Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2020-12-28 00:35:40

Az író prémium előfizetéssel látható
nem ellenőrzött


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36701567991 108132 szexpartner

vivalanocse1 a 2020-12 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Hétvégén egy kedvencemet nem értem el, pedig ki volt írva hogy van, de nem volt bent. Így szétnéztem és csak közeli lány jöhetett szóba, hozzám közeli. Egy egykori kedvencem adatlapjára ránéztem. Első ránézésre a térképes útmutatója alapján 2 perc séta tőlem. Már hívtam is, miközben megindítottam a hívást láttam az adatlapon hogy vasárnap nincs, le akartam tenni, de kicsöngött. Sőt, szinte azonnal felvette valaki. Hogy biztos legyek benne rákérdeztem Pami? Igen választ kaptam, gyorsan és lelkesen igent mondott a 12:00-13:00 időpontomra elmondta a címet majd azt hitte mindent megbeszéltünk, boldogságot kiérezve a hangján már tette volna is le (tényleg örült, nem kimondottan nekem szólt az öröm, hanem annak hogy valaki megy hozzá, végig éreztem hogy nagyon akarja a talit) de én szóltam neki hogy várj, még azért kérdeznék, pl kétszeri élvezés van? Válasza igen, többszöri. Még a virágot is megkérdeztem, azt is megtudtam. Ezek nélkül az infók nélkül nem indulok útnak. Sínen volt minden.
Megközelítés
Illetve majdnem minden. Azért nem két percre volt. A térképes nyilat máshová húzta be, de nem ott van. Nyilván pontosan le tudnám írni kb hol van, hogy lehet hozzá eljutni, de a lényeg hogy személyesen mikor említettem ezt a térképes nyilat megijedt, akkor nyugodott meg mikor mondtam ez alapján nem itt keresnének, hanem arrébb. Mivel megijedt, diszkrécióból nem írom le pontosan, de a Shopmarkon túl kell menni, ennyi talán még belefér.
Helyszín
Egy nagy panel, több emeletes. Lift az van, de én lépcsőztem fel hozzá ami meg is lepte. Egyébként a bejutásnál miután bementem az épületbe lett még egy ajtó, megijedtem hogy ide is kell majd kód, de nem kellett. Irány a lépcső és fel. A lakás több helyiségből állt, volt neki egy szobája, meg láttam még egy szobát, az zárva volt, onnan nem jött ki senki. (Sajnos) Az ő szobája tágas, mondjuk az ágy is. Oldalt az ágy mellett volt székszerűség, oda tettem le a ruháimat. Előszobára visszatérve ott volt tükör, a baszobában nem. A fürdőszobában paneleket meghazudtolóan minden rendben volt. Szájvíz, tusfürdő, spray voltak a kellékek, és kispoharak is voltak meg kilépő. Mindent használtam és másoknak is hagytam, volt bőven.
Lotti külseje
Elég jó külsővel fogadott, combfix a lábán mikor nyílt az ajtó, mezítláb és szexisen fel volt öltözve, bugyi és melltartó. :) Mikor hátat fordított elégedetten bámultam a fenekét. Arccal elégedett voltam. Nem tűnt fel, csak az ágyban bizonyos pózoknál hogy a képekhez képest van pici poci hastájékon, legtöbb kép ezt takarja, de összképen nem ront, tökéletes jó értelemben vett szomszéd lányt kaptam, az elején még nem volt olyan beszédes, de később nagyon megnyílt nekem és sok mindent elmondott magáról. Majd aktionben kifejtem. Haja félhosszú, sőt inkább hosszabb, felgumizta. Ami nagyon tetszett, rúzsozva volt a szája! Még csak kevés hírdető fogadott ennyire erősen piros rúzsos szájjal.
1. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 108132 erotikus masszázs
3. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 108132 erotikus masszázs4. Lotti +36701567991 beszámoló 2020-12-28 00:35:40 erotikus masszázs 1081325. Lotti +36701567991 beszámoló 2020-12-28 00:35:40 erotikus masszázs 1081326. Lotti +36701567991 beszámoló 2020-12-28 00:35:40 erotikus masszázs 108132
Action
Mikor visszajöttem meglepődve láttam hogy teljesen meztelen, arra számítottam a combfix állandó ruhája, de az ágyon meztelenül felülve találtam, lábait nem húzta nagyon szét, azok takarták a puncit. Rúzsos száj még megvolt. Megkértem visszavenné-e a combfixet, simán igent mondott. (Majd egy órát rajta volt. Csak az aktion végén tudtam meg nem szereti a combfixet, csak fogadóruha) Szóval visszavette és megkértem forduljon a hasára, a hátát vállát pusziltam, míg farkam a fenekéhez ért. Ez amolyan ismerkedős előjáték volt, közben beszéltük miért őt választottam, jók a beszijei VIP hirdető, majd tök őszintén annyit mondott van két rossz írása is. Én ezt nem láttam. Nagyon jól megvoltunk,említette a barátnőjét hogy van,de ügyelnek a diszkrécióra nem fogom látni. Mondtam kár. Ő pedig hogy párosozni nem párosoznak, majd kértem a fordulást és az orált. Az orál még átlagos,nincs túlbonyolítva de lehet másnál ez jobbnak számítana, nekem nem akárkikhez volt már szerencsém szóval rendben van, mikor megkértem folyasson nyálat készségesen megtette, a farkam fölé hajolt és ráküldte lassan folyatva az összes nyálát, mondva is hogy ez volt az összes. Én pedig hogy nem kötelező, csak kipróbáltuk. Ami nagy meglepi volt, csak attól hogy nekem orálozott, mikor elnyultam a puncijáig nagyon nedves volt.
