Kiemelt
Kira(24)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vörös cicus

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-02 18:49:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vörös cicus +36202052821 119150 szexpartner

Gabesz6 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Vörös cicus hirdetővel
ennivaló lábfej
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel hívtam telefonon. Épp úton volt így bővebb felvilágosítást nem tudott adni, de mivel minden számomra szükséges információ fent volt az adatlapján, új információra nem volt szükségem. Meg is beszéltük az időpontot. Egy óra múlva már ott is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val egyszerű a megközelítés, autóval is és valószínűleg parkolni is lehet. A telefonban megadott cím alapján könnyű volt megtalálni a házat, a térkép egyből pontosan kiadta.
Néhány perccel a megbeszélt idő előtt érkeztem, így a ház előtt vártam, amit vendéglátóm kiszúrt és megcsörgetett, hogy nyugodtan menjek be. Gyorsan elmondta hova menjek és már ott is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy tégla építésű házban található a lakás az emeleten. A fürdőben kád van. Minden tiszta és rendezett. Nem modern, de minden megtalálható ami kellhet. Egy puha törülközőt kaptam. Bár otthon alaposan tisztálkodtam, egy gyors zuhanyt vettem, illetve használtam a szájöblítőt. A lakást ketten használják barátnőjével, de ez nem okozott problémát. (egyébként lehet kérni, hogy mindketten kényeztessék egyszerre a vendéget. Az ötlet tetszik, de részleteket nem kérdeztem.)
A tetthely egy kis aranyos szoba, egy franciaággyal. Én jól éreztem magam. kaptam egy válfát amire az ingem tudtam tenni, illetve egy szék is van amire az egyéb motyó rakható. A szoba be volt sötétíve annyira amennyire a hangulathoz kell. Összességében a lakás teljesen megfelel a célnak.
Vörös cicus külseje
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A hirdetésben megadott leírásnak, illetve a képeinek tökéletesen megfelel. Semmilyen csalódás nem ért. Az fogadott amire számítottam és amit szerettem volna, egy nőiesen telt hölgy, combfixben, szexi fehérneműben. Finom punci és nagyon szép popsi. Ez nekem különösen gyengém. Az az ánusz egyenesen vadító (bár a behatolás tabu). Nekem a látvány és az, hogy megkóstolhattam, tökéletesen megfelelt.
1. Vörös cicus +36202052821 beszámoló Budapest 119150 erotikus masszázs
3. Vörös cicus +36202052821 beszámoló Budapest 119150 erotikus masszázs4. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2023-09-03 12:41:57 erotikus masszázs 1191505. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2023-09-03 12:41:57 erotikus masszázs 1191506. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2023-09-03 12:41:57 erotikus masszázs 119150
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
3
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
4
Érkezés után gyorsan megbeszéltük a jövetelem célját és a vágyaimat, ami semmi rendhagyót nem tartalmazott. Egy összebújós, az élvezeteket elnyújtó, kölcsönös kényeztetésen alapuló egy órát szerettem volna vele eltölteni. Az egyeztetés és az ajándék átadása után elmentem a fürdőbe. Visszaérve Ő is kért 1 percet, én már az ágyon vártam. Egy kis ölelgetés és simogatás után elkezdett franciázni. Nagyon jól esett, de nekem egy kicsit lágy volt. Szeretem az erősebb ingereket. De mivel jó volt, és nem siettem sehová, így nem kértem, hogy változtasson. Kb. 8 perc után fordultunk és én kéredzkedtem a lábai közé. Finom puncija van, örömmel kényeztettem jó sokáig, aminek meg is lett az eredménye egy erős élvezés formájában. Meg is dicsért és jelezte, hogy érzi, milyen odaadóan csináltam. Egy rövid pihenés után, franciázott egy kicsit, majd gumihúzás és kutyusban folytattuk. Nekem ez a kedvencem, szerintem neki is. Behatolás előtt, ahogy elém térdelt egy kicsit nyaltam még az ánuszát. Isteni popsija van. Innen vagy 15 percet kutyusban csináltuk. Egyszerűen nem akartam váltani. A látvány is fenomenális volt, és a puncija is. Szűk és mégis kényelmes. Ott izgatta a farkam ahol kell. Ilyet még nem nagyon éreztem korábban. Az sem zavart, hogy gumiban voltam, mert olyan kellemes ingerek értek, mintha védekezés nélkül csinálnánk. Hol gyorsabb, hol lassabb volt a tempó. A tökéletes körülmények miatt állt is a farkam rendesen. Éreztem, hogy ő is élvezi. Ezt a reakciók is mutatták, illetve, hogy ismét egy nagyot élvezett. Ekkor igyekeztem a tempót visszafogni, hogy szusszanjon egy picit, illetve már nekem is nagyon jó volt, de húzni akartam még amíg csak lehet. Ezek azok a pillanatok, aminek örülnénk, ha örökké tartana. De hát egyszer minden véget ér, így engedtem az érzéseknek és egy hatalmasat élveztem. Óvatosan kihúztam a punciból a farkam és megszabadultunk a gumitól, majd egy kis tisztálkodás. Bár fenomenális volt az együttlét, nem vagyok az a típus, aki utána még heverészik. Ittam egy kortyot az érkezésemkor kapott vízből, majd elmentem tusolni. Öltözés közben kaptam néhány dicséretet. Mindketten jól éreztük magunkat és az nekem külön öröm, ha a partnerem is jól érzi magát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák az adatlapon feltüntetve. A leírtakon kívül másra nem is volt szükségem, így erről nem is beszéltünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kedves, figyelmes. A benyomásaim a legjobbak. Mindent megkaptam amiért mentem. Mindvégig figyelte, hogy jól érezzem magam és ez maximálisan sikerült is elérnie.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vörös cicus szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!