Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-11-06 03:05:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 112029 szexpartner

gruber a 2021-11 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Hétköznap dél körül hívtam. Emlékem szerint elsőre nem vette fel, de pár perc múlva röviden visszacsörgetett. Kora délutánra egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
A helyszín a IX. kerület egyik kisebb utcája. Párhuzamos a Nagykörúttal. Egy szomszédos utcában parkoltam, ami természetesen ezen a környéken fizetős. A megadott ház elé érkezve megcsörgettem Terát, aki diszkréten átirányított egy pár házszámmal arrébb lévő kapualjhoz.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Randi helyszíne:
5
Alapvetően kényelmes, modern kis lakás. Más szolgáltató is dolgozik a lakásban. A bejárattól nem messze tettem le a cipőmet, illedelmes fél méter távolságra egy másik férficipőtől. A fürdő teljesen rendben. Tusfürdő, szájvíz és törölköző a fizetővendéglátás nagykönyvében megírtak szerint prezentálva. A tetthely egy viszonylag kis szobát jelentett, franciaággyal ill. szemben egy (kérésemre) kikapcsolt tévével. Annyi konstruktív kritikát azonban teszek, hogy egy szobainas mindenképp jól jönne a szobába. Ennek hiányában az ágy sarkára tettem le ruháimat.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tera bugyi + melltartó párosításban fogadott. Csodás hullámos hajzuhatag, kedves mosoly, szép szemek, csókolni való száj és a hívogató domborulatok mellett is ruganyos, izmos test. Az adatlapon megadott életkorát talán kicsit lefelé kerekítette, de szerintem őt ebben is pusztán a szerénység és a szakma más nagyágyúi iránt tanúsított alázat vezérelhette.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 112029 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 112029 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-08 09:52:48 erotikus masszázs 1120295. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-08 09:52:48 erotikus masszázs 1120296. Tera +36702845992 beszámoló 2021-11-08 09:52:48 erotikus masszázs 112029
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Indításként nagyon kellemesen és hosszan fonódtunk össze állva, végigcsókoltam nyakát, arcát. Majd megízlelhettem csókját is. Nagyon odaadóan és magát cseppet sem visszafogva csókol. Hosszú percekig álltunk így, majd kérésemre könnyedén úgy fordult, hogy levehessem melltartóját és bugyiját. Megállapítottam, hogy Tera még ruha nélkül is nagyon kellemes jelenség. Ő továbbra is egészen kiválóan csókolt, de egy idő után javaslatomra mégiscsak az ágyon helyezkedtünk el, a bútordarab természetéből adódóan vízszintes testhelyzetben. Mellé feküdtem és változó tempóban habzsoltam kebleit, nyakát és ajkait. Egy idő után ujjammal délre kalandoztam és csókolózás közben odalent kényeztettem, amit érzésem szerint ő is élvezett. Már jó ideje ügyködtem, és persze a rutin meg az évek alapján ilyenkor általában már jönni szokott az enyhe hiperventilláció közepette megérkező bájos női elolvadás. Ez most váratott magára. Férfiúi önérzetemben kicsit elbizonytalanodva meg is kérdeztem Terát, hogy ugye, nem mentél még el? -Dehogynem, többször is - jött az (őszintének tűnő) válasz. Nocsak, ezek szerint ő akkor sorozatélvező és teszi mindezt roppant csendesen. Ezek után pozíciót váltottunk és Tera szemből és jó hosszan lovagolt meg. Megállapítottuk, hogy összeillünk és kölcsönösen jól érezzük magunkat az örömszerző tevékenységben. Újabb váltás után hátulról cserkésztem be Terát és itt is mentem el. Ezek után még hosszasan beszélgettünk, majd az idő lejártával elmentem még egy rövid zuhanyra is. Nem óranézegető típus.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órára mentem, extrát nem vettem igénybe, mert nincsenek is extrái. Amit feltüntet, azt alapban vállalja. Kérésére az elszámolást még a zuhany előtt rendeztem. Én is jobb szeretem így. Egypapiros.
Rózsacsokor
gruber nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kellemes jelenség, odaadó partner az ágyban és jól tudtam vele beszélgetni is. Az adatlapján megadott (és általam igénybe venni óhajtott) dolgok közül semmit nem fogott vissza, mindenben úgy éreztem, hogy tisztességesen odateszi magát. Nagyon jól éreztem magam vele. Tervezem, hogy visszamegyek. Részemről ez az adható legmagasabb besorolás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 6db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-03-11) : Aztán a gyönyörű csikló és közben ujjazás, aminek hatására benedvesedett alaposan Tera. Kértem, hogy játsszon el a kisfickóval. Nagyon kellemes, mélytorokkal fűszerezett NF-et kaptam, aranyos kézimunkával. Már így eltudtam volna lőni egy patront, de kértem a védelmet.

: 7db
(2024-05-02) : Ez nagyon tetszett neki, gyorsan össze is bújtunk és heves csókcsatába kezdtünk amolyan igazi vadulósba, mint amikor a barátnődet nem láttad napok óta és nagyon vágysz rá.

(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.