Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-02-25 12:35:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36701567991 99825 szexpartner

négykarika a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam a találkozó előtt két nappal, aztán előző nap.Ekkor már elértem egyeztettünk és másnap indultam hozzá. Megerősítést nem kért.
Megközelítés
Odatalálás:
2
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolni csak az tud az utcában, akinek van ott garázsa. A közelben kis időveszteséggel már lehet.Ezt be kell kalkulálni. BKV mindenütt jelen van a közelben.A karszalagos munkatársai is!
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás kitűnő állapotban,de! A kolleginák részére kialakított "váró" paravánnal elválasztott, és folyamatosan beszélnek mögötte. Ez a szobába is behallatszik. Ez nem jelent kupifeelinget, mert nincs jövés menés, mindössze átgondolatlan magatartás a pihenőben tartózkodók részéről. Valószínűleg így tudták jól kihasználni a helyiségeket A fürdő úgy néz ki,ahogy az elvárt, a megismert szobát teljesen elfoglalja egy óriási méretű, nem nyikorgó, nem megrogyott, szóval szuper ágy.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kerek, intelligens arcú barna hajú, kék szemű lány fogadott fehérneműben. Kellemes hangja ráerősített a tekintetéből sugárzó első benyomásra.Formás, legalább nyolcvanas mellei,mint két légvédelmi lövegvető úgy állnak ki karcsú testéből. Derekát kézzel át lehet érni!
1. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 99825 erotikus masszázs
3. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 99825 erotikus masszázs4. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-02-25 12:35:01 erotikus masszázs 998255. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-02-25 12:35:01 erotikus masszázs 998256. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-02-25 12:35:01 erotikus masszázs 99825
Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdés után a szobában várt, a pénzt elkérte előre. A bankók taperolása után újra kezet mostam, indokát kérdezve ő is jött velem, ekkor már ruha nélkül. A pihenőben közben folyamatosan beszéltek.Ez őt nem zavarta.A szobaajtó csukódása után már kevésbé erősen hallatszott be, de érthető volt minden kívülről jövő szó. Az ágyra huppanva betakaróztunk, mert az orrom és a lábujjaim már lilultak a hidegtől. Kerestük az okát,a függönyt is elhúzva,pár pillanat alatt kiderült, hogy valaki nyitva felejtette az ablakot. Lotti apró kezei szintúgy kihűltek, felszisszentem az első érintésétől, de megnyugtatott, hogy tud jobbat a cirógatásnál, és valóban! Kézhasználat nélkül egy jó negyed órán át olyan bő nyálas francia partitúrát adott elő, hogy már megsajnáltam a rengeteg munkáért, amit ebbe belevitt. Megdolgozta a tetejét, az alját, hosszában,mélyen,ajkaival szorítva, húzva, egyszerűen nem volt erőm mást kérni első nekifutásra,így élveztem a szájába.Rátett ugyan törlőkendőt a makkomra, de igazából nem volt miért.Az ifjaktól el sem köszönhettem,sötét alagút végén, gyomorsav martalékává váltak.
Megmasszírozott, majd a negyedik negyedet újra franciával indítottuk. Ekkor már kölcsönösen, én kevesebb szerencsével, de próbálkoztam. Itt is adódott egy kis intermezzo, de ez az ő csúcstechnikájának köszönhető. Fázós talpam a radiátornak támasztottam,míg ő fölém hajolt, hogy elnyeljen. A derekam alatt éreztem valami nedves hideget. Az ablak már csukva, belőlem minden távozót elnyelt korábban. Azon gondolkodtam, most ez mi a franc, vajon nekem köszönhető? Merjek-e megszólalni? Aztán csak kinyögtem, hogy fázom mert nyirkos a lepedő alattam.Ja, az csak a nyála, válaszolta, és valóban, egyszerűen olyan technikával franciázik, hogy csatak nedvesség lesz utána minden. De ettől tökéletes,ettől szinte észrevétlen, ahogy felkeményít. Óvszert húzott rám, hanyatt dobtam magam,míg ő rám ereszkedett, és lassú csípőmozgásokkal bemelegítette magát. Rövidesen kutyusba fordultunk, ekkor tűnt fel igazán a körte alakú popsija feletti eszméletlenül karcsú dereka.Abba kapaszkodva szerettem volna rendesem megtölteni hátulról, de az alacsony, szinte az egész szobát betöltő, és valóban szuper ágy szélébe annyira beb@sztam a sípcsontom, hogy felordítottam, és rárogytam. Ezt nem volt könnyű neki sem komolyan végig hallgatnia, de folyamatosan biztatott, hogy abba ne hagyjam. Partner volt mindenben, nehogy egy szimpla lankadással záruljon a szeánszunk. Hála Lottinak, nem úgy lett. Tolta, nyomta formás kis seggét rám, míg végül egy brutál jót élveztem ebben a lányban ficánkolva.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A pénzt előre kérte, valószínűleg ki is vitte, de a házirendet nem ő alakítja. Annyi volt amennyiben megegyeztünk. Az átlaghoz képest sem, de ahhoz képest, ahogy odateszi magát, különösen nem drága.
Rózsacsokor
négykarika nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Annak idején építőtáborban rontottunk rá ilyen vehemensen a munkára, ahogy ő állt a feladathoz. Meg akartuk mutatni, mi bírjuk, amit kell. Lotti is teljes erőbedobással adja magát, őszintén, a vendégért dolgozik.Én így tapasztaltam A beszámoló írásakor nem látom a hirdetését, de, ha visszatér, egy jó kis program lehetőséggel gyarapszik a kerület.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-06-01) : Melléfeküdtem, mert már szinte összekentem a lepedőt, annyira felizgultam. Mellémtérdelt, és a szájába vett. Finoman, de határozottan, jó ütemben szopogatta, és a látvány sem gátolta semmi. Extra mutatványokat nem csinált

nagyon jó: 1db
(2021-10-22) : Elsőre úgy döntöttem, szájában lesz vége a történetnek, ebben is partner volt, végig is vitte a műsort rendesen, megvárta, míg az utolsó katonák is elhagyják a lövészárkot, csak akkor nyúlt zsepiért. Kiment öblögetni, majd gyorsan vissza is jött. Kértem egy kis masszázat, melyet szakértelem nélkül, de kedvesen és jólesően adott elő, közvóben beszélgettünk.

: 15db
(2024-08-09) : Kívántam már nagyon puncija forró ölelését de még nézni akartam ahogy kényezteti férfiasságom. Franciája minden feszélyektől mentes nagyon barátnős. Amikor elkezdi tudod, érzed hogy itt nem lesz semmi gond nem kell izgulnod megérkeztél, jó helyen, jó kezekben vagy.

(2024-06-27) : Mivel közben amúgy is eléggé leizzadtam már és lihegtem is rendesen, kértem egy natúr franciás kivégzést. Na ebből is látszott mennyire a határon táncoltam már, mert mivel a francia ismét csúcszuper volt, alig pár másodperc kellett és lüktetve, kissé rángatózva és nyögve jó alaposan, sok lövéssel hosszan telespricceltem Lotti csodásan finom száját,

(2024-04-23) : kezdődhetett újra a nyalifali filncsi puncija beindított újra így gumi fel aztán megint szemből dug háttal milözben csókolóztunk lassan majd erőteljesebben csináltuk nagyon jó volt most hogy írom újra fel izgulok rá annyira jó csaj.