Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-09-05 10:38:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves!

Köszönöm, hogy megírtad az élményt. 😊
Valóban meg volt a kémia, aminek nagyon örültem hisz teljesen eltudtam magam engedni. Ritkán fordul elő, köszönöm hogy találkoztunk 🙂 puszi

Beszámoló +36 115492

vajaskenyer a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
legszebb punci
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés gördülékenyen ment, akkor hívtam, amikor jelezte, hogy elérhető. Másnapra sikerült megbeszélni.
Picit nyomi vagyok, már telefonáláskor izgulok, de Viktória hangja is nagyon kedves, nyugalmat áraszt, szóval neki hála viszonylag hamar sikerült megfogalmaznom értelmes mondatokat is :)
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Odatálálni is egyszerű, a ház előtt is volt szabad parkoló, de a szomszéd kisutcában is lett volna bőven hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Viszonylag új építésű házban tiszta, szép kis lakás és a fürdő felszerélére sem lehet panasz. A szobában halk háttér zene szólt, gyertyák égtek, romantikus félhomály de nincs túlsötétíve.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viktória nekem nagyon tetszik, vonzó nagyon kedves intelligens lány, kedvenc testrészt nem is tudnék kiemelni. Imádtam mindenét!
1.  +36 beszámoló Budapest 115492 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 115492 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1154925.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 115492
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezés után csevegtünk kicsit, nagyon feszült voltam, kellett egy kis idő, de hamar ráébredtem, hogy Viktóriánál jó helyen vagyok. Gyors zuhany után a következő emlékem, hogy egymással szemben állva összesimulva simogatva fedezzük fel egymás testét közben az arcra/nyakra adott puszik csókká fokozódtak. Aztán irány az ágy, nem siettetett, haladhattam az én lassan oldódó tempómban. simogattam puszilgattam ismerkedősen, mintha az új barátnőm lenne, és persze viszonzást is kaptam.
A cici kényeztetést soha nem untam volna meg, de aztán mégiscsak a combjai közé kívánkoztam és ott folytattam az ismerkedést. Nem tartom magam a francia nyelv mesterének, de Viktória teste tudatta velem, hogy jó úton járok, szóval képtelen voltam abbahagyni, aminek meg is lett a gyümölcse. Viktória arcát már a találkozásunkkor is szépnek találtam, de amikor élvez, hát arra nem találok szavakat. Pici pihenő után jöhetett a csere, Ő vett kezelésbe engem. Nagyon élveztem ahogy a szájába vesz és kényeztet. Természetesen itt nem a gyorsan kivégzős szopás a jellemző, de féltem, hogy így is túl hamar végem lesz, ezért inkább gyorsan gumit kértem, gondoltam majd az kicsit lelassít. Lovaglást kértem, és már nem is akartam tovább variálni. Az érzés, Viktória gyönyörű testének látványa, a gravitációval makacsul dacoló cicik, az impulzusok amik finom puha bőre érintésével kaptam, néhány perc alatt elrepítettek. Szerintem kellett jónéhány perc mire meg tudtam szólalni egyáltalán. Tisztálkodás után egymást simogatva beszélgettünk amíg kipihegtük magunkat, és összeszedtem magam a következő körre.
Miután mindketten túl voltunk a fürdő látogatáson, én megint ellenállhatatlan vágyat éreztem egy kis nyalakodásra. Aztán missziben folytattuk, majd hátulról kutyusban szerettem volna, végül megint lovaglást kértem. Sajnos átestem a ló túloldalára és már nem tudtam elélvezni, de Viktória minden megtett. Bevetette a csodálatos francia tudását is. Ettől függetlenül szuper együttlét volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit telefonon beszéltünk, az úgy is volt. Végén letettem az asztalra. Fél mondat esett csak az anyagiakról, így nem volt illuzió romboló a tranzakció :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összeségében azt kaptam amit szerettem volna, és amit a hirdetése is sejtet. Jó értelemben "nem profi" hozzáállás, 1000% barátnő feeling.
Azt is megkockáztatom, hogy valóban alakult ki köztünk kölcsönös vonzalom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2022-10-31 08:34:41
szerencsés vagy, hogy ilyen élményed lett. Érződik, hogy kölcsönösen élveztétek. Ez erőt ad, hogy én is felkeressem a hölgyet.

2022-09-08 07:55:56
Tozo1, ne ijesztgess a "levezetés" szóval, az odaát van, itt bátran használd az "aktion"-t mert ilyen fejezet van. Már megijesztettél hogy Viktória átigazolt. Szerencsére nem.

2022-09-08 07:20:30
Szép írás Viktóriáról, bár az összes fejezetre is kellene picit több fókusz, nemcsak a levezetésre!
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.