Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-04-22 23:52:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm, hogy ilyen részletesen megemlékeztél randiról. 🙂 És hogy ezek szerint jól érezted magadat nálam 😊 várlak vissza! Puszi 🌹 (szeretnék mindenkit megnyugtatni hogy már új helyen vagyok, nem kell lemászkálnom a kapuhoz 😄 )

Beszámoló +36 113986

dgab a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Viki egy szemre való teremtés, adatlapjára és a csinos fotóira nem rég bukkantam rá, tetszett, nagyon, amit láttam és amit olvastam róla. Privátban írtam rá és kezdtünk levelezni, amely során mindig kedves, minden igényt kielégítő válaszokat kaptam tőle.
Ahogy telt az idő egyre csak jobban és még jobban szerettem volna meglátogatni, de az egyeztetés részemről nem volt azért olyan zökkenőmentes. A beszámolóm a pár héttel korábbi márciusi randink eseményeiről szól.
Amikor láttam, hogy hogyan alakul a szabad időm, telefont ragadtam, de természetesen tettem ezt úgy, hogy figyelembe vettem Viki megkeresésre irányuló tanácsait, azaz, akkor célszerű őt hívni, amikor jelzi, hogy most hívható. Az első próbálkozásom sikerrel is járt és egy nagyon kedves, mosolygós hangú, angyali leányzó köszöntött a vonal másik végén. Telefonos nincsen, Viki saját maga kezeli a hívásokat, így közvetlenül vele lehet a randit megbeszélni, ami valljuk be tényleg a legjobb dolog, hiszen mindenki szeretne a leendő randi partnerével előzőleg telefonon is beszélni.
Szerencsémre Vikinek is megfelelt az általam javasolt randi időpont, amit a telefonunk után VTR-en kétszer is megerősítettem…ezt Viki tudja, hogy miért, de ez maradjon is a mi titkunk ;)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Viki a randinkon említette, hogy rövidesen költözni fog, de a kerület marad, csak egy nagyobb és szebb lakásba költözik, ami azóta már elvileg meg is történhetett, ezért a helyszínleírásom még a korábbi helyszínre és lakásra vonatkozik, ahol ténylegesen a találkozónk történt.

