A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-07-29 21:38:18

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 115124 szexpartner

Iminko_ a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
mindig vidám
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
A VTR rendszeren keresztül értem el először, majd még másnap reggel megerősítettem SMS-ben is a megjelenésem. A későbbiekben telefonon is pontosítottuk a pontos időt, aminek örültem, mert így meghallgathattam a bájos hangját még a találka előtt.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
A parkolásról nem tudok nyilatkozni, BKV-val mentem, de sajnos csak egy öt perces késéssel értem oda a címhez. Ezt természetesen SMS-ben előre jeleztem Tera-nak aki kedvesen és türelmesen fogadott.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás jó állapotú, szép modern. Többen is használják, de ez egyáltalán nem volt zavaró. A fürdő kicsi kellemes jól felszerelt, ahogy Tera szobája is. Ahogy az elcsépelt kifejezés mondja: A célnak tökéletesen megfelel.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Félve szoktam retusált és kitakart arcú hirdetőkhöz menni, de az az igazság, hogy Tera egy nagyon vonzó, széparcú, gyönyörű hölgy, aki szerintem még jó pár évet is letagadhatna. Kedves mosolygós egy meglehetősen formás testű tündérke.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 115124 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 115124 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2022-08-01 02:29:32 erotikus masszázs 1151245. Tera +36702845992 beszámoló 2022-08-01 02:29:32 erotikus masszázs 1151246. Tera +36702845992 beszámoló 2022-08-01 02:29:32 erotikus masszázs 115124
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
5
Rövid beszélgetést követően Tera indította a programot. Egy meglehetősen finom és érzéki franciával kezdet, ami hamar el is érte a hatását és kő keménnyé váltam. Ahogy idáig elértünk simogatni és puszilgatni kezdet, majd kérésemre egy heves csókcsata kezdődött. Gyönyörű hullámos haja beterítette az arcomat, amíg egymás ajkait kóstolgattuk. Mindeközben a kezemmel végig simíthattam feszes üde testét. Ezt követően kértem, hogy cseréljünk, ő feküdt hanyatt és én indítottam a következő csókcsatát, majd lassan a nyakától, a combjáig végig kóstolhattam, a gyönyörű selymes bőrét. Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam. Ezt követően gumit kértem, de még a felhúzása előtt megjutalmazott (legalábbis remélem) az odalenti szorgoskodásomért és egy rövid, de elsöprő mélytorkos franciát kaptam, amibe mindenem beleremegett. Kérésére ismét hanyatt feküdtem és gumihúzás után lovaglóban indítottuk a legfőbb mutatványt. Az elején finoman érzékien csinálta, közben tovább csodálhattam a szemeimmel és a kezeimmel a gyönyörű testét. Az néha-néha még le le hajolt egy-egy közbeiktatott érzéki csókcsatára ,majd elindult, vadul és gyönyörűen akár egy istennő. Annyira elterelte a figyelmem az egész, hogy még csak észre sem vettem ahogy a fejem az ágytámlának koccan minden egyes csípőlökésnél. Tera ekkor megkért, hogy kicsit csússzunk lejjebb, mert ha igazán beindul azt a fejem nem fogja megköszönni. Így is lett, beindult és egy fergeteges vad és szenvedélyes lovaglásba csapott át, el sem hittem volna, hogy az előzőt fokozni tudja, ha nem élem át. Hosszú percekig így csináltuk, hébe-hóba egy egy csókváltással kizökkenve, majd nekipróbálkoztunk annak amiért őt választottam az oldalról, tehát a popsinak. Sajnos nem voltam rá túl harcedzett a fáradság és a szorító idő miatt, na meg Tera kemény, feszes popsija okán nem tudtam végül lehúzni a dolgot a bakancs listámról, de ami késik az nem múlik. Tera azt javasolta induljunk el punciba, hogy visszanyerjem némileg a keménységem. Ő hanyatt feküdt és a lábait a vállamra helyezte, én finoman kóstolgatva őket nekiindultam, az előző próbálkozásom orvoslására. Tera lovaglós ütemét magamra véve kezdtem a táncunkat, ő pedig kitűnő örömmel fogadta a dolgot. Akárcsak én ő alatta, úgy ő is alattam fel-le járkált vad ágytornánkban. Hosszú percekig így folytattuk, majd ebben a pózban is mentem el. Megérdeklődtem tőle, hogy milyennek érezte, ő jelezte nekem nagy örömömre, hogy nem igen szokott hüvelyi orgazmust átérni, de most talán már közel volt hozzá.
Ahogy végeztünk kicsit még beszélgettünk, majd zuhany és enyhén szomorkás búcsút vettem tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt és csodálatos nő. Még az elején tisztáztuk mit vállal, mit nem, mit szeret és mit nem, így nem ért meglepetés. A kiírtak mind tökéletesen megfelelnek a valóságnak.
Rózsacsokor
Iminko_ nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon, de nagyon rég volt részem egy igazi érzéki és tüzes ágytornának és hála Terának a számláló újra nulláról indulhatott meg, gyönyörű teste, bájos mosolygós arca, finom csókjai voltak, egy igazi istennő. Szívesen töltöttem volna vele még több időt, de ismét előhúznám a varázsmondatot: Ami késik, az nem múlik". Legközelebb már egy nagyobb táncra készülök.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 5db
(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

(2022-02-11) : az ujjam is bevetettem, nyögdécselt is folyamatosan, de nem igazán értem el a célom, igy feltérdeltem és bekapta farkam lassan kényeztette oldalról mélytorkos beütésekkel , én a punciját és popsilyukát is kényeztettem újjaimmal .

: 7db
(2024-05-02) : Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá.

(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.