Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Vörös cicus

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-03-23 11:06:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vörös cicus +36202052821 113550 erotikus masszázs

Tipo a 2022-03 hónapi randiján történteket írta meg Vörös cicus hirdetővel
csodás cicik
profi, szakszerű
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Reggel kerestem , elég hamar sikerült elérni , könnyedén találtunk számomra időpontot .
Megközelítés
Petőfi híd budai hídfőjétől 2 percnyire , majdnem az Alléval szemben . Parkolásra kell időt szánni , én a bevásárlóközpontban parkoltam .
Helyszín
Régi bérház , se pro se kontra nem minősíteném , amiért mentem arra pont megfelelt számomra .
Vörös cicus külseje
Nos a képek mindent elárulnak, bár szerintem néhány kép előnytelen. Engem az a kockás inges képek valamiért megfogott ,ezért is kötöttem ki nála .
1. Vörös cicus +36202052821 beszámoló Budapest 113550 erotikus masszázs
3. Vörös cicus +36202052821 beszámoló Budapest 113550 erotikus masszázs4. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2022-03-23 11:40:13 erotikus masszázs 1135505. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2022-03-23 11:40:13 erotikus masszázs 1135506. Vörös cicus +36202052821 beszámoló 2022-03-23 11:40:13 erotikus masszázs 113550
Erotikus masszázs
A masszázs szinte :D tökéletes volt. Azért csak szinte, mert meztelenül teljesítette, ami, valljuk be esélyt nem ad arra, hogy ne akarjuk folyamatosan Őt bámulni.
Na de komolyra: nagyon jól masszíroz, szépen végig vette a porcikáimat, a talpamtól kezdve, egészen a nyakamig. Közben folyamatosan "aggodalmaskodott", hogy túl erősen csinálja (én pont így szeretem), hogy túl nehéz , vagy hogy véletlenül leharapja a fülem , ezen mondjuk én is aggodalmaskodtam ! :)
Levezetés
Mint írtam, másfél órára mentem, hogy ki tudjam (tudjuk) élvezni az erotikus részt. Így az elején hagytam magam elsodorni az árral. A rövid rávezető beszélgetés és masszírozás után rátért egy kis csúszkás részre - én ekkor még a hasamon feküdtem - majd egy idő után megfordulhattam. Ezután kézzel-szájjal és kecses testével kényeztetett, amit próbáltam én is viszonozni, de Ő csak huncut módon formás popsiját elém tárva dolgozott rajtam tovább, míg elért a végzet. Majd segített kicsit megtisztálkodni törlőkendővel, aztán közösen a fürdőbe mentünk lezuhanyozni.
Zuhanyzás után következett a masszázs rész, amit a mások által is már leírt huncutkodások tarkítottak. Ezt tovább fűszerezte, hogy beszélgetés közben még néha csilingelően, huncutul fel-felkacagott. Ez nagyon tetszett, szerencsére többször is sikerült kicsalnom belőle :)
A második forduló úgy kezdődött, hogy mellém feküdt és próbált volna egy kis újabb huncut koreográfiát felajánlani, de én addigra már ki voltam éhezve a testére és átvettem - engedelmével - az irányítást.
Először a kebleit csókolgattam, kényeztettem nyelvemmel, majd lejjebb orientálódtam formás combjai közé. Itt aztán próbáltam bevetni francia tudásom legjavát, de - bár biztató sóhajokkal jelezte ténykedésem pozitív fogadtatását - a végső célt nem értem el.
Miután én is kellő képen elszórakoztattam magam, visszaparancsolt a hátamra és kérésemre szemből kezdett neki a második fordulónak. Hol csak szájjal, hol csak kézzel, hol a kettő kombinációjával izgatta, nyalta-falta legkisebb testrészem én pedig közben szemléltem csodás formáit. Másodjára én is kiélveztem ténykedését és hosszas kényeztetés után eresztettem útjára a megtévesztett kis utódjelölteket.
Elszámolás
Én előre leraktam az asztalra, bár mondta többször is, hogy nem kell.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy cserfes lányt, egy csodás masszőzt és nem utolsó sorban egy hihetetlenül szexi, elbűvölő gyönyörűséget ismertem meg.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vörös cicus erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!