II.-ik kerület nevezetes csomópontjához nagyon közel. Tömegközlekedéssel hibátlan a megközelítés, a körúti és a budai rakparti villamos csak néhány perci távolságra van, viszont autóval azért már jóval neccesebb, persze nem a megközelítés, itt igazából már a parkolásra gondolok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy több emeletes, régebbi épület földszinti kis lakásában fogadja Viki a vendégeit.
A ház régebbi kivitel, de nagyon egyben van, úgy, mint ahogy a kis garzonszerű lakás is, ahol Vikivel voltam. Tipikus kollégiumi feeling jellemzi a lakást. A bejárattól egy keskenyebb előtérbe jutunk, onnan jobbra van egy picike konyha és mellette a fürdő, ezek tolóajtóval vannak elválasztva egymástól. Itt picit szűkösebbek a mozgásterek, de a nappali viszont annyival tágasabb. Elegáns és tiszta randi helyszín, tökéletes és mindenben megfelel egy kis huncutkodásra.
A szobába belépve jobbra a sarokban egy nagy és kényelmes ágy fogadott, talán még három személy is könnyedén elférne rajta, az ágy melletti falnál egy tükrös szekrény és az ággyal szemben lévő szoba falánál pedig egy kanapé található, ide lehet a ruhákat lepakolni.
A kanapé mellet volt egy kis asztalka, rajta egy piros rózsa maci… nagyon tetszett nekem, Viki engedélyével kézbe is vehettem, ilyen még úgysem volt a kezemben…na mindegy ez szubjektív élmény volt, csak leírtam :)
A fürdő is aprócska, üvegfalas zuhanyzós, a vízzel azért óvatosan kell bánni, pici a hely és nehogy kicsapjuk. Kellékeket tekintve több tusfürdő, szájvíz is rendelkezésre állt, mindent megtaláltam, nem éreztem semminek a hiányát.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki fotói nagyon csábítók, az arcát ugye nem láthatjuk rajtuk, de a fotók engem teljesen meggyőztek, azonban bevallom nagyon kíváncsian vártam az élő találkozást, milyen is lesz valójában. Igazából minden várakozásomat felülmúlta a találkozás, Viki élőben is teljesen megegyezik a fotón látott formás alkatú Hölggyel, sőt élőben még szebb.
Magas, karcsú, tényleg homokóra alkatú szexis leányzó hosszúkás formás combokkal és ami igazából kitűnik, hogy Viki tényleg teljesen fehér bőrű. Pár tetoválása ugyan van, ezt az adatlapján is jelzi, de ezek egyáltalán nem zavarók.
Öröm volt ránézni, az első pillanattól kezdve mosolygós és vendégszerető volt. Nagyon szép arcú, kedves, igazi Nő, erős erotikus kisugárzással és mindehhez a csábító mosolya és a szép szemecskéi…hát bizony első pillantásra el tudja csavarni a férfiak fejét.
Cicijei szépen ívelt, formás tenyérbe illő keblek, nem olyan nagyok, az alkatához mérten tökéletes méretűek. Mint ahogy már írtam, tényleg szép homokóra alkata van, kecses dereka és formás kerek markolni való popsija. A haja festett vöröses tónusú, a fehér bőréhez és a csinos arcához nagyon jól passzolt, kevés sminket viselt, pici szájfényt, de szerintem nem is kell több, szépsége a természetéből adódik. A fogadó ruciját tekintve most picit bajban vagyok, mert érkezésemkor a kapunyitó rendetlenkedett és nem tudtam a kapun bejutni, ezért Viki lejött elém és beengedett. Így a kapuban láttam meg őt először egy lezser, de annál csábítóbb melegítő szettben, amit gyorsan magára kapott, fehérneműben azért mégsem akart elém jönni… ;)
1.  +36 beszámoló Budapest 113986 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 113986 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1139865.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 113986
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Miután Viki a kapun beengedett csak pár lépcsőfokot kellett mennünk és máris a lakásnál voltunk.
Körbevezetett a kis lakásban, tetszett minden, de a vendéglátóm sokkal jobban, ugyanis Viki pillanatok alatt le is vette a ruháit és fehérneműben, bugyiban - melltartóban pózolt nekem tovább. Csoda szép látvány volt, nagyon tetszett mindene, közben megmutatta hová pakolhatom a cuccaimat, majd egy kötetlen, kedves ismerkedő beszélgetésbe kezdtünk. Cuki mosolygós lány az első perctől kezdve szerintem nagyon jól egymásra hangolódtunk, kedélyesen cseverésztünk közben levetettem a gönceimet, majd a kapott törcsimmel azért csak elmentem tusolni is :)
Mikor visszaértem a szobába Viki már Éva kosztümben várt. Elnézést kért és még egy másodpercre kiszaladt ő is a fürdőbe, de nem hagyott sokáig magamra, jött is azonnal vissza. Nagy-nagy mosollyal az arcunkon az ágy mellett még álló helyzetben lassan összeölelkeztünk és simogatni kezdtük egymást.
