Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-02-11 17:16:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 113089 szexpartner

steven2015 a 2022-02 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
perfekt popsi
élvezi az ujjazást
legjobb popószex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
Délután folyamán hivogattam ,mert zöld volt a jelzés ,pár probálkozás után sikerült, abban maradtunk hogy este még jelentkezem. Este nehezen sikerült ,de elértem félóra múlva mehettem is félórára.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Ferenc körúttal párhuzamos kis utca ,parkoló hely este esélytelen de mivel gyalog mentem igy no stressz ,4-6 villanyos meg Boráros sincs messze .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
A helyszin egy újabb épitésü ház emeletén van ,előbb a szembe számot adta meg, majd utána a jó számot, nem értem a logikát, de ez van. A lakás rendben van 2 szoba biztos erre van kialakitva a konyha el van takarva paravánnal, fürdő szintén OK. rendeben .Zuhanyfülke megfelelő számú tusfürdővel, Listerin, pohár türcsi minden OK száraz kilépő dettó. A tetthelyen a szobában nem nagy ágy van sajnos.
Tera külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
A képeknek megfelelő kedves hölggyel lehet találkozni ajtónyitás után. A harisnya végig rajta maradt egyébként fürdőköpeny szerüségben várt az ajtó mögött ,eredetileg órára mentem volna de bár 23 óráig ig kellett volna rendelnie csak félórát maradhattam valamiért sietni kellett haza neki .
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 113089 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 113089 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2022-02-11 20:49:01 erotikus masszázs 1130895. Tera +36702845992 beszámoló 2022-02-11 20:49:01 erotikus masszázs 1130896. Tera +36702845992 beszámoló 2022-02-11 20:49:01 erotikus masszázs 113089
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
4
Popó:
5
Ujjazni:
4
Emlitttem félórára szükült be az eredetileg 1 órásra gondolt program .Belépés után cipő le majd be a tetthelyre ahol székre lecuccoltam majd elvonultam lecsutakolni magam ,ezután a fürdő ajtóban várva elvonultunk a baszobába egy kis állva simizés után hátára fektettem majd elkezdtem kényeztetni ikreit, majd lassan levonultam a puncihoz, itt elég sokáig időztem ,az ujjam is bevetettem, nyögdécselt is folyamatosan, de nem igazán értem el a célom, igy feltérdeltem és bekapta farkam lassan kényeztette oldalról mélytorkos beütésekkel , én a punciját és popsilyukát is kényeztettem újjaimmal .Egy idő után kértem a vegyvédelmi eszközt majd kis sikositás után hátulról kezdtem el döngetni nem túl hevesen ,rákérdeztem mehet e a popsi megfelelő e a méretem az ő elképzelésének ,minden ok volt, csak szólt, hogy ne sokáig dugjam a popsiját és ne túl mélyen, ebből az jött lenekem, hogy nem sokkal elélvezés előtt tegyem be a popsijába majd néhány, nem túl mély mozgás után élvezzek is el.
Majdnem igy is történt, mikor már éreztem nem sok van hátra kellően elő készitett és sikositott popsiba könnyen becsusszantam nem túl vastag a farkam tegyük azt is hozzá majd pár lökés után a megfelelően szük popsiban a gumiba élveztem.
Szétválás ,rom eltakaritás majd elvonultam fürödni, nem raboltam a hölgy idejét fölöslegesen ,felöltöztem majd tipli mindenki ment a saját útjára .Elfelejtettem emliteni, de bevillant, hogy már jártam itt vagy két éve, ebben a kecóban ,egy lánynál de nem alkotott maradandót, igy nem is maradt beszi nyoma sem ,ráadásul még egy kicsit nem is napon barnult leányzó volt .
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
A magadott dolgokat alapban vállalta elég széles a paletta popsi mindenhol majdnem extra tehát jó ár érték arány ,lehet az órában még jobban éreztem volna magam de igy is ok volt .
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 16 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ajánlott kategória Tera ,bárkinek simán bejön kéjesen nyögdécsel végig a szeánsz alatt. Alkalomadtán még visszamegyek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 5db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

: 6db
(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.

(2022-04-22) : Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem.