Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Tera

Normál hirdető

-

Beküldve: 2021-09-18 06:50:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tera +36702845992 111426 szexpartner

milf1 a 2021-09 hónapi randiján történteket írta meg Tera hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel csak telefonon lehet kapcsolatot létesíteni Terával így sok választás nem volt. Elsőre nem vette fel, de 1-2 perc múlva visszacsörgetett és én hívtam újra majd sikeresen egyeztettünk egy mindkettőnknek tökéletesen megfelelő időpontot és kb. félóra múlva már nála is voltam. Mivel nála nincs VTR így ez a lehetőség elmaradt. Pedig célszerű használni, mert jó dolog.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a parkolás egy kicsit nehezen sikerült, de azért meg lehet oldani. A háznál kevés parkolásra van lehetőség így egy kicsit messzebb lehet parkolni. Amúgy a GPS is oda navigált ezzel nem volt gond. BKK járatok is járnak a közelben villamosok formájában, ami jónak mondható pár perces sétával elérhető a cím, amit kaptam nem pontos, pont a másik oldalon van a házszám, amit kaptam. Így csak átsétáltam a másik oldalra. Mondjuk ennek nem sok értelmét láttam más számot megadni. De biztos meg van az oka.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
A helyszín a ház egyik magasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbos és már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásba lépve puszikkal üdvözöltük olyan barátnős fogadtatás volt és egy kézfogás után bemutatkoztunk egymásnak. Cipő le és beinvitált egy kicsike szobába. A lakáson belül több szoba is lehet kialakítva az ilyen szeánszokra. Halottam hangokat, de találkozás csak Terával történt. A diszkrécióra odafigyelnek. Ruháimat egy asztalra lehet tenni, mert mást nem láttam. Megmutatta a fürdőszobát, ahol egy tusoló van kialakítva több tusfürdő is van, de az én kedvencemet nem találtam közöttük azért megoldottam ügyesen a választást. Szájvízből is többféle áll rendelkezésre. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyel látszik a lakás azon részein, amit láttam. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részészre. Azt szeretném javasolni, hogy célszerű lenne egy széket betenni ahová a ruhákat és egyebeket le lehet tenni. Máskülönben minden rendben volt a szobával.
Tera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Pont, mint a képeken egyértelmű, hogy ő fogadott egy piros ruha volt rajta alatta pedig egy fekete színű fehérnemű együttes és combfix harisnya volt a lábain. Helyes szép arca van formás ikrekkel és tökéletes alakkal rendelkezik. A haja pedig inkább szőke felé hajlik, mint szökésbarna, ahogy az adatlapján írva van. Arc kitakarás se tévesszen meg senkit csalódni biztos nem fog, aki meglátogatja ezt csak inkognitóban tartja vendégei számára. Fotói is szerintem retus mentesek, de nincs is mit retusálni rajtuk. Nekem így volt tökéletes így tetszett ahogy van.
1. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 111426 erotikus masszázs
3. Tera +36702845992 beszámoló Budapest 111426 erotikus masszázs4. Tera +36702845992 beszámoló 2021-09-18 06:50:05 erotikus masszázs 1114265. Tera +36702845992 beszámoló 2021-09-18 06:50:05 erotikus masszázs 1114266. Tera +36702845992 beszámoló 2021-09-18 06:50:05 erotikus masszázs 111426
Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Mint írtam barátnős fogadtatásban volt részem. Gyors tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába ahová jött utánam mikor meghallotta, hogy kijöttem a fürdőszobából. A szobában ekkor lekerült róla az piros ruhácska és a fehérnemű felső része. Lefeküdtünk az ágyra majd heves hosszú csókolózásba bonyolódtunk beleadott anyait és apait odatette magát rendesen. Míg én az ikreivel foglalkoztam, amik nagyon jól reagáltak ténykedésemre.

Abszolút barátnős érzésem volt. Elindultam testének felfedezésére az ikrekkel kezdve, amik nem túl nagyok, de pont tenyérbe illenek. Nyelvem hatására is jól reagáltak keményedtek is a bimbói úgy, ahogy illik. Tovább mentem dél felé a hasára kapott egy baba puszit. Majd folytattam utamat puncijához míg ő kicsit mű nyögdécseléses hangokat hallatott, de izgató volt így is, abszolút nem volt zavaró egy cseppet se, sőt még jobban felturbózott.

Neki láttam punciját nyalni finom puncija van pont nyalni való. Kicsit még az ujjamat is bevetettem a punci nyalás mellé talán örömöt is sikerült neki okoznom ezt nem tudom, de azt éreztem, mikor ujjammal benne voltam többször rászorított puncijával. Talán a hangok is valódibbak lehettek ekkor már, mint a szeánsz elején. Még a popsiját is sikerült ujjammal izgatni finoman nem okozva neki kellemetlen érzést. Miután jól kinyalakodtam magam átadtam neki a terepet.

Ismét csókolózással folytattuk, majd kezelésbe vette a barátomat érzéki franciával kedveskedett, mintha kicsi mélytorkot is adva finoman engedve a torka közelébe, de többször ismételhette legalábbis ez volt az érzésem. Arra is figyelt, hogy nekem jó legyen. Lehet irányítani is mit, hogy szeretnék. Kicsit hagytam, de nemsokára kértem az egy híján 70 pozitúrát most már én is tudtam ismét nyalni falni finom édes punciját és ujjazni is. Kapott egy kis popsi nyalást is, amit jól fogadott. Nyomta rám magát. Eddig mindenben nagyon ügyes volt.