Nem estünk rögtön egymásnak, szerintem ez így volt a tökéletes, lassan ízlelgettük apró puszikkal, simogatásokkal egymás testét, izgalmas volt nagyon a szituáció, nagyon élveztem. Minden alkalommal, amikor a tekintetünk összetalálkozott kedvesen egymásra mosolyogtunk, incselkedtünk, majd a folyamatos puszik, amiket Viki arcára, nyakára és a cicijeire adtam ekkor már az ajkai felé koncentrálódtak, amiket ő is nagyon kedvesen viszonzott és pár pillanatot követően már izgató kellemes csókokkal kedveskedtünk egymásnak.
Közösen döntöttünk, hogy huppanjunk az ágyra, Viki a hátára feküdt én pedig szorosan hozzá bújtam. Folytattuk a finom nyelves csókokat, közben a formás kebleit masszíroztam az éppen felszabadult kezemmel, ami nem sokkal később automatikusan Viki combjai közé csúszott. Éreztem, hogy forró már a puncija, kifejezetten izgató volt, fülébe súgva megkérdeztem, hogy elfogadja-e a kényeztetésemet, amire egy mosolygós igenlő választ kaptam.
Pár csókot követően Viki cicijeit vettem újból a számba, felváltva kényeztettem őket, bal kezem ez idő alatt mindvégig a combjai között volt. Hófehér selymes bőrét élmény volt puszilgatni, igyekeztem is minél több területet felkutatni a testén, közben haladtam lassan egyre csak lejjebb, míg a combjai közé nem jutottam.
Kezdetben lassan próbáltam Viki kedvére tenni, majd ahogy éreztem tőle a visszajelzést, úgy szorgalmaztam én is a nyelvem játékát. Csodás élmény volt kényeztetni a punciját, bejártam nyelvemmel minden pontját, nagyon finom volt. Viki reakciói is arra utaltak, hogy nagyon élvezi, hosszú percekig voltam elbújva ölelő combjai között, amelyek a kényeztetésem végére a két fülem mellett már izgatottan remegtek, de a csúcsot mégsem sikerült elérni, arra kellett volna még talán egy picivel több idő.
Viki aztán felült hálásan megköszönte a kényeztetésemet, majd mondta, hogy most ő szeretne nekem kedveskedni.
Váltottuk pár finom nyelves csókot, majd végül a hátamra feküdtem. Viki hozzám bújt rengeteg puszit adott az arcomra, nyakamra, mellkasomra, aztán a jobb oldalamra fordult és az ágyékom felé haladva osztogatta a testem minden pontjára a cuppanósokat.
Kerek popsija ebben a pózban nagyon jól kézre esett, sokat nem is tétlenkedtem, végig simítottam a csodás félgömbjeit, majd a combjai közé nyúlva a punciját kényeztettem.
Ezalatt Viki ajkait és pajkos nyelvét már a zacsimon éreztem, felemelő érzés volt. Finoman nyalogatni és szopogatni kezdte a golyóimat, bal kezével a farkamat lassan, ritmikusan masszírozva. Intenzív és erős ingerek öntötték el az altestemet, hamar megmerevedtem attól, amit csinált velem. Ezt Viki persze érzékelte és a zacsim szuper kényeztetése után a hímtagommal kezdett foglalatoskodni.
Nézegette, simogatta, puszilgatta…nagyon-nagyon élveztem és tetszett, ahogy bánik vele. A finom puszik után nyelvével többször végig nyalta fel és le, majd mikor újra felért a végéhez, akkor lassan bekapta és gyengéden szopni kezdte. Olyan forróság öntött el az ajkai fogságában, hogy azt hittem rövid időn belül el is fogok durranni, de szerencsémre nem így történt és talán Viki sem akarta, hogy hamar végem legyen. Lassan és érzékien szopizott isteni élmény volt, de a póz nem volt alkalmas arra, hogy szemkontakt is legyen közöttünk, viszont olyan finoman csinálta, hogy ez akkor eszembe sem jutott.
A forró ajkai változatosan kényeztettek, volt, amikor csak a nyelve játékát éreztem, ekkor finoman nyalogatta a farkam szárát egészen a tetejétől le az aljáig, majd onnan vissza. Amikor lent járt a nyelve, akkor természetesen a zacsi és a golyók sem maradtak ki, majd a tetejére érve a makkomat masszírozta körbe a nyelvével. Ezután gyengéden újra bekapta és barátnősen franciázott tovább. Szédítően kellemes élmény volt, órákon keresztül is eltudtam volna viselni, feltéve, ha bírom, de Viki is nagyon jól ráérzett és továbblépett, megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Ha tovább szopizott volna, akkor biztosan végem van és nincsen szex, amit nem akartam, és már jött is a védelem.
