Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Mia

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-19 00:15:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen a látogatásod és a bizalmad.

Szerintem is kellemes vasárnapi elfoglaltságban volt részünk.

Szombaton egyeztettük a randit és Vasárnap
te voltál az egyetlen vendégem ezért kapcsoltam le a hirdetésem, mivel megadtad a telefonszámod így ha bármi közbe jött volna tudtam volna szólni, köszönöm, hogy a bizonytalanság ellenére is kitartottál.
A hirdetésem lekapcsolása előtt megírtam neked a címet és minden tudni valót.

A lényeg szerintem is egy nagyon kellemes találkozó volt és szeretettel várlak újra amikor kedvet kapsz hozzám.

💋

Beszámoló Mia +36305407893 118401 szexpartner

Andel1991 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Mia hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
1
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Szombaton, VTR-en egyeztettünk egy másfél órás időpontot másnapra. Kicsit megbonyolította a dolgot, hogy közben Mia inaktiválta a hirdetését, így a VTR foglalás is úgy látszott, hogy le lett mondva, viszont személyes üzenetben írt, hogy továbbra is vár, de egy és negyed órával később. Mivel korábban írtam, hogy aznap rugalmas vagyok, ez nem jelentett problémát, ill. a tel. száma és a címe is le volt már mentve a telefonomba. A randi napján hívtam és SMS-eztem is, de nem tudtam elérni. Hát jó, gondoltam, én elmegyek, mivel az utolsó infó az volt Miától, hogy 17:15-kor vár. Őszintén szólva nem voltam benne biztos, hogy sikerrel járok-e.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Még a VTR foglalásban kapott és elmentett címre érkeztem és kb. 5 perccel a megbeszélt időpont előtt rám csörgött. (Tudniillik a foglalás után személyes üzenetben én is megadtam neki az én számomat.) Visszahívtam és mondtam, hogy mindjárt ott vagyok. Majd a kapuból újra keresetem, ekkor kiderült, hogy a megadott cím melletti ház az. Ilyet már másnál is tapasztaltam, gondolom elővigyázatosságból jár el némely lány. Na, nem volt nagy séta a szomszédos épület, 30 másodperc. Utána kaptam a kapucsengőt és az instrukciókat és már nyílt is a lakás ajtaja.

A cím egyébként a 9. kerület rehabilitált részén található, újépítésű társasház. Metrómegállótól olyan 10 perc kényelmes séta odajutni, vagy lehet vilivel is menni, akkor közelebb van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás a célnak tökéletesen megfelelő tiszta, higiénikus. Ahogy később kiderült, többen is várnak vendégeket a lakásban, általában ketten vannak egyszerre ott, de összesen három lány. Az én ott tartózkodásom alatt ketten voltak Mia és a barátnője, de a barátnőjénél épp nem volt vendég. Jómagam csak Miával találkoztam. A fürdőben kádban állva lehet megoldani a tusolást, zuhanyfüggöny akadályozza meg az össze-vissza locs-pocsolást. Többféle tusfürdő és szájvíz állt rendelkezésre, ill. dezodor is volt kikészítve. A szobában nagy, kényelmes ágy, székek és asztalka a cucc lepakolására.
Mia külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képeknek megfelel, szerény véleményem szerint gyönyörű szép fiatal hölgy. Ahogy a hirdetésben is írja, vékony, törékeny alkatú. Szexis fehérneműben fogadott, ami a zuhanyzásom alatt le is került róla, ekkor szemügyre tudtam venni mindent is :) A képek alapján is sejthető, mire számíthatunk - méretarányos, de formás idomokra.
1. Mia +36305407893 beszámoló Budapest 118401 erotikus masszázs
3. Mia +36305407893 beszámoló Budapest 118401 erotikus masszázs4. Mia +36305407893 beszámoló 2023-06-19 09:18:04 erotikus masszázs 1184015. Mia +36305407893 beszámoló 2023-06-19 09:18:04 erotikus masszázs 1184016. Mia +36305407893 beszámoló 2023-06-19 09:18:04 erotikus masszázs 118401
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Miután az egyeztetés kalandjai után bejutottam, bemutatkoztunk egymásnak és beinvitált a szobába, ahol lepakolhattam és rendeztük a rendeznivalókat. A bővebb infóban leírtaknak megfelelően, korrektül történt. Utána irány a fürdő és egy alapos tisztálkodás után vissza a szobába, ahol meztelen várt az ágyon. Kérdezte, hogy hogyan kezdjünk, ajánlott masszázst is. Én inkább azt szerettem volna, ha kicsit ismerkedünk és simogatjuk egymást, aztán "majd meglátjuk". Volt kis simogatás is, de megmondom őszintén, hogy annyira jó volt vele beszélgetni, hogy inkább abban merültem el. Volt szó kisebb és nagyobb jelentőségű dolgokról is, amiket itt most nem osztanék meg, de a lényeg, hogy egy rendkívül értelmes és szimpatikus lányt ismertem meg Mia személyében. Közben végig majd elolvadtam amikor rám mosolygott, komolyan mondom, egy tünemény!

