Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Nina Heels

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-29 16:22:33

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina Heels +36304344998 120503 szexpartner

dame a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Nina Heels hirdetővel
perfekt popsi
csodás csók
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Mivel csak átmenetileg tartózkodom kicsiny hazánkban, így minden időt ki kell használni. Így egyik nap reggel, mikor látom, hogy Nina elérhető, gyorsan rá is írtam SMS-ben. Perceken belül jött a válasz, így hamar le is fixáltunk egy délelőtti időpontot. Minden fontos infót megtudtam, azt tudom mondani, hogy könnyen ment.
Megközelítés
Nagykörúttól nem messze, egy, a környék minden hangulatát magán viselő lakásban találkoztunk. Ajánlom a tömegközlekedést, mert parkoló ezen a részen csak öröklés útján elérhető.
Helyszín
Tip-top kis garzonlakás, célnak tökéletesen megfelel. Nagyon szép fehér dekorelemek. Zuhanyzó áll rendelkezésre az út porának lemosására, tusfürdő több mint elég, törülközőt kaptam, szájvízet megtaláltam...de őszintén igazból csak Ninan járt az agyam :)
Nina Heels külseje
Hibátlan! Igézően szép kék szemek, szőke haj, karcsú formás alak, hatalmas szilikon mellek, kemény formás popsi, gyönyörű szép punci. Külsején minden nagyon rendben van rajta, de mégis a kedvessége az, amit külön kiemelnék. Szinte leste minden kívánságomat (én meg csak csillogó szemekkel bambán csodáltam őt), és az együtt töltött időben tökéletesen odaadó volt.
1. Nina Heels +36304344998 beszámoló Budapest 120503 erotikus masszázs
3. Nina Heels +36304344998 beszámoló Budapest 120503 erotikus masszázs4. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2024-01-29 18:59:33 erotikus masszázs 1205035. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2024-01-29 18:59:33 erotikus masszázs 1205036. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2024-01-29 18:59:33 erotikus masszázs 120503
Action
Fürdés után az actionhöz használt kinyitott kanapé mellett először állva kezdtünk ismerkedni. Azt kell mondjam, hogy nagyon béna voltam, szépsége teljesen levett a lábamról, így igazából ő kérdezett, irányított mindent, én pedig mindenre csak igennel tudtam válaszolni. Vagyis: "Megsimogatod a cicimet?" Naná! "Segítesz levenni a melltartót?" Kérlek! "Lefeküdjünk az ágyra?" Oh, igen!...Szóval egyszer csak ott találtuk magunkat fekve, és észbe sem kaptam, mire ugyan lágyan, barátnősen, de máris a szájában voltam. Hihetetlen jó érzés volt! Talán itt volt az egyetlen pillanat együttlétünk során, mikor "saját" kérdést tudtam megfogalmazni, miszerint elcsukló hanggal "huzunk gumit?" szavakat tudtam magamból kipréselni a gyönyör nyomása alatt :) Először missziben lettünk egymásé, szépen lassan hatoltam beljebb és beljebb. Nagyon élvezetés volt, mindkét oldalról azt mondhatom, nagyon cuki módon kérdezte, hogy mikor hogy jó nekem, így én is kérdeztem neki hogyan, mintha csak a barátnőmmel lenne az első alkalom,mert a kémiai már nagyon működik, csak finomhangolni kell. Ezt kölcsönösen meg is tettük, nagyon működött. Majd..."Szeretnéd a popsimat is kipróbálni"? Lehet erre nemet mondani? Gumicsere, párna a derék alá, könnyebb behatolni, kis extra síkosító, és lassan, megvárva míg szépen kitágul ereszkedtem be a popsijába. Közben lopva közelebb hajoltam és csókot loptam,felejthetetlen pillanat. Misszi után kipróbáltuk meg a doggyt is popóban, de mondta, hogy többet nem ígérhet, mert nagy vagyok. Szépen lassan tolatott rá a farkamra, az az érzés...szóval így szexeltük egy darabig, majd új ötlet, hogy visszatenném a puncijába. Új gumi és újra misszibe (tudom uncsi,de annyira adta magát!) és itt már ütemesebben dugtam, faltam a melleit, simogattam a tökéletes testét, csókolóztunk. Viszont utolsó ötletként helyet cseréltünk és lovagolni kezdett. Az a látvány, ahogy a tökéletes testével és puncijával beleereszkedik a farkamra és az elmerül benne...tetszett :)) Olyannyira, hogy végül így ért a vég, tökéletes barátnőfeelinges egymásraborulásban élveztem tele a gumit. Mivel alapvetően egy kicsit hosszabb együttlét volt az "átlagosnál" így az aktus után még kedvesen megmasszírozott, beszélgettünk még pár szót az élet nagy dolgairól, zuhi és csillogószemű búcsúcsók, mihamarabbi viszontlátásra!
Elszámolás
Előre rendeztük, az üvegasztalkára tettem a popsi extrával megtoldott összeget. Érezhető ugyan a pornósfelár, de az élmény is ennek megfelelő volt. Nekem teljesen megérte :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 110 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 80, másfel órás randira 120, két órás randira 160 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Habár rövid idő alatt volt szerencsém őt és egy másik kolléganőjét is meglátogatni, mindkét élmény a felejthetetlen kategóriába esik számomra. Nagyon nagyon kedves, odaadó és szexben tapasztalt partnerrel volt szerencsém, akivel sikerült hamar megtalálni a közös hangot. Mosolygósan telt a napom hátralevő része :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina Heels szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNina Heels legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-06) : Kezdésnek szépen lassan franciába kezd. Nem kapkod, kezeim távolságában marad, lassan simogatom ahol csak elérem. Élvezem a mesterfranciát. Nem sietős, ajkai szinte szeretkeznek a farkammal. Mostani hangulatomban pont erre van szükségem. Nem erőlteti a mélytorkot, de nem is igénylem. Hol makkot szívja meg, hol a szárát kényezteti hol pedig a zacsik kapják meg a Nina figyelmét

