Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-03-16 12:49:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves VIVA!
Köszönöm a beszit, nem csak a szép megfogalmazáson lepődtem meg de a szalag színén is, ezek szerint nagyon jó benyomást szereztem nálad. ♥️ Aminek szívből örülök, és ha úgy alakul szívesen várlak vissza 🥰😊 puszi

Beszámoló +36 117399

vivalanocse1 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
Nagyon vonzottak a képei és a kommunikációja miatt a személyisége is, újra az oldalára néztem és ráírtam:15-én lesz vagy pihenni tervez? Szerencsére azt írta pont bent lesz, így vtreztem a 12:00-13:00-at. Vtr-ben nem csak a címet, de mindent megadott így telefonos kommunikációra nem volt szükség, ilyet még szerintem nem tapasztaltam. Bár a számom megadtam üziben ha a BKV megtréfálna. Rendkívűli kedvesség jellemezte az írásbeli kommunikációját.
Megközelítés
Pont március 15-én vizsgázott a bkv csillagos ötösre, ami azt jelenti hogy majdnem 30 perccel előbb ott voltam. A 9-es busz terelve közlekedett, a szokásos belvárosi megállóit kihagyta délelőtt. A Zsigmond tér megállónál szálltam le a 9-es buszról, onnan gyaloglás a megadott címhez.
Várakoztam, sétáltam kivártam az időmet(Viktória odabent elmondta ha hívom azonnal beengedett volna).
Helyszín
Kimondottan jó állapotú lakás, egy nagyon tágas nappaliban tettem le a ruhákat, ebből a nappaliból a fürdőszoba felé mentem tusolni majd vissza és a tetthelyre mentem be. Az egész lakás makulátlanul tiszta, rendezett, patent.A fürdőszobában fürdőkád, elhúzható zuhanyfüggöny, kilépő, szájvíz, sprayk és többféle tusfürdő, a két oldspice fogott meg, a nem a white waterrel hanem a másikkal tusoltam. Szájvízezés, kispoharat majd Viktóriának adtam.
Tetthely is tágas, ágy hatalmas, még az ajtó mellett megpillantottam a "giga" cipőket melyek a 12. képen rajta vannak. Felfedeztem egy álló tükröt, de úgy belefeledkeztem Viktóriába hogy ezúttal a tükör kihasználatlanul maradt. Tali alatt végig különleges zene szólt, amolyan kifinomult, ellazító és nem a tömeg tuctuc. Legjobb berendezés az órája volt, nem látni hogy óra. Mondta kopogtassam meg az ágy melletti kisasztalt így tettem és elővarázsolódtak a számok, ilyet még nem láttam! Majdnem megkérdeztem ilyet hol lehet kapni.
Viktória külseje
Mikor megláttam ismerősnek tűnt, lehet már találkoztunk valaha? Talán. Angyali, kedves szép arcú lány fogadott, kedvessége mellett mosolygós és vidám is volt. Na meg fiatal. A haj a tali lényegi részében copfban, fogadáskor már nem tudom, elvesztem a szemeiben. Bájos ártatlan szemei vannak, gyönyörű természetes mellei. A mell volt az egyik amiért vonzottak a képei és most élőben is megcsodálhattam, egy teljesen természetes lány fogadott. A tali felénél vettem észre hogy tetkói is vannak, számomra nem feltűnő de ebben nem vagyok mérvadó. Ő azt írta átlagos alkat, szerintem szerénykedik, jobb az mint átlagos, kellően nőies, számomra formás és pár aprósággal anyaszült meztelen testét mellyel ott állt előttem még erotikusabbá varázsoltuk. Az egyik a magas cipellő volt a 12. képről. Úgyszintén az a kép, egy hasonló combfixtartós combfix. Még combfixtartósat nem láttam, Viktória az első.(fekete színűek voltak) Mondta ha előre kérem már ezekben fogad, mondtam ez így tökéletes, nézni is szeretem ahogy felveszi.
1.  +36 beszámoló Budapest 117399 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117399 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1173995.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1173996.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117399
Action
Álomkezdés, tök kedves, barátságos és még a combfix/cipő kérést is szívesen teljesíti,így már abban jön fel velem az ágyra és nagyon vonzó. A folytatás is jól alakul (ez van ha valaki biztosra megy és nem noname múlt nélkülit választ), fergeteges franciát mutat be rajtam. Úgy kezdte hogy lágyan, finoman bekapta, játékos-erotikus felvezetésként, majd a lágy francia egy egyre mélyebben bevevőssé vált, és az erotika jegyében volt hogy kivette és megnyalta, majd újra szájba vette és legszebb meglepetésként nyálat is folyatott a farkamra. Annyira meglepett hogy kérdeztem is tőle elismerően hogy ilyet is tudsz? A látvány olyan jól felépült hogy szerintem ezért esett ki a tükör a gondolataimból, csak élveztem ahogy a hátamon fekszem, ő pedig oldalról kényeztet, de úgy hogy elérem a fenekét. Lendületessé gyorsult a franciája, bármeddig elviseltem volna de gumit kértem.
