Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Nina Heels

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-13 14:00:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Nina Heels +36304344998 117067 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Nina Heels hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Tavaly hívtam (2022.10.27) érdeklődésből, azonnal felvette de életem legnagyobb meglepetése ért amit a popó extráról mondott így elköszöntünk, reméltem összegyűjtöm meg nem tilt le hogy nem mentem egyből. (Mint kiderült nem, végtelenül kedves lány)
Mostanra összegyűlt, pénteken hívtam hogy mennék vasárnap. Ahogy az lenni szokott amikor határozottan mennék már nem olyan könnyű elérni a lányokat. 12:45,13:03,14:34. 15:18,18:40 hosszan csörgettem de hiába. Este már nem zavarom, írtam smst hogy vasárnap mennék. Este látom visszaírt hogy mikor. Smsben beszéltünk le mindent, nem kért olyat hogy hívjam fel, hangom nem volt fontos, megbízott bennem, illetve egy dolgot kért: vasárnap 17:00-ig bezárólag erősítsem meg a látogatási szándékomat smsben. Így tettem és vasárnap megkaptam a címet és hogy 19:00-kor mikor az ajtóban állok hívjam.
Később megtudtam hogy rengeteg dolgot csinál, nem tudja mindig felvenni, viszont az smsre bármikor rá tud nézni így arra válaszol. Célszerű sms-ben keresni ez a tanulság.
Megközelítés
Ugyanott van ahol eddig is, én az utcát nem írom ki, de a Blahához jó közel. Kb 40 perc alatt nála voltam Bkv-val: Metrópótló busz majd a 6-os villamossal pillanatok alatt ott voltam. Blahától pici séta, cím eltéveszthetetlen úgyhogy odaértem könnyen. Hívtam, egyből felvette és már kérdezte is hogy itt vagyok? Mondtam igen, elmondta a nevet amihez tartozó gombot nyomjam de sok név volt kérdeztem merre találom, megmondta meglett, megnyomtam de a kapu nem nyílt, vonalban voltunk mondta hosszabban nyomjam, így tettem, mivel kezemben volt a teló a nyomós kezemmel akartam nyitni de nem nyílt. Megfejtettem mi a hiba, telefont zsebbe, újra nyom, másik kézzel kaput nyit és voálá, siker bejutottam. Majd telefont elő vonalban maradtunk így már beszéltük is merre tovább. Liftet mondott hogy azzal menjek, így lifteztem csak az 5-ről jött le a lift, szerintem gyalog gyorsabb lettem volna lépcsőzéssel. Felértem, résnyire nyitva hagyott ajtó, eltéveszthetetlen és bent voltam.
Helyszín
Számomra tip-top lakás, belülről jobb mint amit odakintről az épület külső látványa tippeltet. Olyan feeling mint aki átutazóként itt is lakna életvitelszerűen, csak keveset tartózkodik MO-on mert sokat utazik. Tisztaság és rend fogad, a nappaliban van a tetthely is, ahogy belépek látok egy fehér asztalt, átfut az agyamon hogy jó lenne ezen csinálni, de aztán elhessegetem a gondolatot viszont a kedvenc virágait erre teszem ki, öt szál rózsát és a ruháim is pakolhatóak ide. Kapok törülközőt és még velem jön a fürdőszobába leteríti a kilépőt és magamra hagy tusolni, még kéri hogy mindent használjak. Így is teszek, azaz szájvizezek, teljesen feltöltött szájvíz, rengeteg kis műanyag pohár egymásban, tusolás felül is kallantjúk utána alul is, alsót elfordítom zuhanyrózsa helyett felülről jön a víz, oké ez nekem túl modern, de kitapasztaltam. Többféle tusfürdő. Mikor végzek a tusolással törülközés és csapnál 3 db spray, aszem mind adidas, fújok magamra hisz azt kérte mindent használjak. a tetthelyen az ágy mellett is van asztal, azon egy üveg tál, abban vannak a gumik, többféle, látok durexeset és lifestyle-osat is benne.
Nina Heels külseje
Mikor beléptem megpillantottam, először az arcára néztem, bájos arc, szőke haj, kedves, udvarias beinvitálás, utána teste többi részén időzök, melltartó, combfix és tűsarkú cipellő, ó hát nem felejtette el a kérésem! Melltartóban látom meg, szép nagyok a mellek, tetszik a feneke, az alakja semmi felesleg nincs rajta, formás a lába, hibátlan a sminkje, olyan tökéletesen készült rám mintha egy pornófilm forgatása kezdődne épp el. Végül is...
