A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-11-12 15:43:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen, hogy megtiszteltél ezzel a kidolgozott esszével. :)
Mindig öröm olvasni a beszámolódat. :)

Örülök, hogy megismerhettelek!
Várom a folytatást! :)

Beszámoló Tera +36702845992 112103 szexpartner

milf1 a 2021-11 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Most Terával VTR-en vettem fel a kapcsolatot, mert most már lehet így is időpontot foglalni. Így telefonon csak az érkezésemkor hívtam és beszéltünk, mivel már voltam nála így nem volt gond.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Munkából hazafelé menet autóval mentem parkolással nem most nem volt gond kb. száz méterre letudtam simán tenni az autót. Közvetlenül a ház előtt nem igazán van üres parkoló legalábbis nekem egyszer se volt. A GPS azért pontosan odanavigált a VTR-en kapott címhez. BKV járatok is járnak a közelben villamosok formájában és hév végállomás sincs nagyon messze kis sétával könnyen elérhető a cím, ami nem pontos, mert másik oldalon van a házszám, amit kaptam, de tudom hogy melyik házban található Tera így már eleve odamentem.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín semmit nem változott a legutóbbi látogatásom óta a ház egyik magasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbra fordulva már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. Cipő le és beinvitált az egyik szobába, mert a lakáson belül több szoba is ki van alakítva az ilyen rosszalkodásokra.. A diszkrécióra teljes mértékben odafigyelnek. Ruháimat egy asztallapra tudtam tenni, mert nem volt más. Már otthonosan mozgok a lakásban, mert voltam már egy párszor ott. Több féle tusfürdő és szájvízből is többféle áll rendelkezésre, amit használni is kell. Higiéniailag is teljesen rendben volt erre nagyon odafigyelnek A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részészre. Széket hiányolom még mindig ahová a ruhákat és egyebeket le lehetne tenni. Amúgy tökéletes helyszín.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken egyértelmű hogy ő van és ő is fogadott egy kék színű fehérnemű együttes és test színű combfix harisnya volt rajta melyek az együtt tusolás miatt hamar lekerültek róla. Helyes szép arc, formás ikrek és tökéletes alak jellemzi. Szőke haj, arc kitakarás ne tévesszen meg senkit szép arca van legalábbis nekem tetszett. Képei között vegyesen vannak retus és retusálatlan képek.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 112103 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 112103 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-15 10:38:59 erotikus masszázs 1121035. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-15 10:38:59 erotikus masszázs 1121036. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-15 10:38:59 erotikus masszázs 112103
Action
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Popó:
5
Barátnő feeling:
5
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Pontosan érkeztem, mint általában szoktam. A lakásba érve érzéki puszikkal üdvözöltük egymást cipő le szobába be. Az előzetesen megbeszéltek szerint együtt fürdéssel kezdtük ezt a megismételt randit. Már itt csókolóztunk igazi barátnő feelinges csók volt. Már itt elkezdett keményedni bajtársam. Kölcsönösen lefürdettük egymást, majd visszatértünk együtt a szobába.

A szobában aztán ott folytattuk még az ágy mellett állva csókolóztunk nagyon finom a csókja, de ezt már megtapasztalhattam előző és a mostani fürdőszobában kapottal. Barátnős csókolózás után az ágyra dőltünk. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk még álló helyzetben csókolózással. Közben kezével bajtársammal foglalkozott.

Majd átadtam Terának magamat. El is kapta grabancát bajtársamnak először a makkokat vette kezelésbe majd a fokozatosan áttért bajtársam kényeztetésére eleinte finoman kezdte kényeztetését majd egyre mélyebbre engedte a szájába, amit többször is megismételt tetszett is bajtársamnak. Én még rá is segítettem kezemmel kényszer franciát kapva, de nem durván arra azért figyeltem.

Szóltam Terának, hogy következik a helycserés támadás. Így helyet cseréltünk majd újabb csók csatával folytattuk nagyon finom a csókja. A nyakától kezdtem puszilgatni majd az ikrei következtek a sorban nagyon jól reagáltak nyelvem érintésére. Folytattam dél felé utamat a hasára kapott egy babapuszit mondta is, hogy már várta majd tovább puszilva haladtam puncija felé előtte a környékét puszilgattam majd bele a közepébe finom puncija, ami már rendesen nedvesedésnek indult.

Amire rá is tettem egy lapáttal, azaz nyelvemmel és ujjammal még a popsija is kapott nyelvcsapásaimból és de azért egy kis síkosítóval könnyebb volt finoman ujjaztam előkészítve a popsiját bajtársamnak nem is kellett sokáig ténykednem meg lett az eredmény is remegve élvezett el ezt a hangok is alátámasztották.

Kapott egy kis lábimádatot, mindkét lábát végig puszilgattam a lábujjainál kicsit tovább időztem mondta is, hogy nagyon jól esett neki nem igazán kaptak ilyen gondoskodást még a lábai.

Ezután még egy rövid ideig visszaadtam magamat Terának, hogy foglalkozzon bajtársammal is pihentetés képen. Kértem a 69-es pózt látni szerettem volna popsiját közelebbről is adni neki is nyelvcsapásaimból. Így is lett sikerült kinyalakodnom magamat kedvemre ő még nyomta is rám magát, hogy minél mélyebbre tudjak nyelvemmel hatolni a popsijába és a puncijába.

Majd következett a beöltöztetés kérésemre. Először punci támadás következett könnyen behatoltam missziben rendesen benedvesedett punciba mélyen toltam neki, ő pedig kéjes hangokat adva élvezhette a helyzetet. Olyannyira, hogy másodszor is sikerült örömöt okoznom Terának.

Ezek után kérésemre eljött a nap fénypontja a popsijának felülvizsgálata be pucsított én pedig óvatosan tettem a popsija közelébe majd bele engedtem finoman, hogy ne okozzak kellemetlen érzést Terának. Amikor már bent volt bajtársam akkor már nem volt akadálya annak, hogy lehessen tolni jobban tövig sikerült behatolnom, amit a hangokból leszűrtem tetszhetett Terának is.

De bajtársamnak is tetszhetett, mert nemsokára ellőtte a puskaporát a popsiba. Egy kicsit hagyott lenyugodni majd óvatosan előbújva popsija szorításából az öltözet eltávolítását és a tisztába tevést rám bízta.

Egy kicsit még összebújtunk puszilgattuk egymást megköszönve ezt a remek együttlétet kölcsönösen. Bízom benne neked is annyira jó volt, mint nekem. Csókollak mindenhol, de ott, ahol a legjobban szereted.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Itt a szokásos koreográfia volt a Terának vitt nasit előre odaadtam aző virágszálait pedig utólag tettem le pesti átlagnak megfelelően a kapott élmény az átlag felőli volt. Köszönöm szépen. Csókollak
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét jól éreztem magam, ami nem meglepő, mert tudtam, hogy jó helyre megyek. Köszönöm szépen ezt a tartalmas randit. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 6db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

: 5db
(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.

(2022-04-22) : Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem.