Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-12-03 09:19:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Aucs.. azért ezt is megéltem hogy valaki lepontozott... Szarul esett..nem igazán értem hogy amikor az én ajkam te szádban volt és fordítva az hogy lehet csak szájra puszi?! Javaslom máskor kérdezd meg telefonban hogy van e nyelves csók ha ennyire kell neked.. az pedig hogy nem támadtalak le egyből ahogy beléptél a lakásba, az az én szegénységi bizonyítványom.. én más vagyok mint a többi hirdető, szeretek összebújni, beszélgetni, pezsgőzni, ráhangolódni a másik félre. Romantikusan alkat vagyok, lehet hogy hülyeség ezen az oldalon, de én már csak ilyen vagyok és remélem maradok....

Beszámoló +36 116373

RockYss a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
tényleg élvezi
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, mikor jelezte, hogy elérhető, egyből fel is vette. Kellemes, vidám hangú lány szólt bele a telefonba. Minden fontosat megbeszéltünk és lefixáltuk a randit aznap délutánra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel utaztam a helyre, nem nehéz odatalálni, több járat is van arra felé, utána pár perc séta, és meg is érkezni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagyon rendezett, tiszta. A nappaliban is el lehetett volna lenni (talán legközelebb :D). A fürdőben is letisztultság jellemző, tusfürdőből nagy választék, szájvíz. A hálóban nagy ágy kényelmes matraccal, párnákkal.
Viktória külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képekhez képest nincs nagy eltérés, csak a retus. Szép fehér bőrű lány, pici formás cicik. Az arca is szép.
1.  +36 beszámoló Budapest 116373 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 116373 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1163735.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 116373
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
2
Ujjazni:
5
A helyszínre való megérkezéskor hívtam, egyéből felvette és kaptam az instrukciókat a bejutáshoz. A lakáshoz érve már nyitotta az ajtót. Az ajtó mögött bújt el, lévén már elég kevés ruhadarab volt rajta :) aminek örültem, mert kevesebbet kell majd lehámozni róla. Az ajtó zárás után puszi puszi, kis csevegés, amíg ruháimat levetem és irányba veszem a fürdőt.
Nagy kád található bent, valamint a tisztálkodáshoz van elégséges számú tusfürdő, szájvíz, törülköző.

Visszatértem a nappaliba, ahol vendéglátóm meztelenül várt rám, és beszéltük, hogy hol legyünk, a hálóban vagy a nappaliban és használjuk a kanapét. Végül a hálót választottam, Viki mutatta az utat. Mielőtt leheveredtünk volna, elkezdtünk csókokat váltani, amik szájra puszik voltak, valamint simogatni egymást. A melleinél elidőztem kicsit, utána ledőltünk az ágyra. Cseverésztünk, közben simogattam szép fehér bőrét, melleit, majd délnek vettem az irányt. Előbb az ujjaim felfedezték a kéjbarlangot, ahová hamarosan a szám is tett látogatást, és elkezdtem nyalni. Nagyon szép és picike puncija van. Úgy láttam, ténykedésemnek volt eredménye, ezután csere.

Én feküdtem hanyatt, és ő kezdett el foglalkozni a velem egykorúval. Finoman, bő nyállal dolgozott rajtam, és egész hamar fel is állította a farkam. Néhány perc után visszakértem magam a puncijához, és ismét nyaltam kicsit. Nagyon szép puncija van Vikinek, szép látványt nyújtott, ahogy előttem fekszik, közben a ciciket simogatom, majd vissza az én kényeztetésemhez, amikor én kértem. Abszolút alkalmazkodott ahhoz, hogy én mit hogyan szeretnék és készségesen teljesítette is.

Miután keményre varázsolt ajkaival, missziben kezdtünk. Lassan hatoltam be, ekkor éreztem meg puncija szorítását. Fokozatosan növeltem a tempót, közben előre hajoltam néhány szájra puszira valamint a melleinek simogatásához. Halk hanghatásokkal jelezte felém, hogy ő is élvezi. Szemei csukva voltak, saját gyönyörére koncentrált. Aztán ahogy növeltem a tempót, nem kellett sok idő, el is mentem, nem lehetett tovább bírni abban a szűk punciban. Kicsusszantam belőle és kaptam törlőkendőt, és ledőltem mellé az ágyon. Kértem, hogy csússzon közelebb hozzám, hogy még simogathassam testét és markolhassam cicijeit. Így is tett egyből. Inkább én voltam a kezdeményező a randink alatt, ha kértem valamit, azt viszont egyből jött és csinálta.

A második menet elmaradt, időbe már nem fért bele, ezért a maradék időben beszélgettünk, közben én még simogattam testét, cickóit, és néhány szájra puszit váltottunk, aztán elkezdtem öltözni. Amíg öltöztem, a lejárt mosógépből elkezdte kiszedni a ruhát. Kértem és kaptam a korábban megbeszélt pohár vizet, majd puszi-puszi és utamnak indultam.
Elszámolás
Megérte:
4
Extrát nem vettem igénybe, a telefonban előre megbeszélt rózsaszálakat egy borítékba helyezve, a konyhapultra tettem le a randi elején, végig ott is maradt, nem került szóba a randi alatt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maradt bennem hiányérzet (nyelves csók, kezdeményezés), de összességében jól éreztem magam, egy kedves, nagyon csinos, szép nő társaságát élvezhettem egy kis időre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2022-12-06 03:27:33
Őszinte egyenes és korrekt az irásod, köszönet érte

2022-12-05 17:10:45
Megértem hogy sokaknak tetszik a reag, gondolom ezért is: "szeretek összebújni, beszélgetni, pezsgőzni..."
Decemberben a pezsgő amúgy is aktuális.

2022-12-05 16:49:28
A beszámolód jó, csatlakozom Roniehoz, Viktória reagálása meggyőző, igazi Nő tud ilyet írni.

2022-12-05 16:33:29
Jó lenne tudni, tényleg mi történt, mert mintha mindketten picit másképp emlékeznétek...

2022-12-05 14:24:34
Jól megírt történet, nekem tetszik. De mégis azt kell mondanom, ha azon filóznék, hogy Viktóriát megszeretném e látogatni, akkor egyértelműen a reagja miatt kezdeném keresni. Egyértelművé tette, hogy szívét, lelkét beleteszi hogy minél jobb hangulatban teljenek a rövid kis szeánszok. Igazán dicséretes.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 9db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.