Ezek a képek hibátlanul visszaadják, nem találok hibát benne bár nem is keresek. Orálnál egy rövid pillanatig úgy látom mintha fogszabályzója lenne, ágyon beszéljük mennyire bejön ez, mondja ő a képein ezért nem mosolyog nyitott szájjal viszont mivel tetszik kinyitja a száját és mutatja, szexi, csókolózáskor egyáltalán nem éreztem, megnézem hibátlan állapotú fogak, sőt nem is értem minek a fogszabályzó, szabályosan állnak nem áll szét egyik sem, tényleg tökéletes lány Nina. Tökéletességét tovább fokozza a hibátlan borotvált punci ami nagyon kívánatos, társul hozzá egy higiénikus popó, ezért mindkettő nyalható és gumicsere nélkül áttehető egyikből a másikba, igazi pornós megoldás.
Végtelenül kedves,barátkozós,beszélgetést kezdeményező lány, pornós és barátnőfeelinges elemekkel egyszerre.
A mellei olyan gyönyörű szép nagyok hogy megkértem tehetne fel képeket még többet ahol megmutatja, azt mondta hamarosan tölt fel.(egyébként szilikon cicik, de brutál jó a látvány)
1. Nina Heels +36304344998 beszámoló Budapest 117067 erotikus masszázs
3. Nina Heels +36304344998 beszámoló Budapest 117067 erotikus masszázs4. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2023-02-13 15:53:08 erotikus masszázs 1170675. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2023-02-13 15:53:08 erotikus masszázs 1170676. Nina Heels +36304344998 beszámoló 2023-02-13 15:53:08 erotikus masszázs 117067
Action
Álomkezdés számomra, az elejétől kedves és mosolyog ahogy beléptem megkérdezi a combfixről ez jó lesz? Mondom igen, tűsarkúban is látom végig kérem hogy majd legyen rajta. azonnal itallal kínál, vizet elfogadom tali végén majd megiszom, asztalra teszem addig. Fürdőszobából visszajövet már el is kap, nem sok időm van feldolgozni az eszméletlen szépségét mert ahogy egymás közelébe érünk azonnal csókolózni kezd velem és ezt ő kezdeményezte. Ahogy csókolózunk megkérdezem hogy ha a nyelvem majd a fenekében lenne utána is csókolózna-e velem. Magabiztosan válaszolja hogy nagyon higiénikus ott lent és igen semmi akadálya. Még megkérdezem hol látja az időt? Nincs rajtam óra, mutatja rajta van egy kis fekete óra a karján. Közben hol a fenekét fogom hol a mellét, egyszer csak leguggol elém és annyit kérdez gumival menjen vagy anélkül az orál? Mondom az anélkül és már kapom is az isteni natúr franciáját, finoman, lágyan veszi be nem vadulós de nagyon jó érzéki szájas technika, az egész talit el tudnám ezzel a látvánnyal tölteni és belecsempész egy változatosságot, feláll és újra csókolózik velem majd újra leguggol szétfelé nyitott lábakkal, jól felhúzott és megyünk az ágyra, itt még folyik a francia, háttal van nekem, punciját simogatom, végül 69-be rendeződünk közben arra is figyel tűsarkújával ne rúgjon meg és míg ő franciázik addig én megismerkedem a popójával, nyelvem egyből oda kerül és ott is marad, így kényeztetjük egymást.
Majd rátérünk a jövetel céljára a popóra, kérdezi egyből oda tennéd mondom igen, arra kiderül a misszi a legjobb kezdésnek. Hoz egy óvszert amit én rakok fel, ő azt mondja a körme miatt adja át, szó szó nem érzem olyan nagyoknak a körmöket, szerintem még nem túl rutinos a húzásban így én húzom fel mert világbajnok kotonhúzóvá váltam az évek alatt. Elhelyezkedünk misszihez, még kispárnát is tesz a háta alá, közben csókolózunk majd megkérdem nála van-e olyan hogy popóból áttehetem punciba persze hogy igen, oké akkor előbb punciba teszem mégis, csókolózunk melleit simogatom már rég nincs rajta a melltartó, gyönyörű mellek, lábát nyakamba kérem, puszilgatom a lábát miközben farkam a puncijában van, egy rezgő eszközzel izgatja ő is a punciját majd jöhet a popó. Óvatosságot és lassúságot kér amíg ki nem tágul, tesz sikosítót a farkamra én is nyálat és odahelyezem, valóban kell idő de annál izgalmasabb, közben van hogy visszanyomom puncijába hogy az izgalmat fenntartsam, aztán újra popó érzem ahogy befogad és bekerül tövig, nem heves dugásokkal támadok, óvatosan csinálom, szinte majdnem teljesen kihúzom és visszatolom, addig ő a rezgővel a punciját izgatja, néha újra átteszem punciba és csókolózunk, majd vissza popóba most már könnyedén. Mondja élvezzek a popójába, veszem a jelzést ez tudom mit jelent eljött az ideje befejezni az első kört ez arra egy finom célzás, megkérdezem lehet-e úgy hogy leszállok az ágyról, kitolja a fenekét én pedig állva csinálom. Lehet de még az ágyról leszállásom előtt is dugok vele hátulról itt puncit, leszállás után popót, pazar a látvány, semmi sürgető szó nem hangzik el tőle persze tudom a dolgom és hamarosan a gumiba élvezek miközben benne a farkam.