Annyira belemerültünk a társalgásba, hogy a randi első fele már el is ment, így hogy ne csak traccs parti legyen, megkérdeztem tőle, hogy megcsókolhatom-e. Igen volt a válasz és váltottunk pár finom, érzéki csókot. Majd következett a natúr francia, amit finoman, érzékien csinált, pont ahogy kértem. Megbeszéltük, hogy a pornós torokra vevős fajta helyett mindketten ezt preferáljuk. Nagyon kellemes volt, bele is borzongtam egy kicsit, ahogy éreztem a munkálkodását. Utána fordultunk és én csináltam neki. Ő, hasonlóan hozzám, szintén finoman szereti, így hát megpróbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, hogy jól érezze magát. Nagyon finom és illatos volt a puncija, kész öröm volt neki franciázni. Egyszer csak éreztem, hogy teste összerándul, ahogy elélvez. Ahogy fogalmazott "csendes gyilkos" - értsd nem hallat hangokat közben. Az elején egy kicsit ez el is bizonytalanított, hogy élvezi-e egyáltalán, de aztán szóban mondta, hogy jó, ill. a végén az orgazmust nem lehet megjátszani.

A kölcsönös nyelvórák után közölte Mia, hogy akkor most ő végez ki engem, és jött a gumi, aztán pedig szemből próbálkoztunk - itt kicsit szűkös volt a helyzet, úgyhogy kutyusba váltottunk. Na, ez már sikerre vezetett és egy rövid, de annál fantasztikusabb aktus után a gumiban lett végem. Nagyon fel voltam már izgulva, ill. az elém táruló formás popsi és az a szűk punci kombinációja - pont ahogy Mia mondta - szó szerint kivégeztek :)

Ekkor már közeledett az időnk vége, így hát egy közös - vagyis tulajdonképpen egymás utáni fürdéssel zártuk a programot. Tök jó volt, ahogy, akár egy barátnővel, csacsogtunk, miközben megejtettük a tisztálkodást. Utána még egy kis dumcsi öltözés közben, majd puszi és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt volt, a bővebb infó szerinti. Kérésemre előre rendeztük. Extrát nem kértem, de ha jól rémlik, nincs is, amit vállal, minden az alapban van. (Most is épp inaktív a hirdetés, ezért nem tudom ellenőrizni.)
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az egyeztetés elég béna volt, nem is voltam teljesen biztos benne, hogy fog-e majd engem várni valaki, de ettől eltekintve egy csodálatos élmény volt. Teljesen rabul ejtett Mia szépsége és személyisége. Ez a találka inkább az ismerkedésről szólt. Remélem lesz még randi, ahol folytatjuk amit elkezdtünk :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról


2023-06-30 23:41:37
Kiváló beszámoló és jó a reag is.

2023-06-22 01:33:42
Benne van minden, aminek lennie kell. Lényegre törő helyzetelemzés! :-)

2023-06-19 19:17:31
Kellemes beszi és kedves reag!

2023-06-19 18:33:52
Gyors voltál, de megsem csaptad össze a beszit. Szóval jó volt!

2023-06-19 12:12:04
Azért nem semmi, hogy ilyen hamar, elsőként, bizonytalan körülmények közepette meglátogattad - hogy ne nekünk kelljen kockáztatnunk. Köszönet érte! Hasznos beszi.
Mutasd mindet

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-11-15) : Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele.

nagyon jó: 1db
(2024-02-11) : Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment.

: 6db
(2024-02-27) : Visszatértemkor Mia már meztelenül várt a tetthelyen, én pedig leülve mellé röviden csodálgattam, majd belekezdett egy lágy, natúr franciába. Felajzott eléggé,

(2024-02-05) : Mellébújtam, elkezdtük simogatni egymást, rájöttem hogy merre csiklandós, mit szeret és mit nem. Felém hajolt és elkezdett szájával izgatni amikor már így is alig bírtam magammal

(2024-01-20) : Szájába vette a meredező  farkamat, és olyan lágy franciába kezdett, amit órákig el tudnék viselni. Közben időnként kivette és törölgette, mert nem szeret találkozni az előnedvekkel, a spermáról nem is beszélve. Mikor a harmadik törölgetés jött volna, szolidan utalt rá, hogy most már én mutassam meg, mit tudok, aztán még dugjunk is. Néhány percig nyaltam a punciját, nekem jó volt, ő valahogy csukott szemmel élvezte a helyzetet.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-02-24) : Na a lényeg most lassan 3 hétre rá hívom .az hagyján hogy többször kinyomot de oké, nagy nehezen felvette és közölte nem ad időpontot nekem mert nem mentem el a megbeszélt találkozóra, és a visszahívására se emlékezett.