Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-07-06 17:57:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 114875 szexpartner

Bohém2 a 2022-07 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
csodás haj
csodás kézimunka
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A hét elején hívtam telón és egyeztettük a mai,szerdai talit. Kedves hangon tájékoztatott mindenről. Mivel még nem ismertük egymást a délelőtt folyamán sms megerősítést kért. Erre nem került végül sor, mert vtr-t küldtem, mit rövid időn belül vissza is igazolt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
A cím alapján a gps oda vezetett. Ismerve a környék nehézkes parkolási lehetőségét a Tűzoltó utcában raktam le a vasat. Kis sétával, mi tán öt percig se tartott, máris a helyszínen voltam. A pontos helyszínnel átellenbeni házszámot adott meg mint kiderült. Érkezésemkor hívtam. Átballagtam a túloldalra és pötyögtem a kódot. A megfelelő emeletre lifttel mentem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Tipikus belvárosi bérház. Lakás rendben. Nagyobbacska előszoba. Innen nyílik minden. Kolleginák a paraván mögött csiviteltek. A szoba nem nagy, de elfér benne a szükséges méretes ágy, egy kisebb fotel, mire a ruháimat raktam és egy éjjeli szekrény. Fürdőben zuhanykabin, száraz kilépövel. Jól felszerelt, minden igényt kielégítő választékkal. Higiéniára sem lehet panasz, tisztaság, rend mindenütt.
Tera külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Hirdetési képeinek megfelelő jó karban lévő milf Tera. Ami nem látszik, kedves mosolygós arca, csillogó szemei. Bőre fehér, illatos, jó simogatni. Fekete necc rúha, alatta kék melltartó és bugyi volt fogadó ruhája. Szexi és kívánatos volt benne. Lábát a magassarkú még kecsesebbé tette.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 114875 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 114875 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-07 09:28:46 erotikus masszázs 1148755. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-07 09:28:46 erotikus masszázs 1148756. Tera +36702845992 beszámoló 2022-07-07 09:28:46 erotikus masszázs 114875
Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
5
Csók:
4
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Belépve bemutatkozás és már vezetett is a szobába. Kérte vetkőzzek, Ő pedig megnézi szabad e a fürdő. Míg vetkőztem jelezte az oldalnak, hogy megjelentem. Zöld lámpa és már mentem is. A hőségben jól esett a zuhany.
Miután végeztem Tera libbent ki egy fürdőtakarításra. Visszatértekor már csak a melltartó, bugyi volt rajta./ Kezemet, majd farkamat is fertőtlenítette./ Ezektől gyorsan megszabadult, karjait széttárta és csók. Éreztem melleit és a popsit is megmarkoltam. Kellemes érzés volt mindkettő.
Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem. Felvértezésem után nyeregbe pattant. Punciját rám nyomva lovagolt. Kértem forduljunk. Szemből hatoltam belé, hangok erőteljesebbek lettek. Átnyúlt hónom alatt és ráfogott a fenekemre így húzott magába. Ezután lábait gyertyába és néztem ki- be járó fütykösöm. Újra a klasszikus póz.
Ezután puhulás miatt gumi le és 69. Keményedik mondta örömmel hangjában miközben puncija a számon. Csak hümmögni tudtam. Oldalra helyezkedett. Kézzel, szájjal kényeztette mellemet. Aztán kézzel, szájjal csak farkam következett. Én punciját izgattam. Így jutottam csúcsra és terítettem be a magoncokkal a lepedőt.
Ezután vízzel kinált mi nagyon jól esett. Mindketten csapzottak voltunk.
Masszázst ajánlott, mit örömmel elfogadtam. Közben beszélgettünk, ismerkedtünk így utólag egymással.
Végül egy újabb hűsítő tusi, öltözés, csókos búcsu, kölcsönös, legyen szép a napod és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre kérte a rezsihozzájárulást,, mit kivitt. Nem változott a helyszínen sem. Teljesen korrekt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Igazi milf, annak minden előnyével. Gondoskodó,odaadó, végig rám figyelő, örömömet kereső volt Tera.
Köszönöm a rám fordított idődet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 6db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

: 5db
(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-04-22) : Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem.

(2021-11-29) : Miután helyet cseréltünk nagyon finom, érzéki franciás kényeztetés következett. Terát nem kellett irányítani nagyon pontosan ráérzett, hogy mi esik jól, mit szeretek. Mielőtt túl késő lett volna, kértem a védőfelszerelést, majd megtartottuk a helyzeti energiánk nagy részét, én maradtam alul, Tera pedig felül.