Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-02 15:04:24

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm, hogy írtál rólam és azt hogy ilyen kulturált módon tetted, bár tőled nem is vártam mást ♥️☺️ örülök hogy megismertelek, várlak vissza nagy szeretettel 🥰 Puszi

Beszámoló Viktória +36702706937 118231 szexpartner

Mrmagoo a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Az egyeztetés VTR-en történt. Hajnalban kértem az időpontot és mire végeztem a reggeli napindító rutinnal, már vissza is igazolta Viktoria, hogy részéről rendben van az időpont. A telefonos egyeztetésre megadott időintervallum kezdetén telefonon is egyeztettünk, és már úton is voltam.
Megközelítés
Mindenhová kocsival járok így a BKV-s megközelítésről sokat mondani nem tudok. Buszok jártak a környéken. Nekem lehet szerencsém volt, mert pár háznyira a helyszíntől simán találtam parkolóhelyet. A parkolás fizetős, de igazából már a legtöbb hely az.
Helyszín
A helyszín nagyon kultúrált budai csendes kis utcában található. A ház egy épp belső tisztasági festésen áteső bérház.
Vikit a ház előtt állva hívtam majd kaputelefon használata mellett beengedett az épületbe, és navigált a nagyon egyszerűen megtalálható lakás nyitott ajtajáig.
A lakás nagyon rendben van.
A nappaliban lévő kanapén beszélgettünk kicsit. Alkalmam volt szétnézni. Minden tiszta, ízléses, nagyon rendben.
Beszélgetés után a tetthely fő helyszínén, a kis szobában textil le, majd irány a minden igényt kielégítő, kádas fürdőszoba. A fürdőben van minden, ami kell. A kapott törülköző is szuper volt.
Tisztálkodás után irány vissza a kis szobába.
Viktória külseje
A szobában Viktória màr ruha nèlkül a francia ágy mellett állva várt.
Viktória csodaszép arcú lány. Alakja valóban egy karcsú homokórához hasonlítható. Nem tudom miért de a fotók alapján alacsonyabbnak gondoltam - pedig le van írva a magasság, centiméterben megadva, hagyjuk :) - de így volt teljes, és nagyon szép. Finom, puha, ápolt fehér bőr, gyönyörű szemek. Az utcán is megcsodálnám ruhàban is. Nem tudnék mit kiemelni, bárhová néztem, bárhol érintettem az osztályon felüli élményt nyújtott.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118231 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 118231 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-06-02 19:05:00 erotikus masszázs 1182315. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-06-02 19:05:00 erotikus masszázs 118231
Action
Állva simultunk egymáshoz. Apró puszik a nyakán - nagyon finom illata volt- miközben igyekeztem a kezeimmel felfedezni a testét. Ahogy hozzám értek a csoda ikrek az már elővetítette azt a kimagasló élményt amiben később részesültem.
Szóval állva ízlelgettük egymást miközben Viki megszabadított a derekam köré csavart törülközőtől. Aztán zsupsz az ágyra.
Nem bírtam abbahagyni a felfedező utam, így folytattam az utat a szájától egyre lejjebb. Ha jól emlékszem néha felültem, hogy egészében csodálhassan ezt a gyönyörű lányt ruha nélkül.
Mikor eljutottam a finom puncijához, már nem nagyon érdekelt az etikett, de mivel én érkeztem, gondoltam én köszönök be először. Igyekeztem Viki minden rezdülését figyelni és ennek megfelelően folytatni a beköszönés kényes folyamatát. Köszöngetésem fogadtatása remegő, hullámzó női test lett, melynek gyönyörű szemeiben elégedettség tükröződött mikor mindketten lenyugodtunk annyira, hogy egymásra tudjunk nézni.
Viki csereköszöntést javasolt, én pedig azt tanultam ha adnak fogadd el :)
Nagyon finom francát kaptam, de vmi nagyon finomat. Itt lettem saját mohóságom áldozata. Erre az időre már annyira előre haladtam, hogy öltözködés következett.
Kértem, hogy ő legyen felül. Összeölelkezve szeretkeztünk. Nem dugás volt, szeretkezés. Ölelés, csókok, simogatások. Váltakozó ütemben, de együtt mozogtunk. Így is lett végem egy bődületes orgazmus formájában.
Egy kis tisztálkodás után Viki kérdezte, hogy mivel bőven van időnk, szeretném e újra. Itt férfiadan bevallom, hogy nem igazán a szex kedvéért mentem, most a lelkemnek volt szüksége egy nő közelségére.
Szóval kértem ha nincs ellenére, örülnék ha megmasszírozna. Na emberek itt aztán jött a masszír orgazmus. Mindenem átgyúrta Viki. De még a sarkam is. Kaptam olyan masszázst, hogy az világbajnok volt. Mindent kellő intenzitással, odafigyeléssel végzett. Ezt úgy tudnám leírni igazán, hogy mikor a vádli.masszírozta, még a homlokom is beleborsózott az elégedettségtől.
Itt következik Viki harmadik olyan tulajdonsága, ami teljessé teszi az élményt. Intelligencia és kommunikáció. Az első pillanattól érezhető volt, hogy egy nagyon okos, értelmes lánynál vagyok, aki tud és szeret is beszélgetni. Egész időtartamon át tartó kedvessége, kezdeményező készsége mutatta, hogy Ő most tényleg azért van ott, hogy én jól érezzem magam. Köszönöm
Elszámolás
Az elszámolásra semmi panaszom nem lehet. Amit előre leegyeztettünk az volt. Diszkréten a randi végén a konyhapulton elhelyezve hagytam ott. Még csak meg se számolva maradt ott, amíg ott voltam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Vikiben egy gyönyörű, okos, értelmes lányt ismertem meg. A napom fénypontja lett. Csodás élményben volt részem nála. Ezt az érzést keresem mikor randizok egy lànnyal. Vigyorral a képemen távoztam és közelítettem meg a járművem. Ha az autóm beszélni tudna biztos kérdés lett volna "Te meg mi a f...t vigyorogsz?", amíg ő parkolt a tűző napon.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-06-26 09:48:34
Külön plusz pont szerintem az ajándék virágszálak száma, ez fontos.

2023-06-12 22:58:17
A reag külön felkeltette az amúgy is meglévő érdeklődésemet... és igen, valóban szép hangvételű, kedves, mégis informatív beszámoló született. Köszönet érte!

2023-06-06 13:06:18
Szuper írás, érezhető az odaadásod ,aki érthető is. Szépen írtál, talán ez a legjobb szó rá.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 7db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.