Gumi le, sima törlőkendő felcsavarva az asztalon, csak tépjem nyugodtan mondja, megtörlöm, nedves törlőkendő mellette, azzal is tisztálkodom. Megkérdezem le is tusoljam, azt mondja ennyi elég neki. Itt rátérünk a beszélgetésre, a sok gumit nézem, mondom még ribbed is van, azt szereted? Mondja punciba igen, de popóhoz nem jó. Ágyra telepedünk, barátnősen bújik hozzám, kitérünk a fogszabályzójára, gyönyörű szép fogai vannak, beszéljük hogy ő szégyelli mutogatni, mondom nem kéne sokaknál ugyanúgy fétis mint nálam, aztán rátérünk a második körre, szemből csinálja és ezúttal nem lassan hanem lendületesen, mikor alakzatba rendeződik újabb gumit ad szépen felteszem a farkamra ezúttal csak punci dugás, kipróbálom hogy lovagol ha már szeret lovagolni és igazi lovakon is lovagol adatlapja szerint. Ritka gyors tempóban mutatja meg mennyire ügyesen is lovagol, sebesen csapódunk össze, nem lesz itt már pózváltás, kiváncsi vagyok meddig bírja ezt a tempót. Nos tovább mint én, ezzel ér véget a második körünk, gumiba benne, punciban ér a vég. Majd beszélgetés még, hogy a lovaglástól ilyen jók edzettek a combizmai. Meg hogy nála az egy óra korlátlan élvezést takar persze ha esetleg fáradt lenne és mondjuk puncival már nem bírná szájjal akkor is kielégítene. Ezt sikerült a tali végén megtudnom így nem tesztelhetem MOST. Mindenesetre a mi találkozásunkkor most a fáradtságnak semmi jele rajta, élénk, figyelmes csak velem foglalkozik, még letusoltam, vizet megittam, még energiaitalokról beszéltünk, hell-t, redbullt iszik és van hogy kávézik, attól függ milyen napja van. Azt is mondja mennyi mindent csinál még ez mellett, ugye a filmezés ismert. Most például csak szerdáig lesz azt mondja. Még megkérdezi jól éreztem magam (igen) és ajtóban két puszi és el.
Elszámolás
Nos lentebb megadom, ő is megadta adatlapján, ha az én általam megadottból kivonod az általa megadottat megkapod a popó extrát. Igen, jól számoltál, ne lepődj meg. Nina Heels exlusive lány, már a pornó és a külseje is oda helyezi, a rózsa ezt tovább fokozza. Először mikor megláttam az oldalon azt kérdeztem mint a kabaréjelenetben a fotelt tépő ember. El kellett mennem hozzá hogy kiderítsem a választ. Néztem mik épülhettek be a rózsába: a pornósztár lét, a végtelen kedvesség, vendégcentrikusság, a gyönyörű szép külseje, a szilikon mellek, az igényessége, a világlátottsága, a fiatalsága, a barátnőssége, az orál technikája valamint amire kevesen lépesek: az az élmény hogy punciból popóba,popóból punciba egy gumival..
Én csak a popó extrát kértem és előre tettem le az asztalra, jól láthatóan egymástól kis távolságokra. Távozásomkor is ott volt még az asztalon. Egyébként nagyon becsületes és korrekt lány Nina, mondta ha a popó nem sikerül visszaadja. (a popóextrát).
Hozzáteszem még egy nagyon fontos infó, én ezt a tali végén tudtam meg, nincs korlátozva az élvezések száma, nem két körös, lehet többször is élvezkedni az egy órában szóval aki bírja hajrá.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 100 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 80, másfel órás randira 120, két órás randira 160 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szerintem ha valaki még csak most kezdi a lányokhoz járást és / vagy még az elején van számukra Nina simán Istennő címke, el tudom képzelni hogy sokaknál becsúszik ez a cimke, annyira szexi, fiatal és kedves. Nekem több száz lány után kell elhelyeznem, a nagyon jó-ba teszem, a csókolózásért és a vendégcentrikus hozzáállásért meg a popós élményekért.
Ha valakit az tartott vissza vajon megéri-e és nem a rózsa fogta vissza, azt megnyugtathatom nem okoz csalódást. Én a csóktól féltem előzetesen fog-e, de halál könnyedén megtette, ő kezdeményezte nem is én.
Lényegében megmentette a pornós lányok becsületét: az utóbbi időben a pornós/expornós lányok csak a massz oldalon nyújtottak fura mód kiemelkedőt, szexpartner oldalon gyengélkedtek. Nina Heels hosszú idő után az első aki pornós lány és nagyon jó a szexpartnerek közül. Lenne itt jövője rendesen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Nina Heels szexpartner beszámolójáról