Gumi az ágyon volt, nem kellett messzire nyúljon érte. 1 db volt ott. Ő gumizott fel, ekkor volt láthatóbb jobban a poci. De az egész lány izgató. Hátulról kezdtük, könnyen befogadott, volt egy olyan rész amikor kivettem a farkam a puncijából és élve az alap ujjazással ujjaimból kettővel behatoltam a puncijába és óvatosan-lassan tövig nyomtam felfele, majd a farkam visszaraktam. Pózcsere, és szemből. Először csak egy lábát rakta a nyakamba. Féltem nem hajlékony, de szerencsére az volt, kérésre mindkét láb a nyakam köré került. Jó mélyre engedett így. Egy idő után átfutott az agyamon a szimpátiának írt csók. De csak most, így ebben a pózban. Mi legyen, megkérdezzem? Vagy csak megpróbáljam kérdés nélkül? Eddig ő sem erőltette, nem tett rá utalást, elvoltunk. Azt találtam ki, nem kérdezek, az olyan kezdős. Inkább egy régi elfeledett technikámat vettem elő. Szájrapuszival kezdtem, amikor éreztem ez mehet, jobban odanyomtam a számat, amikor kinyitotta a száját, én is majd csak egy jelzésértékű szájraérintés a nyelvemmel mi lesz. Az volt a cél, hogy mindig ő tegyen meg ennek a hevében egy picit többet. A vége az lett hogy az első nyelves csók tőle jött, ő dugta át előbb teljesen a nyelvét, ez volt az amire vártam, most már meg volt az engedély,kérdezés nélkül is, bátran csókolózhattam vele. Még oldalra kértem fordulni, egy láb felhúz és tudtuk folytatni a csókolózást. A vég egy hátulról dugós pózban ért.
Az ágyra felmentünk mindketten, én elfeküdtem ő felült, így beszéltünk picit. Majd megkérdeztem letusoljam a farkam? Mondta felesleges hiszen szájbaélvezést is vállal. Na ez rögtön két jó hír lett egyszerre, nem undorodik a spermától, plusz nyugodtan élvezhetek szájba, szóba se kell hoznom, megtette ő. Azért mondtam neki van ahol ilyenkor is kell tusolni a farkat és inkább megkérdeztem. A francia még az ágyon indult, de hamar átkértem magam ágy mellett állóba. Ő meg az ágyon ült. Ebben a pózban az előbb még átlagosnak érződött franciája a vizuális ingerek hatására még jobb lett, jobbnak éreztem, de lehet tett is érte hogy így legyen. Jól járatta a farkam a szájában. Az elélvezés azért picit meglepte , lehet mások ordítva jelzik neki. :) A szájába ment, csak apró reakcióból éreztem hogy későbbre várta.
Volt még 10 perc letusolás után is. Talán hozzá van szokva mások ilyenkor otthagyják, de én kiváncsi vagyok a lányra nem csak üríteni járok, megkérdeztem 55-ig beszélgethetünk még? Igennel felelt. Közben felvett egy szemüveget és már sajnáltam hogy nem abban volt végig, nagyon erotikussá vált a kisugárzása, így mentünk ki az előszobába, én már felöltözve, ő már meztelen, már combfixot is levette. Ott a tükörben néztük magunkat. Közben mesélt hogy került újra erre a területre, egy sztiptízbárban nyitotta fel egy lány a szemét, mi motiválja, picit a barátnőre is kitért, meg hogy miért örült nekem. Sajnos elfelejtettem neki mondani ha sikeres akar lenni csevegnie kéne néha itt, meg az elérhetőséget beállítani mert engem a véletlen hozott most csak erre, de bárki aki az adatlapját nézi azt hihette ma nincs. Remélem ha már nem mondtam legalább utólag olvassa.
Elszámolás
Az övé se különb a Deákné vásznánál. :) ami sokaknak jó hír lehet, nekem az volt. Előre mert előre volt a kérés. Egy szálból meg tudtam oldani. Aranyos volt ahogy vendégszempontból állt hozzá.
Rózsacsokor
vivalanocse1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon értelmes jó fej, lelkiismeretesen és irányíthatóan tevékenykedő lány. Nem játszotta túl a dolgokat, én ennek örültem és mindent megtett hogy jól érezzem magam. Az újrakezdők bája lengte körül. Érezhető volt hogy érdeklődik hogy lehetne még jobb. Nagyon örült nekem (jókor voltam jó helyen).
Mikor mentem hozzá VIP hirdető volt, két nap múlva látom lejárt a hirdetése. Ez picit az írói kedvem lejjebb törte, így piros pecsétes lesz a beszim. Sajnos nem volt lehetőségem hamarabb megírni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról


