A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-14 16:41:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia! Köszönöm hogy írtál. :) Én nagyon jól éreztem magam, örülök hogy megismertelek. Remélem finom volt a szaloncukor :D Puszi

Beszámoló +36 116485

BaloghTibi a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Előző pénteken beszéltünk telefonon - elsőre felvette, már itt nagyon szimpatikus volt a hangja. Szerdára beszéltünk meg időpontot, az első kérésem megfelelt neki. A részletekről pontosan tájékoztatást kaptam. Minden flottul ment.
Megközelítés
Mivel eléggé időben voltam, egy 15-20 perces sétát választottam a Margit hídtól. Egyébként szerintem a villamos nem messze tesz le, és talán parkolóhely is volt az utcában, bár nem nagyon figyeltem.
A megadott cím egyébként pontos. Pár perccel a megbeszélt időpont előtt érkeztem, de ebből semmi probléma nem volt, amikor telefonáltam, már engedett is be.
Helyszín
A társasház kívülről jóval kisebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Bejutás után kaptam pontos instrukciót, a lakásajtó pedig már diszkréten nyitva várt - nem kellett 10-20 másodpercig feszengeni az ajtó előtt, mint néháyny más helyen.
Viktória egyedül rendel, az egész kis takaros lakás az ő játszótere. Belépés után egy konyha/nappali kombóban találtam magam, ahol kicsit leültünk a kanapéra, megmelengettük a kezem és beszélgettünk/ismerkedtünk pár szót. Semmi feszengés, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy pásztorórára. Már itt nagyon otthonosan éreztem magam.
A kis beszélgetés után megismerkedtem a fürdővel is - itt is minden tip-top, tiszta, rendezett. A törölközű nekem kifejezetten tetszett - általában kettőt használok (ha lehet), Viktória törölközőjéből egy is elég volt (pedig kaptam másodikat, amit végül nem vettem igénybe).
A szoba szintén tökéletesen megfelelt a feladatnak: nagy, stabil ágy, ezen kívül normál berendezés. Nagyon mondjuk nem néztem körül, mert a lakásba lépéskor viselt szexi fehérnemű a fürdésem ideje alatt lekerült, és hát prioritások :-)
Viktória külseje
Az adatok megfelelnek a valóságnak, Viktória egy csodás és kedves fiatal nő. Kb. a 10-es képen látható fehérneműben fogadott.
Haja jelenleg szőke, talán egy kis vöröses beütéssel. De lehet, hogy ezt csak bele akartam látni :-)
Alakja nőies, bőre nagyon finom, kellemes tapintású. Gyönyörű, formás keblek, és tökéletes punci.
1.  +36 beszámoló Budapest 116485 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116485 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1164855.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116485
Action
Fürdés után folytattuk egy kicsit a beszélgetést, és ha már úgyis ismerkedtünk, felajánlott egy masszázst - ez a masszázs kategóriában is megállta volna a helyét, nem vette fél vállról, jól átgyúrta a vállam.
Majd gyors csere, bár az én masszázs-tudásom hagy kívánnivalót maga után, én inkább csak egy kis hát és popsi simogatásra vállalkoztam. Fordulás után egy kis összebújós csókolózás következett, mjad apró puszikkal elindultam felfedezni a testét. Viszonylag hamar megtaláltam a már említett tökéletes puncit, ahol folytattam a csókot, amit fentebb már elkezdtem. Nagyon jól reagált - hogy mennyire, annak ő lehet a megmondhatója - az én szempontomból mindenképpen csodás élmény volt.
Ezután jött egy újabb 1-2 perces összebújós pihi, majd az én kényeztetésem kezdődött. Egy hosszú és nagyon kellemes francialecke következett. A kezét nem használta, de nem is volt rá szükség, ajkainak és nyelvének kényeztetésének minden pillanata a mennyország volt. Majd gumi fel, és nyeregbe pattant - a punci nem csak gyönyörű, de szűk is. Viktória kezdeményező, nagyon kellemes csípőmunkával lovagolt rajtam, miközben én a combjait, fenekét simogattam.
Egy kis ölelkezésre, összebújásra és pár csók erejéig misszibe váltottunk, majd újra a hátamra feküdtem és kaptam még egy kis repetát a kellemes franciából. Végül kérésemnek megfelelően a kacsói között ért a vég.
Köszönöm, Viktória, az élmény minden szempontból felülmúlta a várakozásaimat.
Elszámolás
Extra nincs, az ajándék megfelelt a telefonban elhangzottnak (illetve lásd bővebb infó). Valójában szó sem esett róla.
Órát egyáltalán nem nézte, az action végén én kérdeztem rá az időre - 56 volt. Még ekkor sem volt semmi sürgetés. És kaptam szaloncukrot :-)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint említettem, 100% barátnő feeling. Az egyik legkellemesebb szeretkezésem után mosolyogva távoztam. Remélem lesz még alkalmunk találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-01-19 16:32:36
Nagyon átjött a lényeg. A legkedvesebb szeretkezés...

2022-12-18 09:20:53
Viktória egy tünemény itt az oldalon, ahogy azt te is megírtad!

2022-12-15 17:57:22
Köszönöm hogy beavattal ezekbe az izgalmakat rejtegeto randiba
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.