Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-07-17 00:57:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 114986 szexpartner

Thomi_boy a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon. Már előző héten is mentem volna de a nagy forróság miatt nem voltam teljesen jól így inkább most mentem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Sajnos ez nem sikerült túl jól, mert as földalatti nem jár már 5 éve felujítás miatt a föld felett megy csak lassan lehet haladni a többi személyautó miatt. Késve érkeztem, szerencsére az 1 órás időtartam emiatt nem változott.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Szokásos társasház felső emelete, ahová gyalog mentem fel. A lakás tiszta, rendezett. A szoba is megfelelő, van klíma nem kell aggódni a meleg miatt. A fürdő egy zuhanyzó, aho minden megvan, ami a tisztálkodáshoz kell.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelel, Tera nem tölt fel fals képeket egy kis retus persze van a képeken de a valóságnak teljesen megfelelnek. Kis sexy ruhában fogadott , ami hamar lekerült róla. Szép finom bőre van talán szolis is vagy napozott már a nyárom, Végülis közel van a Balatonhoz, ahogy én tudom. A helyébe én minden hétvégén ott lennék.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 114986 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 114986 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-18 09:47:15 erotikus masszázs 1149865. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-18 09:47:15 erotikus masszázs 1149866. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-18 09:47:15 erotikus masszázs 114986
Action
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Zuhannyal kezdtem ami után vissza a ba-szobába és kezdődött az action.Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk . Így elértem az ikreket is amikre ráfért egy kis masszírozás és puszilgatás már.

Ezután kértem hogy fordulás legyen és kutyusban hátulról kezdtem dolgozni. De inkább lassítottam, mint gyorsítottam mert tul gyorsan elmentem volna már magától a kerek popsi és vékony derék látványától is. Így is alig tudtam visszafogni magam én szinte nem is mozogtam csak ő egy picit 'liftezett' a fenekével de csak egy kicsit. Így aztán nemsokára durantottam és nagyokat sóhajtoztam közbe pillanatokig alig tértemmagamhoz, kicsit ki is voltam száradva a melegtől, kellett utána innom valamit. Ezután kaptam egy kis hátmasszázst, ami nagyon jól esett.

Ezután még1x a szájába vett és újra megkeményedett a szerszámom. Ez arra jó volt , hogy egy kis kézimunka testre élvezzek , ahogyan a pornófilmekben szokás .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, amiért mész, azt kapod és annyiért .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
nagyon OK. Lakás is rendben és Tera is szintén, a mgközelítéssel sincs gond.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 6db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

: 5db
(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.

(2022-04-22) : Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem.

(2021-11-29) : Miután helyet cseréltünk nagyon finom, érzéki franciás kényeztetés következett. Terát nem kellett irányítani nagyon pontosan ráérzett, hogy mi esik jól, mit szeretek. Mielőtt túl késő lett volna, kértem a védőfelszerelést, majd megtartottuk a helyzeti energiánk nagy részét, én maradtam alul, Tera pedig felül.