Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-04-12 23:46:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Chri!
Hát köszi. Ha már ilyen tárgyilagos voltál a testemet és képeket illetően, akkor szeretnék én is pár információt megosztani veled.. Sajnos én nem így éltem meg a veled való találkozást. A folyamatos ügyetlenkedés eléggé bosszantó volt, arról nem is beszélve hogy, másfél órán keresztül szinte csak a számba voltál.
Van pár hogy hölgy itt az oldalon akik szó szerint ki vannak patintva testileg, még én is irigykedem rájuk, ajánlom figyelmedbe őket. Sajnos én nem ilyen vagyok, egy átmeneti időszakban vagyok, ahol sokat fogytam most pedig feszesítek. Ez van. De azért sok férfi így sem dobna ki az ágyból reggelente 🙂 köszi hogy itt voltál de én nem szeretnék többet találkozni.

Beszámoló +36 117650

Chri123456 a 2023-04 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A hosszú hétvége előtt kerestem - vagyis majdnem egy hét telt el a telefon és a randi között. Első hívásra pont elértem, megbeszéltünk minden részletet, minden gördülékenyen ment. Igazából picit még beszéltettem is, mert jó volt hallgatni :)
A tali napján egy megerősítő SMS váltás is megtörtént, ahol megadta a pontos koordinátákat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem. Nem gondoltam volna, hogy olyan korán odaérek, ezért sétálgattam a környéken. Sok irányból megközelíthető, egyértelműen odatalálni. Autóval biztosan problémásabb lett volna.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon hangulatos, szép tiszta, megfelelően berendezett kis lakás.
Kényelmesen el lehet helyezkedni, cipőt, kabátot, ruhákat lepakolni. Kb. 3 helyiségből áll a lakás (előtérrel egybenyittott amerikai konyhás nappali, egy fürdő és a hálószoba - amit láttam belőle)
Fürdőkád, tusfürdőválaszték, szájvíz.
Hálószoba, franciaágy.
Nem tudnék semmi kivetni valót említeni.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerintem előttem már megjegyezte más is, jó vele beszélni.. Első hívásra már valahogy olyan érzés fogott el, mintha ismerősök lennénk, pedig tuti nem.
Lehet, hogy picit már régebbiek a képek és talán nem annyira "feszes".. sokkal természetesebb... hmm.. de kb pont nem is érdekel, mert egy nagyon lényeges rész nem látszódik a képen, azok a szemei, uh, mert nagyon szép szemei vannak.
Valami egyrészes, fekete ruhában fogadott, de annyira ez nem is maradt meg. :D A cukiság faktor tényleg befigyel és nagyon jól áll neki - nekem meg ez (is) különösen tetszik. :)
Viki szép, kedves, intelligens nő és tényleg átjön az a barátnős érzés.
1.  +36 beszámoló Budapest 117650 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117650 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1176505.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117650
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Ahogy azt írtam, picit előbb értem a területre.. illetve sokkal, úgyhogy egy kis sétálagatás után, kb 15-20 perccel a megbeszélt előtt jelezetem, hogy megérkeztem. Kért pár percet, de egyébként úgy tűnt nem történt nagy baj és fogadott is.
Amint beinvitált, eligazított, hogy mindent oda rakok, ahova nekem tetszik. Persze azért igyekeztem ennyire nem otthon érezni magam. :D
Kézenfogva bevezetett a nappaliba, ahol leültünk a kanapéra, váltottunk néhány mondatot. Megegyeztünk benne, hogy nem ismerjük még egymást, utána a lényegesebb dolgokra tértünk, úgy mint a fürdés. Törcsivel kínált, amit elfogadtam, a ruhákat a nappaliba hagyva, meg is ejtettem a fürdést.
Amikor végeztem, már a szobában várt - akkor már tutibiztos, hogy nem volt rajta semmi, úgyhogy gyorsan egyenlítettem én is, leraktam a törölközőt és el kezdtünk ismerkedni.
Nem akartam semmivel kapkodni, simogatással, ölelésekkel és gyengéd csókokkal indítottunk. Az adatlapja és az előző beszámlók alapján úgy gondoltam, hogy ez neki is jobban fog tetszni. Néhány pec múlva javasolta, hogy helyezkedjünk el az ágyon, úgyhogy vízszintesben folytattuk.
