Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
erotikus masszázs beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-27 05:38:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm hogy, megírtad az élményt. :)
Uraim! Továbbra is várom az besziket, de már masszázs kategóriában vagyok, ahol nincs szex! Kérlek ebben a tudatban hívjatok, köszönöm ♥️😉

Beszámoló +36 117220

Gluglu69 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viki képei már korábban felkeltették figyelmemet, majd miután láttam a zöld jelzést, hívtam. Egyből felvette, rugalmasan megbeszéltünk egy közeli találkát. Kérte, ha odaérek csörgessem meg, még pár percet kért és mehettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás a közelben megoldható, de fizetős, BKV számos lehetőséget kínál. Könnyen megközelíthető, forgalmas környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy modernebb társasház lakása, nem lehet több 5 évesnél. Minden patyolat tiszta, Viki rend mániás, a jó értelemben. A hatalmas nappaliban csak megbeszéltük a dolgokat, majd elmentem fürdeni, kaptam egy puha törölközőt. A szobában halk zene és gyertyafény fogadott, meg persze Viktória a hatalmas franciaágyon.
Viktória külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Az ajtón belépve tudtam, hogy jó helyen járok. Viki gyönyörű fiatal lány, kedves mosolyával segít feloldani a feszültséget. Gyönyörű arcáról nehéz levenni a tekintetet. Formás szép mellei csábítóak, igazán vonzó ifjú hölgy.
1.  +36 beszámoló Budapest 117220 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 117220 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1172205.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 117220
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Még kategória váltás előtt voltam nála, masszázsa kellemes, érezni hogy tanulta, inkább gyengéden relaxáló, mint átgyúrós fajta.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A fürdőből kilêpve egy istennő fogadott, lágyan simogatott és csókolt. Nagyon jó volt vele csókolózni, gyengéd nyelves és szájrapuszik. Megkért, hogy feküdjek le, majd egy igazán gyengéden kényeztető lassú barátnős franciában részesültem. Eleinte csak csókolgatta a makkot, majd lassan végignyalta a szerszámom fel és le lágyan és hosszan. Igen kellemes volt, de szerettem volna én is megkóstolni, 69re váltottunk és egy csodás orgazmussal ajándékozott meg. Viki nagyon finom, puncija nagyon jól reagált a kényeztetésre. Pacival kezdtünk így élvezhettem gyönyörű melleit, majd misszire váltottunk és hamarosan így lett végem. Igen szűk, de rendkívül kellemesen használja hüvelyi izmait, csodálatosan gyengéd szerető. Megengedte hogy kiélhessem rajta masszázs tehetségtelenségem, állítása szerint nem volt rossz. Finom benyúlásokat is megengedett, majd megfordult és egymáshoz bújva csókolóztunk. Ismét érezni szerettem volna finom kelyhét, így testét végigcsókolva délre tartottam. Kényeztetésemet újból siker koronázta, csodás érzés volt érezni, ahogy ez a fiatal lány elélvez a karjaimban. A második körben kutyussal kezdtünk, majd picit szemből, végül ismét hátulról és így lett végem. Picit felfrissítettük magunkat a fürdőben, majd egymás mellé heveredve beszélgettünk. Viki jó beszélgetőpartner, közben simogattuk és csókokkal becéztük egymást. Kedvet kaptunk egy újabb szeretkezésre, Viki ismét gyengéden kényeztetett ajkaival, technikáját tanítani lehetne. Ismét kutyusban kezdtünk, ekkor már kissé hevesebben csattant ölünk egymásnak. Lassan lejár minden jó dolog ideje, még egy gyors tusolás. Búcsúzás alatt megbeszéltük, hogy még biztosan találkozunk. Ajándékom az asztalra helyeztem, majd Viki egy szájrapusszival búcsút vett tőlem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Búcsúzáskor adtam át neki, extrákról nem tudok. Viktória különleges, gyengéd szerető, mintha egy régi barátnőjével találkozna az ember.
Rózsacsokor
nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Csodás másfél órát tölthettem vele, délután már mentem volna ismét. Jó érzés volt, hogy egy ilyen gyönyörű fiatal és gyengéd lány kényeztetett igazán barátnős hangulatban. Remélem hamarosan ismét találkozunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-19 10:58:13
A beszámoló és a reagálás is tetszett.

2023-02-27 16:09:14
Azt hiszem szerencsés vagyok...

2023-02-27 14:17:41
Ez lenne ám masszázs extrákkal, HA - De a figyelmes olvasót nem lehet megtéveszteni!

2023-02-27 13:27:04
Opppsz, a te beszidből tudtam meg a kategória váltást...illetve visszaváltást.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.