Lassan eljött a bohócruhába öltöztetés ideje, de még szerettem volna nyalni finom punciját és popsiját így húztam egy kicsit az időt. Most már tovább nem tudtam várni kértem az öltöztetést, amit ügyesen ráhúzott ágaskodó barátomra, pedig megjegyezte, hogy nincs nagy rutinja még benne. Majd szemből ült bele felkeményített barátomba így kezdődött az aktushoz vezető út.

Mondtam neki, hogy ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Na de most szemből voltunk így pedig tudtunk csókolózni is közben láthattam a szép és formás ikreit tudtam simogatni markolászni és nyelvemmel a bimbókat nyalogatni. Szóltam, hogy forduljunk kutyusba és óvatosan szállt le nehogy lecsússzon a bohócruha, mert eléggé szűk puncija van, de maradt a helyén így sikerült hamar kutyusba kerülnünk szólt, hogy óvatosan kezdjem én pedig figyeltem rá, hogy betartsam kérését.

Lassan toltam be barátomat, de amikor már benne voltam tövig akkor már nem volt probléma lehetett mozogni rendesen azért nem durván. Meg is jött a végeredmény szűk punci meghozta hatását eldurrant a patron. Egy kicsit hagyott még puncija szorításában, majd óvatosan eltávolította kicsit rutintalanul, szóltam neki, hogy óvatosan kell ilyenkor bánni barátommal, mert érzékeny egy kicsit.

Gondosan tisztába tett, egy keveset beszélgettünk majd ismét fürdőszoba felé vettem az irányt, de kinézett, hogy tiszta-e a terep és hogy lehet-e menni. Gyors tusolás után a szobába visszatérve felöltöztem és indultam haza, búcsú szájra puszikkal váltunk el. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült szeánszot. Csókollak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésemkor rendeztük a rózsaszálakat, de ezt kérte is, hogy most rendezzük. Így átadtam neki vitt csekély édességet kezébe a rózsaszálakat pedig a tv elé az asztalra tettem, mert direktbe nem adok a lányok kezébe rózsaszálakat, amit ezekután kivitt.
Rózsacsokor
milf1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magam, egy kicsit rutintalan volt, de ez érthető mivel nem túl régóta van ebben a munkában. De ügyesen megoldotta feladatát. Szóval én nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Csak figyeljetek oda rá, mert nincs nagy tapasztalata ennek a szőke szépségnek. Vigyázzatok rá, hogy sokáig tudjon köztünk lenni és örömöt okozni. Tökéletes partnert ismertem meg személyében. Köszönöm szépen. Csókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókTera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2022-07-17) : Kis 69 után gumit keresett, felruházott, majd nyeregbe pattani. Hát ez valami fenomenális volt! Nagyon jól kavart közben, hol rámhajolt csókot lopni, hol én hajoltam feljebb a kebleihez vagy a csókjáért. Magam is megleődtem, hogy mennyire élvezi. Kértem forduljunk misszionáriusba, kérésemnek eleget is tett.

(2022-04-24) : Ezt követően cseréltünk és egy olyan franciát kaptam amitől a fülem ketté állt. Először szépen lassan a szerszám és összes tartozéka részesült egy kis törődésben, majd hirtelen hopp teljes egészében eltüntette a szájában. Na ezt nevezem tényleg igazi finnyáskodás nélküli mélytoroknak!

(2022-04-05) : Tera mellém feküdt, mitha a barátnőm lenne és el is kezdett kényeztetni. Ezt szeretem viszonozni ilyenkor én is majd nemsokára 69-be fordultunk. Így tartott jó pár percig a kölcsönös kényeztetés, sikerült keményre formálnia a szerszámomat.

nagyon jó: 6db
(2022-07-29) : Aztán leértem oda ahol az ambrózia terem. A combjai csókolgatásával kívántam alapozni még egy kicsit a tervezetnek, majd viszonozni kezdtem a tőle korábban kapott franciát. Az előjáték során is kéjes nyögésekkel és sóhajokkal jelezte felém tetszését, ami még hangosabbá vált ahogy odalenn kóstolgattam.

(2022-05-09) : Az ágyra dölve előbb Tera vett kezelésbe, és hamar elérte a kívánt hatást, de kértem, hogy helyezkezdjünk úgy, hogy én is hozzáférjek. Meg akartam kóstolni, hogy nyalni is olyan kellemes-e, mint simogatni. Jelentem igen.

(2022-02-21) : Majd cseréltünk, én kerültem hanyatt és Tera indult felfedező útra, lentebb vándorolt és egy fantasztikus franciába kezdett. Nagyon mélyen leengedte. Mielőtt végem lett volna kértem a gumit. Lovaglással kezdtünk, amit láthatóan élvezett. Mielőtt végem lett volna ki szerettem volna a popót, ezért cseréltünk és kutyusban folytattuk, óvatosan bevezettem popsiba,

: 5db
(2022-07-17) : .Franciával indított Tera, ezt annyira jól csinálta, hogy el tudnám viselni akár reggeli ébresztőnek is és Tera se lenne ellene ha mellettem ébredne :) . Mad kértem menjen fölém és kölcsönösen folytassuk. Így is lett. Fincsi volt vele a 69 ez a kedvenc póza neki is meg nekem is :) El lettem volna így végig de nemsokára gumit kértem és azután felülre ült kértem így előre dőlve folytassuk .

(2022-07-06) : Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem.

(2022-04-22) : Ahogy Tera rámült, és éreztem, hogy mennyire szűk puncija van, tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Eszméletlen volt. Először lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt közben a csípőjét tekergette, én meg markolásztam ahol bírtam, és arra koncentráltam, hogy még ne legyen végem.