Viki bontotta ki és tette fel nekem, majd a fekvő pózomat kihasználva jobb lábát áttette az ágyékom felett, a puncijához igazította a farkamat és nagyon lassan rácsúszott. És ekkor alig hittem, amit éreztem, Kislányosan szűk odabent ez a leányzó, csodálatos érzés volt, puncija szűk, forró és feszes, lassan centiről centire jutottam csak egyre beljebb.
Mikor aztán teljesen becsúsztam Viki rám hajolt, összebújtunk és egy lassú mozgású nagyon kellemes lovaglással indított. Csípőjével finoman hullámzott rajtam, csókoltuk, simogattuk egymást a szex közben, majd Viki a nyakamba bújt erotikusan a fülembe sóhajtott és csípője egyre gyorsabb ütemű mozgásra váltott.
A tempót növelve izgalmas pacizás kerekedett ki a mozgásából, közben átkaroltam a derekát, szánkat összetapasztottuk és fincsi csókokba merülve szexeltünk tempós ütemben tovább. Eszméletlen jó volt ez a póz, összhangban mozogtunk, jól eltaláltuk a ritmust, nagyon élveztem vele a szexet. Miután Viki tempósan kimozogta magát rajtam, felegyenesedett mélyen beleült az ölembe és csípőjének lassú egyenletes körkörös mozgásával növelte tovább bennem az élvezetet. Itt a csodás érzések mellett Viki látványa is szenzációs volt, azonban ekkor nagyon távol került tőlem, ezért nem sokkal később én is felültem és összeölelkeztünk, váltottunk pár csókot, majd egyszerre visszadőltünk az ágyra és Viki újra belendült.
Combjaival a csípőmet körbefogva csattogósan meglovagolt, mozgásával végig a csúcsponton tartott. Kezdtem is lassan érezni, hogy ezt a tempót nagyon sokáig már nem fogom bírni, de olyan jó volt, hogy pózt váltani mégsem akartam. Viki viszont nem lassított, rám dőlt, és gyors hullámzó csípőmozgással a célegyenesbe repített. A végére egy lendületes és élvezetes vágta lett a jutalmam, amivel szó szerint ki is végzett, a szűk puncijának szorításában nagyot élveztem a gumiba. Viki nem pattant le rólam rögtön az aktus végén, hosszasan élveztem levezető finom ritmikus csípőmozgását, majd csak ezután váltunk szét.
Gumi le, majd tisztogatás és azt követően, még a fennmaradó rövidke időmet az ágyon egymás mellett összebújva beszélgetéssel töltöttük el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt az elszámolás, pedig az eszemben volt, hogy ez az első találkozásunk és talán a randink elején kellene rendezni, de olyan jó kis beszélgetésbe kezdtünk, s majd csaptunk bele az annál izgalmasabb dolgokba, hogy végül is a végére maradt az ajándékozásom. Ami a megbeszélteknek megfelelően zajlott, teljesen megérte a számomra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy csodásan szép órát töltöttem el Vikivel, ami szinte másodpercek alatt elrepült.
Örültem nagyon a találkozásunknak, szuper jó együttlét volt, úgy érzem tökéletesen egymásra hangolódtunk, mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Viki egy vendég centrikus, nagyon kedves, érzelmes a barátnő feeling-et maximálisan nyújtó Hölgy. Természetesen a jó randi, mint mindig, mindkét partneren múlik. Ha a partner kedves, tisztelettudóan és udvariasan viselkedik, akkor Viki azt 100%-osan meghálálja. Ajánlom minden úriembernek, aki egy kedves, bújós barátnő feelinges szeretkezésre vágyik, Viki abban tökéletes partner.
Köszönöm Neked Viki, biztosan találkozunk még :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2022-07-19 17:30:30
Na ez remek hír dgab, azt le szabad ide írnod melyik bkv járat tesz le a közelben?

2022-07-18 19:09:24
Viva azóta megtörtént már :) és ezúttal mindenkit megnyugtathatok, Viki új címe tökéletesen BKV barát!

Azt jól mondod, valóban extra élmény volt, amikor Viki engedett be és kettecskén mentünk a lakásba, de hidd el most az új címén is nagyon izgalmas, amikor már neked kell egyedül leküzdeni az "akadályokat", hogy láthasd Vikit :)

2022-07-18 13:37:19
Dgab, remélem visszamész még és írsz egy újabb beszit, mert a helyszín azóta költözés miatt változott, viszont az utánad írók nem tudtak jól írni a megközelítésről, csak te. Szóval jól jönne egy részletes, BKV barát fejezet a megkőzelítésről.
(Mondjuk én kicsit bánom hogy Viktória már nem mászkál le a kapuhoz, extra hangulatelem lehetett.)

2022-04-25 10:22:26
Egészségetekre! Köszönöm a részletes leírást. Az új helyen hasonló tapasztalatokra jutottam Vikivel. :)

2022-04-24 07:18:32
Érdekfeszítően izgalmasan és filmszerűen írsz. Ismerve Viktóriát vissza tudom igazolni a beszid minden részletét. Klassz volt!
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.