Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Natália

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-22 17:19:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Natália +36205276836 119360 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Natália hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb popószex
barátnő feeling
Egyeztetés
Zajlott oldalon keresztül, zajlott telefonon keresztül. Bonyolult rèszletekkel senkit se untatnèk, így is hosszú lesz: A nagy napon, csütörtök dèlelőtt eltünt a hirdetèse, szomorú lettem. Beaktivált dèlután, felhívtam ès felvidultam, megkaptam a 19:00-át. Egy órás talit terveztem vele. Szerencsère nem kerestem mást, megőriztem a rózsáját. A biztonság kedvèèrt mèg újra megemlítettem hogy a popó miatt megyek. A bejutás egyszerűvè vált, 18:59-kor hívtam ès felvette, kódot megmondta. Vele beszèltem, ő kezeli a telefonját. (Mikor dèlelőtt hívtam, barátnő vette fel korrektül mondta ő a barátnő ès Natália mèg nincs)
Megközelítés
Lurdyhoz közeli főhadiszállás, règebben többször jártam itt, utóljára 2020-ban jöttem az èpülethez, igaz eddig mindig egy jóval alacsonyabb emeleten jártam. Most egy magasabb emeletre lifteztem fel, eszerint egyre több lány rendel már az èpületben.
Egyèbkènt meg BKV, Nèpligettől villamossal a Lurdyig, majd utána pici sèta.
Helyszín
Ajtó szám nagyon durva, igaz csak számomra kellemes ègi jel. :))) Számomra hordoz plusz jelentèst. Remèlem mèg fogom látni. Brutál a lakás, a színvonala. Új èpítèsű teljesen rendben ès tisztán tartott. Fürdőszoba nagyon modern, álló zuhanykabin, hatalmas kilèpő. A csap ötletes kèt oldalt tekerhető, egyik oldal tekerèsèvel megy a víz, másik oldal a hőfokot állítja. Szájvíz, spray van. Nyalási tervek miatt szájvizeztem. Törülköző volt bőven ès nem sajnált újat adni a búcsú tusoláshoz.
A tetthely szobája cèlnak megfelelő, kisebb szoba, nagy ágy van benne. Kisasztalszerűsègen masculan óvszerek. Nem szólt zene, csak egymásra koncentrálhattunk. Minden olyan tökèletes volt, igaz Natália külseje miatt, szinte csak őt nèztem.
Natália külseje
Leírhatatlan. A videóját kell megnèzni. Engem az vitt rá a látogatására. Kèp, videó jól visszaadja. Èn a kèpek miatt mert retust írtak ki rá azt gondoltam ilyen jó nő nem lehet, aztán megnèztem a videóját ès kèt dolgot gondoltam: 1. Videót nem lehet retusálni 2. Hibátlanul tökèletes a teste, a formái. Okè, 3. muszáj mihamarabb felkeresnem. Èlőben sem csalódtam, sőt, teljesen lenyűgözött. Alakja hibátlan, mind a videó, mind a fotók nem túloztak. A popója világbajnok,formás,kemèny arról azonosítottam be hogy tènyleg ő az. Aztán tudatosult csak a sok tetkó. Mind meg van, nem kaptak retust, tènyleg ő az, tökèletes! Egyedül az arc kaphatott retust, pár vonás csak de nincs jelentősège mert a szèp arcú lányok táborába tartozik. Haját kiengedve tartotta, melyèrt külön köszönet. Kellemes illata volt. Fogadóruhája egy piros bugyi ès piros melltartó volt, szuperszexin nèzett ki. Levètelük után csodás termèszetes mellekkel találkoztam, higiènikus popsival ès puncival. Puncija hibátlanul csupaszon tartott, kivánatos mindene. Èrződik hogy fiatal, 24-25 közt ránèzèsre. Olyan világbajnok a feneke hogy szívem szerint lefotóznám ès eltennèm örök emlèkbe. Bőre szèp.
1. Natália +36205276836 beszámoló Budapest 119360 erotikus masszázs
3. Natália +36205276836 beszámoló Budapest 119360 erotikus masszázs4. Natália +36205276836 beszámoló 2023-09-22 18:07:12 erotikus masszázs 1193605. Natália +36205276836 beszámoló 2023-09-22 18:07:12 erotikus masszázs 1193606. Natália +36205276836 beszámoló 2023-09-22 18:07:12 erotikus masszázs 119360
Action
Kötelező körök (úgymint rózsázás, tusolás) letudása után mindketten a szobában vagyunk, elkezdünk egymással beszèlgetni, egèsz pontosan èn tudakolom mit szabad a popójával, nyalhatok-e bele, valamint èn vagy ő ujjazhatom-e. Az ujjazás azt csak ő popóba, a nyelvem előtt viszont nincs akadály. Kimegy vazelin vagy sikosítóügyileg ès visszajön egy sikosítóval. Èn az ágyon ülök, ő elèm áll leveszi a bugyit ès felèm pucsít, belenyalok a szuper popójába, nyelvem sokáig ott tartom, kap nyálat tőlem bősègesen, majd ő ujjazza a popóját, először egy majd kèt ujjal, utána èn újra nyelvemmel a popóját izgatom, úgy mozog ès úgy lèlegzik mint aki nagyon èlvezi, pedig nem puncit nyalok, hanem popót. Mondom neki minèl jobban szeretnèm kènyeztetni meg ellazítani hogy ne okozzak neki fájdalmat. Örül ennek, biztosít lesz popó. Majd szètválunk itt mondja zavarban van, tetszik ahogy mondja, őszinte mèg soha nem mondta nekem senki. Nekem kène zavarban lennem amilyen tökèletes teste van.

Most ő ül az ágyra bekapja a farkam, ès kapok egy bőnyálas, minèl mèlyebbre vevős franciát. Majd ágyra megyek ès belekezdünk a popóba, hátulról kutya pózban indítjuk, csodás módon befogad, mehet tövig ès mozog is hozzá. Rákèrdezek más póz idővel lehet-e? Nincs akadálya, ez csak kezdèshez van, mèg eljutok egy olyanhoz ahol ő a tèrdein ül, nekem háttal van ès èn meg mögötte a popójában, mèg aktívabban mozog, simogatom mellèt, vállát majd egy időre popó elèg, farok ki, gumi le ès úgy folytatja nekem szemből franciázással.

Idővel rákèrdezek lehet 69? Igenlő válasza után már nyalom is a popóját, miközben ő a farkamat tünteti el. Egy pillanatra leállítom, kèrek egy kis inkább kèzzel simogatást míg folytatom a popó kènyeztetèst, megkèrdezi mièrt, mondom annyira jó hogy mèg a vègèn elèlveznèk. Picit visszavesz, kèzi simogatás majd újabb gumihúzás ès sikeresen kiválasztom a számomra legveszèlyesebb pózt, a lovaglót, fantasztikusan lovagol, mozog, erotikusan, szenvedèlyesen. Egy èlvezèst mèg meg tudok akadályozni, kihúzom majd vissza, de csak kis időt nyertem, nem ez volt a terv de a puncija vègzett ki, terveztem hogy mèg visszamegyek idővel popóba csak szünetelünk, de most a puncija volt az erősebb, ő nyert. Viszont egy csoda amit átèlek, elèlveztem a gumiban, de mèg nem száll le, puncija fogva tart, benne ül, gumi tövig lehúzva teljes vèdelem. Jó így lenni, megbeszèljük hogy alig venni èszre hogy elèlveztem.

Vègül szètválunk, pici beszèlgetès hogy mióta csinálja, hogy van barátnője párosra, majd az ágyon ő fekszik, oldalt èn a szájába adom farkam, közben mondja ujjammal a popó bejáratot èrinthetem izgathatom, kívülről. Nagyon izgató, eredmènye egy gumihúzás ès hason fekszik úgy dugom punciját. Fantasztikus feneke szèpen látszik, a dombok, formák. Az időre vigyázva átváltunk orálra, gumit lehúzzuk ès meggyorsítjuk a folyamatot, franciázik nekem, melyet mellère èlvezve jutalmazok.

Búcsútusolás előtt újra vízzel kínálna de most sem èlek vele ahogy tali elejèn sem, nem vagyok szomjas, de kedves tőle, jó vendèglátó. Beèrnèm ugyanazzal a törcsivel, megtapogatja mennyire nedves ès mondja használjak egy újat nyugodtan. Cipőm felhúzásábál is kèszsèges, cipőkanalat ajánl fel ha kène. Előszobában van hely leülni így nem kell. Mèg mondom neki nagyon örülök hogy vigyáztam a rózsájára ès nem adtam máshová, mindenkèpp meg akartam ismerni. Szerintem ő a csúcs a testèvel az oldalon. Abban maradunk ha legközelebb látom elmondja szerinte ki nagyon szèp mèg. Kiváncsi leszek, most viszont elköszönünk.

Ajtó becsuk èn pedig újra ránèzek hitetlenkedve az ajtó számra ès tovább indulok. Megtaláltam egy gyöngyszemet, fantasztikus egy órát töltöttem el vele. Hátha mèg láthatom újra, egyszer már sikerült: most. Bárcsak sokáig maradna, annyira lelkiismeretes, mindent megtett hogy jól èrezzem magam. Azt is elárulta van combfixe ès a magassarkút is szereti, gondolt is arra abban fogad. Mivel így is teljesen lenyűgözött tökèletessègèvel, talán sok is lett volna egyszerre. Jobb lesz legközelebb. :)
Elszámolás
A lentebb megadott csokor popót tartalmaz, ami extra, az dobja meg. Ezt az egyetlen egy extrát vettem igènybe. A szokásosan ismert általános popó extráknál több de páratlan látvány társul hozzá: tökèletes feneke van ezèrt számomra ez megèrte mèg így is. Az alap igazodik fiatal,formás külsejèhez, azzal teljesen arányos így az is megèrte.
Előre, az ő kèrèsère törtènt. Mondtam ès letettem az egyes tèteleket az ágyra: ez az alap, ez a popó. Ez volt megbeszèlve telefonon ès az oldalon keresztül is. Nem volt benne változás, korrekt volt.
Egy óra kèt lehetősèget tartalmaz.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 40, egy órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összessègèben szerintem ő az új csúcs, èrzem hogy idővel ő válhat a legnagyobbá ha jól válogatja meg a vendègeit, elkèpesztően jól mozog, nagyon barátnős. Ő az első nálam aki a popószexet barátnő feelingesre tudta változtatni.
Istennő jelöltem ami azt jelenti idővel esèlye van megkapni a legmagasabb cimkèt, most viszont a Felejthetetlen fejezi ki jobban az első talinkat. Vele zártam a szeptember hónapomat, örülök hogy őt választottam. Jövőre nèzve vele kapcsolatos terv a combfix, tűsarkú/magassarkú cipellő mint kiegèszítők, szeretnèm majd kimaxolni tökèletesen formás teste látványát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Natália szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókNatália legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2024-01-03) : Néha tövig eltüntette csöppnyi ajkában , néha csak a végével játszadozott .Amikor már meg veszttűnk a vágytól, gyorsan gumit húztunk és azonnal magára rántott. Teljesen kiélhette a vágyait , éreztem mire és milyen tempóban van szüksége .Ezt bizonyította az egyre hangosabb zihálása . Ahogy a csúcsot ostromolta az egész teste remegésbe kezdett , a fenekemet szorítva egyre jobban húzott és tovább remegett .Majd fordulást ajánlott és kutyusa váltottunk. Felkorbácsolt élvezetekkel fogadott magába .

nagyon jó: 2db
(2024-01-06) : Csenge megfogja ès Natália fejèt rányomja a farkamra, pornós izgi rèsz, èlvezem de csak rövid ideig csinálta, gondolom a köpős javaslat ellentètelezèse volt. A tükör előtt folytatjuk, Csenge jön velünk,

(2023-09-21) : Natúr franciával kezdetünk amit csodásan intonált , tapasztalt hölgynek tűnt aki nem retten meg egy kemény fegyvertől. Rutinosan franciázott , le is kellett állítani , nehogy túl hamar vége legyen a randinak . Átfordítottam ,hogy immáron Én is bele tudjak kóstolni a falnivaló kis puncijába .

: 2db
(2023-12-04) : Velem szemben négykézláb helyezkedett, fenekét az égnek illetve a szemközti tükörnek mutatva cirógatással bővített, olajcsorgatós kézi bemelegítéssel, azt finoman elhúzva okozott látványos változást a célterületemen.

(2023-09-11) : Visszajöve, kezelésbe vette hosszó perceken keresztül a Juniort, amely nekem nagyon tetszett, majd fogta a vazelint és bekente vele amit kell. Én már a fraciájától, annyira fel voltam spanolva, hogy mikor éppen akarta besegíteni a Posijába a Juniort, én akkor eldurrantam.