2023-02-16 11:38:40
Tudatos
Ez részben azért ilyen hosszú hogy mindenki megtalálja az őt érdeklő infót.
Lehet neked csak egy gombnyomás, de ha valaki hozzám hasonlóan szerencsétlenkedne a bejutással annak meg nagy segítség.

2023-02-14 19:46:16
Viva: nem az action hosszú, hanem az egész. Ki kell gyomlálnom belőle a számomra irreleváns információkat. Pl. nekem tökmindegy, milyen BKV járattal hány perc alatt értél oda, főleg, ha nem is írod, honnan indultál. A lényeg az egészben, hogy "Blahához jó közel". Három szó.
8 sorban írod le, hogy sikerült megnyomni egy gombot a bejutáshoz. :)
De az is mindegy, hogy a hölgy Hellt iszik, vagy mást. Stb.
Ezeket leszámítva is bőven maradt hasznos infó, ezért lett ez nekem jó végül.

2023-02-14 19:06:21
Tudatos: hosszú? Másfélszer ekkora aktiont terveztem írni, ez a tömörített változat.
Grizzlymmedve: a címke nem repül nálam csak úgy, pedig most először bőven el vagyok látva magas címkékkel, tudok adni istennőt, felejthetetlent is, mindent.

2023-02-14 17:35:54
Nyomtam egy jól megírtat, de nekem ez túl hosszú... még egyszer neki kell fussak, hogy kihámozzam belőle a számomra lényegeset.
Viszont nem tagadom, informatív beszámolókat írsz.

2023-02-14 15:25:05
Az egyik fotón látott teniszütőt nem volt időtök használni, mert igen akciódús volt a találka.
A címkeosztásod nagyon átgondolt és teljesen érhető, példaértékű.
Mint ahogy az írásod is.
Mutasd mindet

FunkciókNina Heels legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-06) : Kezdésnek szépen lassan franciába kezd. Nem kapkod, kezeim távolságában marad, lassan simogatom ahol csak elérem. Élvezem a mesterfranciát. Nem sietős, ajkai szinte szeretkeznek a farkammal. Mostani hangulatomban pont erre van szükségem. Nem erőlteti a mélytorkot, de nem is igénylem. Hol makkot szívja meg, hol a szárát kényezteti hol pedig a zacsik kapják meg a Nina figyelmét

felejthetetlen: 4db
(2024-01-27) : Egy idő után megszántam és az ágyra invitáltam, ahol hanyatt feküdtem, ő pedig oldalról folytatta a megunhatatlant...azaz szopott szorgalmasan...én csodáltam mindezt és simogattam a törékeny és tükörsima testecskéjét... Gyönyör járta át az egész testemet és áldottam a jó sorsomat,

(2023-12-29) : Nagyon finoman, de határozottan franciázott, közben egy-egy csók is elcsattant. Kértem, hogy hadd folytassam én, hanyatt feküdt az ágyon és átadta magát nekem.

(2023-12-20) : Az ágyra dőlve Nina isteni ,finom franciába részesített, alaposan felderítette a farkam minden milliméterét. Odaadóan cumizott, tudtam ,hogy mindent megtesz ,hogy örömet adjon .

nagyon jó: 2db
(2022-09-12) : Majd egyszer csak lejjebb csúszott és az akkora már durranásig feszülő farkamat kezdte el a szájába venni. Azt hiszem két másodpercre voltam, hogy végem legyen és az egy órás randit 10 percesre rövidítsem. Szóval gondoltam most cseréljünk.

(2022-09-05) : Szerintem az első érintésnél már úgy állt a farkam, mint még soha….! Aztán elkezdte finoman nyalogatni, és bevette a szájába… , de annyira jó volt az érzés, hogy szerintem kb 2perc se kellett, és el is mentem!

: 2db
(2024-01-29) : Gumicsere, párna a derék alá, könnyebb behatolni, kis extra síkosító, és lassan, megvárva míg szépen kitágul ereszkedtem be a popsijába. Közben lopva közelebb hajoltam és csókot loptam,felejthetetlen pillanat.

(2023-01-19) : Nina azonnal bekapta és finom heresimivel és eszméletlen jó kis kézi segítséggel lassan eljuttatott a csúcsra, kivégzett. Nem is tudom mikor sikerült utoljára ennyire lassan és hosszasan elélveznem. Pontosan azt kaptam tőle, amit kértem. Durranás után, nekem 5 perc néma csend volt, mert sokkos állapotba kerültem :) Sikerült erőt vennem magamon és elmentem tusolni a 2. előtt.