felejthetetlen: 4db
(2024-01-27) : Egy idő után megszántam és az ágyra invitáltam, ahol hanyatt feküdtem, ő pedig oldalról folytatta a megunhatatlant...azaz szopott szorgalmasan...én csodáltam mindezt és simogattam a törékeny és tükörsima testecskéjét... Gyönyör járta át az egész testemet és áldottam a jó sorsomat,

(2023-12-29) : Nagyon finoman, de határozottan franciázott, közben egy-egy csók is elcsattant. Kértem, hogy hadd folytassam én, hanyatt feküdt az ágyon és átadta magát nekem.

(2023-12-20) : Az ágyra dőlve Nina isteni ,finom franciába részesített, alaposan felderítette a farkam minden milliméterét. Odaadóan cumizott, tudtam ,hogy mindent megtesz ,hogy örömet adjon .

nagyon jó: 3db
(2023-02-13) : Mondom az anélkül és már kapom is az isteni natúr franciáját, finoman, lágyan veszi be nem vadulós de nagyon jó érzéki szájas technika, az egész talit el tudnám ezzel a látvánnyal tölteni és belecsempész egy változatosságot, feláll és újra csókolózik velem majd újra leguggol

(2022-09-12) : Majd egyszer csak lejjebb csúszott és az akkora már durranásig feszülő farkamat kezdte el a szájába venni. Azt hiszem két másodpercre voltam, hogy végem legyen és az egy órás randit 10 percesre rövidítsem. Szóval gondoltam most cseréljünk.

(2022-09-05) : Szerintem az első érintésnél már úgy állt a farkam, mint még soha….! Aztán elkezdte finoman nyalogatni, és bevette a szájába… , de annyira jó volt az érzés, hogy szerintem kb 2perc se kellett, és el is mentem!

: 1db
(2023-01-19) : Nina azonnal bekapta és finom heresimivel és eszméletlen jó kis kézi segítséggel lassan eljuttatott a csúcsra, kivégzett. Nem is tudom mikor sikerült utoljára ennyire lassan és hosszasan elélveznem. Pontosan azt kaptam tőle, amit kértem. Durranás után, nekem 5 perc néma csend volt, mert sokkos állapotba kerültem :) Sikerült erőt vennem magamon és elmentem tusolni a 2. előtt.