A gumit ő húzta fel, én a farkamat oda tartottam hogy megkönnyítsem neki. Olyan ügyesen rakta rám hogy top3 benne. Szemből póz mellett döntöttem, kihasználva a mellek látványát. Óvatosan kezdtem neki, tudtam hogy extra szűk az adatlapról, lassan nyomtam oda a puncijához, volt olaj a közelben azt csorgattunk a farkamra és újra a puncihoz tettem, volt hogy a pucijához hajoltam picit oda nyaltam meg nyálat folyattam oda meg a gumis farkamra is tettem nyálat és visszatoltam a puncihoz, puszilgattam a nyakát, ő a kezeivel simogatott, abszolút szeretkezés feeling volt, és egyszer csak puncija teljesen befogadott, a lassabb tempó mellett maradtam egy darabig így tettem minél mélyebbre, majd lábait nyakam köré kértem izgató látvány volt legvégül egy gyors tempóra váltottam, igaz ezt ő diktált és ő kezdeményezte, nekem csak az ő ritmusára kellett mozognom, finom hanghatásokkal húzott és megtörtént az elélvezés. Megkérdeztem érezte hogy elélveztem, mondta igen talán a szűk puncija miatt. Gumi le, törlés, kis pihi, beszélgetés.
Második kör újra orállal indul, ezúttal egyből lendületesen kezd bele, gumihúzás mint az előbb és most úgy kezdünk bele hogy ő oldalt van, az oldalára fekszik, pazar fekete combfixes lába látványa ebből fordulunk úgy hogy ő hasra én felette, beolajozom a farkam, van egy rész amikor csak kívűlről csúsztatom a farkam a puncijához, majd betolom szép lassan és sikerül, ebben a pózban maradunk már figyelek a reakcióira és végül elélvezek, másodszor is benne gumiban. Beszéljük minden elképzelésem megvalósult pont így akartam mert láttam adatlapon nincs szájba. Kellemes meglepetés ér, azt mondja van, ha valaki szimpi megengedi, nekem is megengedte volna. Gondolom ez nem telefonon látatlanul dől el hanem a tali hangulata és a vendég kedvessége adja ki a helyszínen. Szóval ha valaki ilyet szeretne célszerű a szeretkezés során rákérdezni aztán talán szerencséje lehet. De nem elvárható, nem autómatikus vállalás vagy jön az adott hangulat vagy nem. Számomra nem volt központi kérdés, a két szeretkezés maximálisan kielégített, Viktória külseje és személyisége miatt mentem. Még beszéltük hogy mivel óvatosan csináltam meg nem durván így jól esett neki. Meg hogy "durvább/bevállalósabb" lányokhoz járónak látott. Így külön jól esett hogy fogadott, bizalmat szavazott nekem. Az asztalra kopogok, óra megjelenik, időm lejárt gyors tusi, öltözés és búcsúzás. Tökéletes vendéglátó volt, ilyen kedvességgel ritkán találkozik az ember. Barátnő feelingre nagyon ajánlott.
Elszámolás
Végre egy vendégbarát megoldás! Nem csak a nyilvánosba kiírt és a bővebb infóban is köztudottá tett infóra gondolok technikailag hanem kimondottan magára a rózsára. Egy hely ahol még nem szálltak el a rózsák. Mintha Viktória csak a vendégekért élne.
Egyébként ahogy megérkeztem már magamtól le is tettem, mondta ráért volna a végén.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Pontosan olyan kedves és jólelkű mint amilyennek képzeltem. A vele való egy óra végig szeretkezésről szólt és barátnőfeelingről, ezen a vonalon mozog és ezt az adatlapján is jelzi tudtam mire számíthatok, ezért is választottam őt és nem csalódtam. Maximálisan végig rám koncentrált és úgy kommunikált mintha régi ismerősök lennénk olyan könnyen. Kiírta mottóul hogy: "Különleges" és tényleg, nem átlag zene szólt nála hanem különleges. Szumma szummárum, aki szeretkezés párti annak nagyon ajánlott, értelmes, jó fej és jó nő Viktória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-05-30 16:42:10
Ez egy igazi beszi! NAgyon részletes és élvezetes.

2023-03-20 14:14:39
Viva, Viki egy kifinomult lány, érti és értékeli a szép órákat, még a Jézuskától is kapott egy olyat ami Hozzá méltó.

2023-03-20 12:38:36
Rosszkolyok. :))) "Még te is mehetsz hozzá" Fura mondat, ha megnézed a csevegést mi mindig megadtuk a tiszteletet egymásnak. Egyébként ismerten a lányok 99%-ához mehetek, ismeretlenül meg a 100%-ához.

2023-03-20 12:35:51
Dgab, igen eljött végre a nagy nap jól láttad hogy régóta foglalkoztatott a lehetőség, már csak időt kellett találni. "Forradalmi" tali lett.

2023-03-20 12:33:34
Grizzlymedve jól érzed, köszi az elismerést.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.