Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szilvia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-24 10:48:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Szilvia +36305514192 117201 erotikus masszázs

geza08 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Szilvia hirdetővel
perfekt alak
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Péntek kora délelőtt próbálkoztam telefonon, hogy elérjem Szilviát. Elsőre nem vette fel. Bő fél óra múlva újra próbálkoztam, akkor se vette fel, de néhány perc múlva egy csörrenéssel jelezte, hogy elérhető. Visszahívtam, és még aznap délutánra találtunk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Minden egyeztetésnél jelezni szoktam, hogy egy 125 kilós figura vagyok, amihez nem társul két méteres magasság, tehát a kövér emberek táborát gyarapítom. Szilvia erre csak annyit mondott, hogy a túlsúlyos embereket nehezebb masszírozni, de vállalta a kihívást.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Borsod "vármegyei" vagyok, autóval nem akartam fővárosunk péntek délutáni forgalmában kockázatot vállalni, hogy esetleg lekésem a randit. Örs v. téri bevásárlóközpontban leparkoltam, majd metróval a Déli pu.-ig tömegközlekedtem. Innen 10 perces sétával elérhető a tetthely, ami a Budai Vár alatti egyik utcában található.
Autóval érkezőknek a parkolás fizetős, gondolom nem is az olcsó kategória. Nem sok szabad helyet láttam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
A tetthely egy regi épuletben található csinos kis garzon. Nem szalon jellegű, akár lakásként is használható lenne.
A kezeléshez stabil masszázspad, a vetkőzéshez-öltözéshez kanapé áll rendelkezésre.
A fürdőben többféle tusfürdő, száraz kilépő, és egy jókora zuhanyfülke várt (nem kabin), ami a hozzám hasonló méretű embereknek előny. A plusz figyelmességet egy kis hősugárzó jelentette, ami finom meleget adott.
Szilvia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Higiénia:
5
Szilvia egy alacsony, vékony, ugyanakkor fantasztikus formákkal rendelkező hölgy, akire valószínűleg nem hat a földi gravitáció. A hirdetésbeli adatoknak pontosan megfelel, bár a megadott korát még most sem akarom elhinni. Tökéletes alakját, selymes bőrét, feszes popsiját, és cicijét a húszéves korosztály is megirigyelhetné.
Az arckitakarás miatt volt bennem némi félsz, de alaptalanul.
Egy köntösben fogadott, ami alatt csak egy tangát viselt.
A lakásba belépésem után kb. egy perccel eldöntöttem, hogy megpróbálok hosszabbítani, amit rugalmasan kezelt, így lett az egy órából másfél óra.
1. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 117201 erotikus masszázs
3. Szilvia +36305514192 beszámoló Budapest 117201 erotikus masszázs4. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-02-24 17:09:44 erotikus masszázs 1172015. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-02-24 17:09:44 erotikus masszázs 1172016. Szilvia +36305514192 beszámoló 2023-02-24 17:09:44 erotikus masszázs 117201
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Fürdés után a masszázspadon megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy tudjak mozizni, de Szilvia azt mondta, hogy arra még lesz időm, most helyezkedjek el kényelmesen. Igy hát kétoldalt lelógattam a kezeimet, a fejemet pedig a padon kialakított lyukba tettem.
Szilvia azzal kezdte, hogy betakart valami előmelegített, talán törölközővel, amit mindig úgy igazított, hogy az éppen nem kezelt testrészeimet melegben tartsa.
A masszázst olajjal végezte, valahogy úgy, hogy először beolajozta a derekamat, majd keményen megdolgozta, ezután jött egy rövidebb simogatósabb levezető rész.
Minden egyes testrészemet ugyanezzel a koreográfiával masszírozta gondosan végig.
A derekam után elindult fölfelé. A hátam, a két kezem, majd a nyakam következett. A nyakmasszázs közben a fejemnél helyezkedett el, közben hátamra is áttért néha. Ehhez előre kellett hajolnia. Ez volt az első erotikus élmény, ahogy a cickói a nyakamat, tarkómat érintették.
A lábaimmal fejezte be kezelést, amik szintén megkapták ugyanazt a törődést, ugyanúgy, ahogy a többi részem is.
A lábmasszázsba beletartozott a bokám, és az Achilles is.
A szakszerűségről, hozzáértésről annyit: Van a felkaromon egy kb. fél centiméteres alig érezhető csomó. Szilvia a második érintése után megkérdezte, hogy mi az, és hogy tudok-e róla. Ez más masszőznél még nem történt meg.
Nem csak monoton módon masszíroz, hanem valóban odafigyel a paciensre.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még mindig hason fekve, elindult lassan fölfelé, de ez már nem masszírozás volt. A hátsó fertályomat körkörösen simogatva egyre közelebb került a legérzékenyebb részemhez. Először olyan érzés volt, mintha kinyílt volna valami ajtó, és a huzatot érzem, annyira finoman, csak az ujjai hegyével izgatott. Ez eltartott jónéhány percig, azután jött a kegyelem, a megfordulás.
Bőséges olajozást követően, ugyanúgy folytatódott a kényeztetés, ahogy elkezdődött. Egyre szűkülő körökkel került közelebb a velem egykorúhoz, majd szintén csak ujjheggyel, alig érintve kergetett őrületbe.
Ekkor szokásom szerint megkérdeztem, mit szabad nekem? A tanga által eltakart terület tabu, a nem durva simogatás engedélyezett. Ezzel éltem is maximálisan. Szilvia figyelt arra, hogy én mit szeretnék. Ha a popsiját simogattam, akkor előredőlt, a cickói a hasamon siklottak. Ha az ikrek felé nyúltam, akkor úgy fordult, hogy kényelmesen elérhessem őket.
Közben Ő is fokozta az én kényeztetésem. Sokféleképpen izgatott, lassabban, gyorsabban húzogatva, marokra fogva, éppencsak érintve.
Fogalmam nincs mennyi ideig tartott a menyország kapujában, de egy-ket alkalommal majdnem benyitottam.
Végül Szilvia megfogta a kezemet, a mellére tette, majd rászorította. Közben behunyta a szemét, és felsóhajtott. ( Vagy csak ezt álmodtam).
Nekem ennyi elég volt, innen nem volt visszaút. Az előbb említett kaput páros lábbal rúgtam be.
A romeltekarítást Szilvia végezte el, majd újra betakart, és hagyott pár percet, hogy magamhoz térjek.
Ezután még volt egy gyors tusolás, öltözés, rövid beszélgetés, és búcsúzás.
Elszámolás
A telefonban megbeszéltek úgy is voltak, kivétel a hosszabbítás az én kérésemre.
Bár most talákoztunk először, a csokor szóba se került.
Utólag rendeztem. Szerintem átlagos hozzájárulás.
Viszont amit kaptam, az messze nem átlagos volt.
Rózsacsokor
geza08 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 20, másfel órás randira 30, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem tudom ide még mit írhatnék.
Már az első rész is olyan volt, amit eddig még nem tapasztaltam. Szerintem ez a szakszerű masszázs.
A második részről jelzőt se tudnék írni.
Egy gyönyörű, kedves, de nem csöpögősen kedves masszőrhölgyet ismerhettem meg Szilvia személyében.
A legtöbb esetben olyan masszőzt keresek, aki "csak" kézi levezetést vállal. Szilviát már többször próbáltam elérni. Most már átkozom magam, hogy miért nem voltam kitartóbb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szilvia erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-13 23:55:50
Hasznos és informatív beszámolót írtál.

