Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-03-23 16:36:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló +36 113561

viralovits a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, amikor ki volt írva, hogy hívható. Fel is vette hamar, hangja megnyugtató volt, kedves és a kommunikációs bénázásaimat hamar vicceskedésbe terelte. Számos alkalommal már a hang alapján eldöntöm, hogy köszönöm szépen, nem megyek az adott hölgyhöz, de itt ennek pont az ellenkezője történt: biztos voltam benne, hogy ide el kell mennem. Másnapra beszéltünk meg egy időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedéssel plusz némi gyaloglással könnyen elérhető, parkolásra kell időt szánni, de megoldható. Közel a Duna, a külkapcsolatok, bv intézet, van itt minden. A címet telefonban megadta, nem lehet eltéveszteni. Régebbi bérház, de amennyit láttam belőle, világos, takaros. A kaputelefon ugyan pont nem működött, de ezt könnyen áthidalta vendéglátóm.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egészen pici kis lakáska, inkább amolyan koliszoba, pici konyhával, amin át közelíthető meg az ugyancsak pici fürdőszoba. Utóbbiban néha komoly manővereket kell végrehajtani a testi épség és a vízmentes padló megőrzése érdekében, de kihívásként értékeltem a helyzetet és sikerrel vettem az akadályt. Egyébként mindenhol tisztaság, friss törülköző, semleges illatú tusfürdő, dezodor, szájvíz, kis műanyag poharak, ami kell. Az egyetlen szobában egy kanapé, egy franciaágy, valamint egy tükrös gardróbszekrény. Tényleg olyan, mintha belógott volna az ember a koliba a kiszemelt csajhoz.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek annyiban csalókák, hogy eggyel vékonyabb, nyúlánkabb alkatú hölgyet sejtetnek, azonban ezen kívül a valóság mindenben teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. Finom bőr, kedves arc, kellemes homokóra alak, amin kifejezetten ki kell emelni a pompás és kerek feneket, valamint a tényleg perfekt melleket. Utóbbiakkal Viktória is teljes mértékben elégedett és meg tudom érteni: mind méretüket, alakjukat, rugalmasságukat, illetve keménységüket tekintve adják azt, amitől az emberfira órákon át csak a kezében tartaná őket. Finom, jól reagáló punci, kézreeső boka. Pici pocak van, de ez sem von le semmit az összhatásból, pláne, hogy én sem sixpack-kel érkeztem. A képek talán egy hűvösebb hölgyet sejtetnek, a valóság viszont egy melegséget, kedvességet árasztó személyiség, akivel jó egy helyen lenni. Pláne benne, lásd lejjebb.
1.  +36 beszámoló Budapest 113561 erotikus masszázs
3.  +36 beszámoló Budapest 113561 erotikus masszázs4.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 1135615.  +36 beszámoló  erotikus masszázs 113561
Action
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
A zuhanyzásom után elugrott gyorsan kezet mosni, de ekkor már meztelen volt. Amikor visszatért, finom, de nem nyelves csókokkal és simogatásokkal kezdtük, állva. Lágy és nyugtató zene szólt, ami meghatározta az én hangulatomat is, így lassan pörögtek fel az események. Pusziltam finom bőrét, fogtam a fenekeét, aztán megfordítottam nekem háttal és melleivel ismerkedtem így, kezembe véve őket. Javaslatára az ágyon folytattuk, ahol némi ölelkezős csókolgatás után úgy helyezkedtem, hogy ő is értse: szeretném, ha a szájába venné nemes testrészemet. Én hanyatt fekve, ő mellém térdelve, pucsítva kezdett bele ebbe a tevékenységbe, amit kiválóan művelt. Nem volt pornós, nem volt tocsogós, nyáladzós, cuppogatós, ellenben valóban olyan finoman, mégis határozottan csinálta, hogy szememet lecsukva tudtam élvezni, nem kellett hozzá semmilyen vizuális inger. Persze azért nem hagytam ki ezt sem, illetve közben a melleit vagy fenekét markoltam, illetve a puncit simogattam. Még mindig eléggé lassú voltam a zene hatására, ezt meg is jegyeztem neki. Amikor megemlítettem, hogy pl. mulatósra biztos másként mennének a dolgok, akkor szó szerint tele szájjal nevetett... Sokáig élveztem ténykedését, tényleg jó volt hagyni magamat. Aztán gumit kértem és először meglovagolt. Ebben már jóval vehemensebb hozzáállást mutatott, tekerte a csípőjét, hullámzott rajtam. Magamra húztam és én is adtam neki alulról, csattogtunk rendesen. Kellemesen nyögött közben, éppen annyira, hogy teljes mértékben hihető volt a már említett kolis történet. Váltottunk misszibe, itt is a csattogás szó írja le legjobban azt, amit műveltünk. Mivel nem keresnék tovább jelzőket, maradjuk ennél a soron következő doggival kapcsolatban is. Itt is igyekeztem adni a szituációnak, de aztán rá kellett jönnöm, hogy fáradt voltam ahhoz, hogy igazán hosszan játszam a csődört. Felajánlotta, hogy szájjal fejezi be, amit elkezdtünk. Az ágy melletti szőnyegre térdelt, én eléálltam, úgy, hogy a tükörben lássam az eseményeket. Változatosan kényeztetett. Itt kell megemlítenem, hogy használja a kezét is alkalomadtán, de olyan jól, hogy ebben sem lehet semmilyen kifogásolnivalót találni. Végül, kitartó munkával eljutatott a csúcsra, remegve élveztem a szájába. Az utódokat kivitte a fürdőszobába, de nem rohant ki rögtön, szóval nem volt innentől sem lerázós érzés.
Kicsit még beszélgettünk, aztán nekem indulnom kellett, második menetre már nem volt időm. Ugyan 1 órára jelentkeztem be, de a napom végül úgy alakul, hogy háromnegyed órám volt a randira. Ez végül elégnek bizonyult, hála a hölgy emberi hozzáállásának is, ami valóban nagyon barátnős és kedves volt. Zuhanyoztam még egyet, aztán két puszi után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam át a borítékot az ajándékkal. Annyi volt, amennyit mondott, illetve a bővebb infóban írt. Extrák tudtommal nincsenek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kifejezetten jó érzéssel jöttem el. Jó és ha szabad ezt a szót használni, kellemes élménnyel távoztam. Nem csak a testemnek, de a lelkemnek is jólesett a randi. Az action egyszerre volt ennek megfelelően barátnős, ugyanakkor simán el tudtam volna regélni ezt direktebb kifejezésekkel is és akkor sem színeztem volna a valóságon. Én most ezt a barátnősebb oldalt láttattam, de visszagondolva bőven benne volt a dög is az együttlétben - még akkor is, ha a zene belassított egy kicsit. :) Simán ismételném a fentieket. Az általam adható legmagasabb értékelés "jó" (nagyon ritkán írok), de ez voltaképpen egy mosolygós "kiváló" részemről.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2022-04-21 15:59:21
Olvasmányos és szubjektív az írásod. Szerintem nagyon jó lett és megérdemli a magasabb osztályzatot Viktória!

2022-04-10 17:35:41
Én is indokoltnak látok kettővel magasabb besorolást is, mert a leírt történet és a sugarzó lelkesedésed is ezt támasztaná alá. Gratulálok, szép írás!

2022-03-25 06:57:03
Szépen, finoman, jó ízléssel megírt beszámoló. Vélhetően olyan, mint amilyen az élmény volt. A leírtak alapján valójában kettővel magasabb besorolást érdemelne a hölgy.
Mutasd mindet

Funkciók legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 6db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.