Bár az ajkaival alig bírtam betelni, egy idő után mégis elindultam felfedező útra, előbb a nyakánál, majd a melleknél kicsit tovább elidőztem, hol nyelvvel, hol kézzel kényeztetve a területet. Sajnos tudtam, hogy véges az időm, megindultam lefelé, folytatva a felfedezést. A lábai közé kerülve szépen elkezdtem körüljárni a számmal a célterületet.
A combok és az alsó dombvidék körüljárása után, elérkeztem a testréshez. Itt már a kezem szinte nem is mertem használni - kérte is, hogy ha lehet ne dugjam be az ujjam. Tehát maradtam a nyelvnél. Ez a fajta nyelvtudás elég hasznosnak bizonyult, egyrészt jó érzés volt így "beszélgetni" vele, másrészt úgy tűnt meg is találtuk a közös hangot - finom, de egyre határozottabb és mélyebb sóhajtások és halk nyögések kíséretében Viki eljutott a csúcsra. Kért egy kis pihit, úgyhogy addig kezdtem előről - vagyis újra az arcára és az ajkaira koncentráltam. Felajnálotta, hogy ő is kényeztet ha szeretném. Persze, csak a kölcsönösség jegyében, én ezt el is fogadtam.
Nagyon finoman csinálta - igazbából én ott arra koncentráltam már inkább, hogy nehogy véletlen végem legyen idő előtt. Amint szóba hozta, hogy gumi, kértem is, hogy jöhet. Annyi volt a kérése, hogy nem szeretne felül lenni, amiből igazán nem csináltam már problémát abban az állapotban :)
Mielőtt a lényegre tértem volna, szerettem volna, még egy picit nyelvvel kényeztetni, ez annyira jól sikerült, hogy mégegyszer sikerült csúcsra juttatnom. Ekkor már már én is nehez bírtam magammal és kénytelen voltam behatolni. Nem csak a nyelvemnek volt finom és befogadó a környezet.
Sajnos-nem sajnos, de itt már csak néhány percem volt és végem lett. Ekkor azért megjegyeztem, hogy nembiztos, hogy lesz mégegy köröm.
Törölközés és egy kis összebújós, beszélgetős pihi következett, amikor felajánlotta, hogy megmasszíroz, amit természetesen nem tudtam elutasítani.
Miután végzett, én nem mertem volna egy hasonló masszázba belemenni, ezért csak kis simagatásba bonyolódtam.
Közben azért kaptam egy.. khm.. jelzést, hogy esetleg mégis megpróbálhatnám a második kört. Megint missziben egyeztünk meg, de ahogy arra számítottam,, ez már nem jött össze. Kicsit már bennem volt, hogy sajnos nem lesz időm sem. Végülis nem erőltettük a dolgot.
Jött a tisztálkodás - mégegy tus - és a (számomra mindenképp) ézékeny búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden fel van tűntetve az adatlapon és a bővebb leírásban. Aszerint jártunk el.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Röviden és tömören, most azon gondolkodom, mikor lesz alkalmam újabb randihoz. Remélem ez sokmindent elmond. :)
Mindenképp egy olyan lányhoz szerettem volna menni, akinél a gyengédség és a barátnős benyomások dominálnak és úgy érrzem ezt Vikinél megkaptam.
Most tényleg abban reménykedem, hogy minél hamarabb sikerül egy újabb találkozó és már (vagy még) meglesz egy minimális összhang.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-04-19 07:48:03
Maga a beszámoló okés, szerintem minden benne van amit lényegesnek tartanék. Viszont nagyon más a reag így nem tudni, hogy kinek van igaza. A 15-20 perccel előbb érkezés és ennek jelzése viszont ultra gáz!

2023-04-14 00:42:53
A vendég megirja a beszit hirdeto reagál rá. Beszámoló beszélgetés nem a beszámoló kifejtésének helye, ne írj légyszíves folytatásos regényt ide. Máskor amit akarsz, a beszámolóban fejtsd ki.

2023-04-13 20:54:20
Jól megírt beszi! Köszönjük.
A hölgy reagja nem épp felvidító... de bőven jobb, mintha nem mondana semmit, és később lenne gond belőle.

2023-04-13 20:23:24
A beszámoló jó, nincs benne semmi kivetnivaló. Annyit megjegyyeznék, hogy 15-20 perccel a megbeszélt időpont előtt egyáltalán nem elegáns hívogatni a hölgyeket, mert nekik is be van osztva az idejük. Ha sokkal előbb érsz oda, akkor üsd el az időt valamivel és pontosan akkor kéredzkedj be, amit megbeszéltetek.

2023-04-13 18:59:06
Ne keseredj el, jártam úgy másnál, hogy a randi oké volt, utána letiltott. Minek firtatni? Jelen beszámolód alanyánál kétszer jártam, még nem mondta, nem fogadna többet. Szerintem ne kérdezősködj, menj oda, ahol szívesen látnak.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.