Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Unforgettable_Vicky  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Unforgettable_Vicky

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-05-12 17:06:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Unforgettable_Vicky +36307419087 121489 szexpartner

magic001 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Unforgettable_Vicky hirdetővel
csodás cicik
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már a hirdetésének megjelenése óta szemeztem Vicky fotóival, illetve úgy teljes egészében szimpatikusnak tűnt valamennyi megadott információ. Az oldalnak ezen fertályán nagyon keveset kalandoztam még, a masszázs részen kicsit többet, de vele kapcsolatban volt egy olyan érzésem, hogy mindenképp meg kellene ismernem. Milyen jó megérzés volt:)
Amikor tehát megérett a gondolat telefonon próbáltam kétszer elérni, ami abban a pillanatban ugyan nem sikerült, de rendkívül kedvesen amikor elérhetővé vált, küldött sms-t, hogy most van a megfelelő pillanat az egyeztetésre. Már a hangja is kedves, bájos volt a telefonban. Elmondta, hogy a héten még egy kis extra ajándék is várja a látogatót. Le is egyeztettük másnapra a randit, melyet az adott nap délelőttjén üzenetben megerősítettem, és izgatottan vártam a találkozást.
Megközelítés
Marina part bevezető utcája, gyakorlatilag lehetetlen eltéveszteni. Én autóval mentem, de azt hiszem a tömegközlekedés is elég egyszerű. A házszám egyértelmű, és a kaputelefon is remekül működik:) Parkolót pont a ház előtt találtam, tehát egy szavam sem lehet.
Helyszín
Rövid telefonos egyeztetést követően egy új építésű ház, vadonatúj lakásában találtam magam. A lakás tökéletesen alkalmas a célra, mindenütt rend és tisztaság, új berendezések, új ágy, rendezett fürdő, ahol a meleg víz is azonnal érkezik. A lakás gondolom külön erre a célra fenntartott, tehát nem itt lakik, és ez így pont tökéletes. Amit külön kiemelnék, bár ez nem a helyszín, hanem vendéglátóm külön érdeme, hogy amint megérkeztem megkínált üdítővel, aprósüteménnyel, pogácsával.
A kedves fogadtatásnak ez egy igazán plussz adaléka, hogy a vendég jól érezze magát, de ez a kedvesség az egész randevúra jellemző volt, illetve ez árad Vicky személyiségéből is.
Unforgettable_Vicky külseje
Nyilvánvalóan a külső az, ami elsőként megfogja az embert, eleinte a képekről természetesen. Vicky esetében ez élőben is tökéletesen igaz. Nem tudok belekötni, még ha nagyon kritikus lennék sem. Egy pink szettben nyitott ajtót, melltartó-combfix-harisnya-bugyi, összeállításban, valamint egy csinos magassarkú némileg platformos cipőben. Tökéletes volt az összhang a kék szemével, szőke hajával. Alakja hibátlan, vékony, de mégis kerek ahol szükséges, valamint csodálatosan szépen megkreált szilikon cicikkel, ahol a bimbó/udvar arány a számomra legszebb kombinációban virít. Bőre fantasztikusan sima, ezen is látszik, hogy nagyon odafigyel magára. Abszolút minden porcikájából árad az igényesség, és az erotika.
1. Unforgettable_Vicky +36307419087 beszámoló Budapest 121489 erotikus masszázs
3. Unforgettable_Vicky +36307419087 beszámoló Budapest 121489 erotikus masszázs4. Unforgettable_Vicky +36307419087 beszámoló 2024-05-13 07:19:23 erotikus masszázs 1214895. Unforgettable_Vicky +36307419087 beszámoló 2024-05-13 07:19:23 erotikus masszázs 1214896. Unforgettable_Vicky +36307419087 beszámoló 2024-05-13 07:19:23 erotikus masszázs 121489
Action
Megérkezésem után rögtön csókkal fogadott, majd egy kis beszélgetés következett, a már említett kínálós asztal mellett. Remek partner a beszélgetésben is, látszik, hogy széles látókörű, intelligens, nem csak a szépségével tud elragadni. Ezután gyors fürdés, melyet követően már a hálóban várt az ágyon. Simogatós, csókolózós felvezetéssel kezdtünk. Nagyon jól csókol, és érzékien simogat. Érzi, hogy mit kíván a férfiember. Pár perces ráhangolódás után, valahogy egyszer csak azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, ő pedig a velem egykorút kényezteti fantasztikusan változatos technikával. Popsija az égnek mered, abban is gyönyörködve meglehetően keményre változott az a bizonyos kutyaláb. Szerettem volna megkóstolni én is, amit még tartogat nekem, így megkértem, hogy forduljunk 69-be, ahol bizony olyan látvány fogadott, amitől tényleg nagyon szerencsésnek éreztem abban a pillanatban magamat. A punci csodaszép, sima, ugyan jellemzi a popsi minden apró részletét is. Ebben a pózban hosszasan kényeztettük egymást, remélem neki is kedvére volt a tevékenységem, de mivel tudom magamról, hogy egylövetű vagyok, ezért gumit kértem, nehogy idő előtt vége legyen a boldogságnak. Hátulról láttunk neki ami fantasztikus volt, változatos ritmusban, de mindig nagyon készségesen követve az én tempómat.
Azt hiszem így is lett végem.
Mivel volt még időnk felajánlotta, hogy megmasszíroz, ami rendkívül jól esett. Közben is beszélgettünk ebben is tényleg remek partner. Megkérdezte, hogy szeretnék-e további huncutkodást, de én már teljesen megvoltam aznapra:)
Ez is nagyon jó pont, és jellemzi azt a maximális figyelmességet, amivel körülveszi a vendéget.
Elszámolás
Az elején történt, borítékba bekészítve, a kiírásnak megfelelően. Extrákról nem is érdeklődtem
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Rendkívül jó érzésekkel indultam el Vickytől, tényleg mintha a titkos szeretődtől köszönnél el, aki folyamatosan visszavár, és alig várja, hogy vele legyél.
High-class, a szó legszorosabb értelmében.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Unforgettable_Vicky szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet