Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mona

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-13 10:43:32



Welur szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Mona +36209525130 121778 szexpartner

Welur a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Mona hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régebben szemeztem már a hirdetésével, telefonon hívtam randi előtt egy nappal. Hamar sikerült elérnem. Hangja csilingelt a telefonban. kedves , aranyos volt már itt is.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Autóval mentem, de a BKV is jó alternatíva lehet, valamelyik sárgával. A parkoló fizetős környéken van. A házszám elsőre trükkös volt.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű társasház, minden kifogástalan kívül, belül. Érdekes és kényelmes, hogy a fürdőnek közvetlen kapcsolata van a szobával, ami a kellemetlen találkozásoknak veszi elejét.
Mona külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek sokat sejtetnek, elég nagy a választék képek tekintetében. Már itt látható, hogy Mona formás kis hölgy. Ez a véleményem nem változott találkozásunkkor sem. A képeken ő van, szép kerek popsis lány, szép kerek cicikkel, amik méretei nem nagyok, viszont természetesek. A fogadó szett egy tanga volt és egy nagyon vékony, átlátszó felső, aminek a szakszerű megnevezését nem tudom. Mona habitusa nagyon könnyed, ezért szerintem hamar és könnyen szótért bárkivel. Jót tesz az ilyenkor kicsit feszültebb hangulat oldásának. Mona arca szép, kedves. Szép, nagy szemeiben van egy kis bujaság.
1. Mona +36209525130 beszámoló Budapest 121778 erotikus masszázs
3. Mona +36209525130 beszámoló Budapest 121778 erotikus masszázs4. Mona +36209525130 beszámoló 2024-06-13 11:15:59 erotikus masszázs 1217785. Mona +36209525130 beszámoló 2024-06-13 11:15:59 erotikus masszázs 1217786. Mona +36209525130 beszámoló 2024-06-13 11:15:59 erotikus masszázs 121778
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Megbeszéltük a formációt, kisebb extrákat kértem. Előre rendeztük a rózsákat. Ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy nem biztos a program, mert alakulhat úgy, hogy nem érünk el odáig, ha egy-egy pozitúra túl jól sikerül. Az indokot viszont értem.
Kaptam türcsit, gyorsan el az exkluzív fürdőbe. Bemelegítésnek kaptam egy finom, cuppogós franciát. Sajnos sokáig nem tudtam élvezni, mert féltem gyorsan végzünk. Kölcsönösségre váltottunk, így próbáltam egy kis időt kapni. Sajnos sokáig így sem voltunk, ami lehet, hogy nem volt rövid idő, de ha az ember jól érzi magát repül az idő.
Kértem Monát, ha nincsen ellenére én is megmutatnám orális tudásom, ezúttal szólóban csinálnám. Szerencsére nem volt ellenére, így hamar finom, illatos kelyhénél találtam magam, miután megkaptam a megfelelő instrukciókat. Szívesen időztem ebben a pozícióban, mert úgy éreztem mmindketten jól érezzük magunkat. Mona puncija igen érzékeny, jól reagál a finom dolgokra és mellé ízletes és illatos is. Ezzel nehéz betelni, szívesen lefetyeltem. Ezután kértem, hogy
Gumit kértem, majd hátulról szerettem volna megcsodálni kerek popsiját. Sajnos volt egy kis méretprobléma ami miatt nagy csattogós dugás most nem fért bele. Gondoltam, ha változtatunk egy kicsit talán jobb lesz neki is, így hason próbálkoztam. Sajnos túlságosan így sem tudtam feltekerni a tempót, de azt éreztem, hogy puncija legalább annyira szorít, mint egy alulméretezett óvszer. Misszibe váltottunk. Óvatosan hatoltam be. Nagyon izgató volt ahogy szép, szűk puncija elnyelt. Az elején már sejtettem, hogy sokáig nem élvezheti a farkam Mona puncijának vendégszeretetét. Mona felajánlotta orális tudásának ismételt bemutatását. Ennek nem tudtam ellenállni és elfogadtam.
Amikor belekezdett már akkor átfutott az agyamon, hogy szívesen elengedném így a kölyköket, annyira kellemes volt, de sajnos az elején ezt az extrát nem kértem, amit ekkor már bántam. Annyi szerencsém volt, hogy gond volt a visszajáróval , nem tudtam pontos összeget adni ekkor jól jött és megbeszéltük, hogy változtatunk a programon és NFVSZ lesz. Mona szerencsére rugalmasan kezelte a dolgot így nem volt akadálya a dolognak. Így lett végem kellemesen az ajkai között. Miután kiürültem a magok a mosdóban végezték.
Kis pihegés, gyors fürcsi, majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A program elején történt. Sajnos pontos összeggel nem tudtam menni, így egy kis tartalékkal többet adtam, ami aztán később jól jött.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 70, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mona egy fiatal, kerek popsis aranyos lány, akinek nagyon csábító tekintete van, amitől már ez képes merevedést okozni. Cserfes, laza stílusa oldottá teszi a hangulatot. A szűk, illatos puncija garancia a jó szexre. Orális tudása nagyon jó. Kellemes egy óra után elégedetten tántorogtam el.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mona szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókMona legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-05-30) : Tövétől hegyéig végig nyalogatott ,mint amikor a fagyival ismerkedik . Aztán érzékibbre vette és amikor szájában voltam , a nyelvével körözött a makkom . Hol kijjebb , hol beljebb engedett a szájába. Már már kezdte a dolog elveszteni az előjáték jellegét ,

(2024-05-20) : Érzéki volt ahogy csinálta lentről fel és vissza ,néha teljesen bevett pedig azért nem vagyok kicsi , nagyon jó élmény volt már itt az elején. Aztán 69 következett ,itt belekóstolhattam én is ,nagyon jó volt, mindenhol tiszta és illatos volt

(2024-05-08) : Ahogy bekerültem összezárta az ajkait és a nyelvével kezdett a makkomon táncolni .Aztán kiengedett édes fogságából és szánkózni kezdett a rúdon ,le és fel . Közben aktivizálta a kis kezeit és golyókat kezdte kényeztetni .

: 1db
(2024-05-18) : Így kényelembe helyeztem magam és hagytam kibontakozni, egy nagyon kellemes natúr franciába belekezdett. Finoman érzékien vett a szájacskájába és fürge nyelvecskéje csak úgy pörgött a makkomon. Majd picit mélyebbre vette és kicsi kéz használattal,

egyeztetési probléma: 1db
(2024-06-11) : Utána megjelent egy ugyan szőke lány, aki a másik oldalon hirdet teljesen más fotókkal, névvel és telefonszámmal, hogy ő Mona. Hát ő nem Mona volt, az biztos. Ezzel a lánnyal többször találkoztam már, akkor 1 utcával arrébb lévő épületben, aznap épp Gréti volt