Viktória magasfokú érzékiségét nagyon jól adtad vissza!

2024-06-19 23:40:03
Viktória beszi gyűjteménye újabb episztolával gyarapodott. Viktória erotikában való jártassága magasra van értékelve. Ez a beszi is növeli Viktória meglátogatást erősíti szempontokat.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-05-17) : Viktória franciája elegáns, de nagyon hatásos, egyik kezével már a heréket simogatja. Nagyon felizgat, már én is tolom neki egy kicsit csípőm mozgatásával. Újra kiveszi, most kezével bűvöli a brét, majd újra vissza forró ajkai közé, ahol meg is pecsételi sorsom.

(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 4db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 4db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 4db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.