Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Niki

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-04 17:44:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Niki +36209712917 121423 szexpartner

Ygan a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Niki hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
3
Amikor megláttam, hogy ismét hirdet nagyon megörültem neki. Kissé megnehezítette, de nem lehetetlenítette el a randi létrejöttét, a kizárólagos hétvégi nyitva tartás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Flórán tér és a Bogdáni út között. Előbbi hely egy forgalmas közlekedési csomópont, ahonnan gyalogosan tíz perc még.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Klasszikus panelház, tipikus két szobásos lakása. Megérkezve a helyszínre csak az alapra számítottam, azzal is találkoztam. A lényeg, hogy csend volt a lakásban, tisztaság volt a fürdőszobában és kényelmes volt az ágy is, amin szexszeltünk.
Niki külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Képek nem hazudnak.Elmúlt évek alatt semmit sem változott. Ugyanaz a vékony, szexi, magas nő, hosszú lábakkal, szende, csillogó szemekkel és édes mosollyal. Művi dolgok nincsenek, csak egy tetkó az alkaron.

Érzéki szája volt most is a kedvencem.

Ha nem tudnám a korát, és egy ballagó matrózblúzban fogadott volna, kék, rakott szoknyában, fehér térdzokniban akkor alig 18-nak mondanám. Kérdés nélkül megdugtam volna akkor is, meg így is, hogy tudván túl van a húszon, és egy fekete mini ruhában nyitott ajtót. Annyit egyből észrevettem, hogy nincs alatta melltartó. Azt feltételeztem, hogy bugyit sem vett fel, amiért súlyosan megbüntettem volna a kisasszonyt, de egy piros tanga azért volt rajta, így most megúszta.

Ott folytattuk, ahol annó abbahagytuk. Barátnősen, összebújva, érzékien.
1. Niki +36209712917 beszámoló Budapest 121423 erotikus masszázs
3. Niki +36209712917 beszámoló Budapest 121423 erotikus masszázs4. Niki +36209712917 beszámoló 2024-05-06 10:04:33 erotikus masszázs 1214235. Niki +36209712917 beszámoló 2024-05-06 10:04:33 erotikus masszázs 1214236. Niki +36209712917 beszámoló 2024-05-06 10:04:33 erotikus masszázs 121423
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Azt terveztem, hogy ha jól kicsókolóztuk magunkat, utána egyből az arcomra szíjazom és elmondom a francia ábécét kezdésnek. Ez nagyjából így is történt. Szíjakra nem volt szükség, elég volt, hogy rajtam tartotta magát. Rózsaszín, fincsi punciját jól kinyalintottam.

Aztán ő mutatta meg nekem, hogy semmit sem felejtett az korábbi isteni orális tudásából. Lassan szopikált, jó hosszan bevette és érzéssel szívta a bránert. Miután franciából példásra vizsgázott, egyből egy kötelező szakmai tárgy következett. Érintésvédelem. Fél perc alatt túl voltunk azon. A kezével a szájába kotort, egy nagy adag nyálat a pinájára és a felgumizott farkamra kent és már csüccsent is a helyére. Lovaglóban kezdtünk. Teste úgy hullámzott, mint a kígyó. Tekergett a rudamon, alig bírtam lekövetni szemmel mit csinál. Misszi, doggi és kutyás pózok jöttek sorban egymásutánban. Mindegyikben szorosan együttműködő volt. Ahol tudtunk ott csókolóztunk is. Kevés ennyire odaadó hölgy van a szakmában, mint ő. Még mielőtt a gumi teljesen rám olvadt volna a sok csuszakolásban, levettem és kértem, hogy fejezze be szájjal. Azt hittem, hogy majd gyorsan kiveri, de ezzel szemben érzéki kényeztetésbe kezdett. A zacskós mikrofon még mindig a kedvence. Sok formációban ápolgatott, mire a beteljesülésig eljuttatott. Ismételten elkápráztatott. Tudtam, hogy ebben is nagyon jó volt régen, de arra már nem emlékeztem, hogy ennyire. Szájában értem a csúcsra. Utána még vagy egy teljes percig kényeztetett. Nagyon jól esett. Étkezési hozzájárulásom simán elfogadta.

Takarításra nem igazán, de egy pohár italra szükségem volt. Hozott nekem inni majd, felvette a rózsaszín köntösét és mellém bújt.

Bőven túl szaladtunk a lefoglalt időn, de egy szóval sem említette, hogy mennem kéne. Amikor öltöztem, csak akkor realizálódott bennem, hogy bizony jól megcsúsztunk, de nem engedte, hogy ezt is rendezzem. Csak az alap csokrot fogadta el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Évekre visszatekintő ismertségünk okán az elszámolás a végére maradt. Inflációt alig követte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Niki olyan, mint a képeken. Külsőre garantáltan. Ami a fotóiról nem jön át viszont, az a mérhetetlen kedvessége, erotikus kisugárzása, szerénysége, és barátnős feelingje. Egyszerűségében rejlik a titka és abban, hogy egyfolytában figyeli a reakcióimat és annak megfelelően teszi meg a lépéseket hogy minél hosszabban és minél jobban érezzem magam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niki szexpartner beszámolójáról


2024-05-18 00:11:55
Izgalomba jöttem és a kívánság listámra felkerült.
Mutasd mindet

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.