2022-07-28 16:38:41
A tőled megszokott,részletekbe menö, jó stílusu beszit olvashattam.

2020-12-29 09:47:16
Berthier, nagyon célirányosan olvasol. De már nem ugrod át az egészet. :)
A fotót nem én mellékeltem, a rendszer dobta ki. De igen ez ő.

2020-12-28 20:23:29
Remek beszi, köszi, hogy megírtad, tetszett nagyon. Amúgy szuper egy leányzó a Pami, én még a 9. kerben ismertem meg, amikor ott volt a bázisa a Mester utca/Ferenc körút környékén. Akkor tájt más művésznéven volt, de most is kellemesen bele bizsereg a farkam ha most visszagondolok a randiainkra ott a 9 kerben. :-)

2020-12-28 12:31:33
A külső leírásától kezdtem olvasni. Onnantól kezdve tetszett. Tárgyilagos, hosszan kifejtett beszámoló és mindenki hasznára válik aki olvassa. A beszi melletti fotón szép Pami arca.

2020-12-28 12:30:21
Kspisti11, a kilépő száraz volt. :) Köszi.
Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-06-01) : Melléfeküdtem, mert már szinte összekentem a lepedőt, annyira felizgultam. Mellémtérdelt, és a szájába vett. Finoman, de határozottan, jó ütemben szopogatta, és a látvány sem gátolta semmi. Extra mutatványokat nem csinált

nagyon jó: 1db
(2021-10-22) : Elsőre úgy döntöttem, szájában lesz vége a történetnek, ebben is partner volt, végig is vitte a műsort rendesen, megvárta, míg az utolsó katonák is elhagyják a lövészárkot, csak akkor nyúlt zsepiért. Kiment öblögetni, majd gyorsan vissza is jött. Kértem egy kis masszázat, melyet szakértelem nélkül, de kedvesen és jólesően adott elő, közvóben beszélgettünk.

: 15db
(2024-08-09) : Kívántam már nagyon puncija forró ölelését de még nézni akartam ahogy kényezteti férfiasságom. Franciája minden feszélyektől mentes nagyon barátnős. Amikor elkezdi tudod, érzed hogy itt nem lesz semmi gond nem kell izgulnod megérkeztél, jó helyen, jó kezekben vagy.

(2024-06-27) : Mivel közben amúgy is eléggé leizzadtam már és lihegtem is rendesen, kértem egy natúr franciás kivégzést. Na ebből is látszott mennyire a határon táncoltam már, mert mivel a francia ismét csúcszuper volt, alig pár másodperc kellett és lüktetve, kissé rángatózva és nyögve jó alaposan, sok lövéssel hosszan telespricceltem Lotti csodásan finom száját,

(2024-04-23) : kezdődhetett újra a nyalifali filncsi puncija beindított újra így gumi fel aztán megint szemből dug háttal milözben csókolóztunk lassan majd erőteljesebben csináltuk nagyon jó volt most hogy írom újra fel izgulok rá annyira jó csaj.