2023-02-27 08:37:46
Remek stílusú, őszinte és tiszteletteljes írás ez, köszi érte! Szilvia nekem is hasonlóan lett az egyik fontos szereplője ennek a játszótérnek.
Mutasd mindet

FunkciókSzilvia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-04-11) : Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált.

(2022-08-30) : Bal oldalamra ált, már teste látványától is megindultak a vérlemezecskék farkam irányába. Kis olaj a kézbe és Szilvia kis kezecskéi megkezdték azt a performanszt, ami csak a sajátja és utánozhatatlan

felejthetetlen: 2db
(2023-10-06) : The massage was the perfect combination of effective Swedish massage and sensual erotic. She started in the middle of my back and worked her way upward to my neck. She then went down to my legs, moving the towel around as needed.

(2023-01-11) : Főleg kézfejét, könyökét használta, alaposan dolgozott, semmi nem kerülte el figyelmét. Derekamhoz érve törölközővel takarta le az éppen nem gyúrt részeket. Néha beszélgettünk, de a felénél már elcsendesedtem, teljesen átadtam magam kezei érintéseinek.

nagyon jó: 9db
(2023-09-15) : Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Talált pár letapadást és csomót, amit jó alaposan átdolgozott, időnként már-már fájdalmas is volt a masszázs.

(2023-04-10) : Keze csodálatos munkát végez, kiegyensúlyozottan de határozottan tartok egy kimondatlan cél felé, és amikor mellét már nem csak környékezem, de betakarom tenyeremmel, ujammal pedig finoman maszírozom kemény mellbimbóját, akkor Szilvia elkezd pici hangokat hallatni, sóhajokat, megint magához szorítja a kezem, aztán elengedi,

(2023-01-27) : Visszatérve a szobába a masszpadra feküdtem, arcomat a lyukba mélyesztve, ő edig immár csak a bugyiját viselve, félmeztelenül kezdett a melegített olajjal (?) dolgozni a testemen. Itt én csak élveztem a nagyon is szakszerűnek tűnő mozdulatait, miközben igen kellemes beszélgetésbe merültünk és kiderült, hogy eredeti megérzésem nem csalt meg, mert egy nagyon intelligens, széles látókörű fiatal szépség a társalgó partnerem. Az élvezetes cset közben ő persze állhatatosan és nagyon hatékonyan dolgozta át a problémásabb és a "csak" érintésre váró testrészeimet.

: 1db
(2022-05-30) : Egy ilyen helyen nem szabad elfelejteni, hol vagyunk, ezért a masszázstól nem elvártak a teljesen szakszerű fogások, de Szilvia masszázsára a kategóriájában nem lehet panasz. Masszázs közben, nem tolakodóan, egy-egy finomabb, jól célzott érintéssel előre vetíti a végkifejletet.