Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-21 06:44:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 117762

Hermione a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Viki egy szemre való teremtés, adatlapjára és a csinos fotóira nem rég bukkantam rá, tetszett, nagyon, amit láttam és amit olvastam róla. Privátban írtam rá és kezdtünk levelezni, amely során mindig kedves, minden igényt kielégítő válaszokat kaptam tőle.
Ahogy telt az idő egyre csak jobban és még jobban szerettem volna meglátogatni, de az egyeztetés részemről nem volt azért olyan zökkenőmentes.
Amikor láttam, hogy hogyan alakul a szabad időm, telefont ragadtam, de természetesen tettem ezt úgy, hogy figyelembe vettem Viki megkeresésre irányuló tanácsait, azaz, akkor célszerű őt hívni, amikor jelzi, hogy most hívható.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
II.-ik kerület nevezetes csomópontjához nagyon közel. Tömegközlekedéssel hibátlan a megközelítés, a körúti és a budai rakparti villamos csak néhány perci távolságra van, viszont autóval azért már jóval neccesebb, persze nem a megközelítés, itt igazából már a parkolásra gondolok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ahogy hívtam, azonnal be is engedett, és egyértelműen navígált a lakásig. Amikor odaértem, azonnal nyílt is az ajtó.
Az előtérben letettem a táskám, kabátom, majd Viktória beljebb invitált. Az első mondatokat a tágas, és világos nappaliban váltottuk, maga a randi egy kisebb hálóban zajlott. Itt vetkőztem le, és kaptam egy jó nedvszívó képességű törülközőt.
A fürdőben kád, függönnyel, és számtalan tusfürdővel. Kis pohárka kikészítve a szájvíznek.
A háló részben nagyméretű franciaágy, és kellemes félhomály (Nem sötétség!) várt. A szoba sarkában tükör.
Kellemes, elég nagy méretű a lakás, lakni is kellemes lenne.
A lakásban gyakorlatilat minden új, vagy újszerű, és minden nagyon nett volt.
Viktória külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Az adatok megfelelnek a valóságnak, Viktória egy csodás és kedves fiatal nő. Kb. a 10-es képen látható fehérneműben fogadott.
Haja jelenleg szőke, talán egy kis vöröses beütéssel. De lehet, hogy ezt csak bele akartam látni :-)
Alakja nőies, bőre nagyon finom, kellemes tapintású. Gyönyörű, formás keblek, és tökéletes punci.
1.  +36 beszámoló Budapest 117762 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117762 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1177625.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117762
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Már a telefonos egyeztetésnél kiderült számomra, hogy az én kis igényeimet lazán, könnyedén teljesíti, semmi feszültség nem volt benne. Így először elmentünk együtt fürödni. Alapos kölcsönös fürdetés után bevonultunk a tett helyszínére ahol egy ágy és egy kanapé fogadott félhomályban, zenével (olykor vésés aláfestéssel). Ráhangolódás végett és mert egyébként is már nagyon vágytam rá, mert szükségem volt masszírozásra, megkértem gyúrjon át engem. Nagyon finom és szakszerű masszázs kaptam. Cserét kértem és adtam egy nem szakszerű és nem alapos simogatást ahol figyeltem az erogén zónákra. Kaptam visszajelzést, hogy nincsen ellenére a dolog amiben akkora örömömet leltem, hogy arra kértem húzzunk védőfelszerelést, majd nyeregbe pattant. Ekkor már éreztem, hogy rohamosan közeledem a véghez, de nem szerettem volna ha nem próbálunk ki más pozitúrát, így arra kértem csináljuk hátulról. És így lett végem. Sajnos majdnem ilyen gyorsan, mint ez a mondat.
Kis pihi alatt megerősödött bennem az az észrevétel, hogy Isabell egy klassz csaj, értelmes, jó vele dumálni (is).
Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami az adatlapján fel van tüntetve, azt vállalja. Extrák nincsenek, de nem igazán van rájuk szükség ha egymásra vagytok hangolódva. Ez kell ahhoz, hogy köztetek is működjön a kémia. Igen, megmondom a frankót őszintén és szerényen. Nem ismertük egymást, de mivel jó emberismerők vagyunk, így szerintem fel sem vetődött benne, hogy előre kérje. Zuhi után még beszélgettünk, zsebembe nyúlva tettem az ágyra amely összeget említett. Megköszönte és én is viszont.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Na, erről inkább nem nyilatkoznék, de ha szeretőt tarthatnék, heti vagy akár napi szinten is, tuti visszajáró vendége lennék amíg csak lehet . . . ha az anyagiak engednék, ha mindig lenne erre és arra is ideje az embernek és még sorolhatnám. Legyünk őszinték, talán elégedjünk meg azzal, amit ebben a rohanó világban kapunk az élettől és adhatunk másoknak, kaphatunk másoktól / mások szánnak nekünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-28 08:13:15
Informatív és részletes beszámolót írtál.

2023-04-24 17:27:23
Közvetve sok fontos infót, minőséget megtudtam a csajról és az együttlét lehetőségéről.

2023-04-22 19:01:11
Ahogy elnézem tudatos, ezt nem mindenki tudta. DD

2023-04-22 18:50:59
Tudjuk, hogy Viktória előző művészneve Isabell volt .

2023-04-22 18:34:40
A legjobb családban is előfordul😅👋
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.