Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-06-01 13:30:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36701567991 101362 szexpartner

pavilon a 2019-06 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
"Minek van egy bank szombaton nyitva ha nem tudnak intézni semmit" hangulatban ácsorogtam az Allee mellett, és a hirtelen felszabadult délelőtti időmmel kezdeni akartam valamit. Telefonon pörgettem kicsit az oldalt, ilyenkor nincs sok lehetőség, végül Lottin állt meg a lapozgatás. Felhívtam, rögtön felvette, délutánt ajánlott, én meg azonnalt. Ha gyorsan odaérek, belefér, bár kicsit bizonytalan volt ő is, de úgy voltam vele, legfeljebb félóra lesz. Indultam is. Ilyen rövid egyeztetésem még nem volt, címem volt, meg ami az oldalon ki van írva, de azt se nagyon volt időm megjegyezni, csak a legfontosabb pár dolgot, beszit meg aztán főleg nem tudtam már olvasgatni. Szóval kicsit vakrandi jellege volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megy, a térképen a jelzés majdnem jó, valójában az újabb építésű, lakóparknak mondott részben van a ház, nem a panelek között kell keresgélni. Villamospótlás van per pillanat, ez kicsit hátráltatta a gyors odaérkezésemet, 2-3 perc késést jelentett. Ha nincs semmi extra, akkor villamos, busz pár perc sétára, parkolásról csak másokat tudok ismételni. Házon belül a navigáció pontos, halk kopogásomra nyílt az ajtó, de lehet hogy anélkül is bejutottam volna.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Társbérlet, de teljesen rendben van, hangulatos berendezés, tiszta és felszerelt kádas fürdő (kicsit kifröcsöltem a sietségben, bocsi), szájvíz stb. A törölköző lehetne kicsit nagyobb méret, de takargatni nem kellett magam, nedvszívásra meg éppen elegendő volt. Az ággyal bajban vagyok, vagy nem volt rajta rendes matrac, vagy ha mégis, akkor gondolom ezt a fajtát a betonkemény kategóriában árulják. Engem nem zavart, csak elsőre meglepett, amikor leheveredtem rá.
Lotti külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeknek megfelel, nem lesz csalódás. Tényleg nagyon fiatalos arca van, a smink talán még jobban ezt hangsúlyozta. Jó példa arra, hogy mindegy, mennyire igaz a kiírt életkor, mert teljesen hihető, és az a lényeg. A beszélgetésből amúgy azt gondolom, kb pontos is. Egy dolgot sajnálok, a popsiját nem nagyon tudtam szemrevételezni, nem alakultak úgy a pózok, majd pótolom egyszer. Valami világos kis fehérneműben fogadott azt hiszem, elvonta a figyelmem az arca és a bugyiból kikerekedő feneke. Meg aztán kicsit kapkodósra is sikerült a megérkezésem.
1. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 101362 erotikus masszázs
3. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 101362 erotikus masszázs4. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-06-01 13:30:48 erotikus masszázs 1013625. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-06-01 13:30:48 erotikus masszázs 1013626. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-06-01 13:30:48 erotikus masszázs 101362
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
5
Meztelenül várt a tusolásom után, az ágy szélén ülve kezdtünk csókolózni. Hamar kiderült, hogy szeret csókolni, és úgy éreztem, hogy őt én is. Aztán még ülve összeismerkedett a szám a melleivel, de a vállát, nyakát sem hagytam ki. Rendszeresen visszatértünk a csókolózáshoz, közben magamhoz húztam, a hátát vagy a melleit a simogattam, aztán megkértem, hogy dőljön hátra. Folytatódtak a csókok, de most már jutott a combokra is, szép sima, illatos combok, aztán a megállapodtam a puncijánál, élvezettel nyalogattam, egy idő után az ujjammal is utat keresve befelé, nem túl mélyen, inkább csak a bejáratot masszírozgatva. Halk nyögések jelezték, hogy nem csak nekem tetszik.

Melléfeküdtem, mert már szinte összekentem a lepedőt, annyira felizgultam. Mellémtérdelt, és a szájába vett. Finoman, de határozottan, jó ütemben szopogatta, és a látvány sem gátolta semmi. Extra mutatványokat nem csinált, nem is kértem, néztem és élveztem egy ideig, aztán megkértem, adja nekem közben a punciját. Együtt folytattuk, ekkor láthattam valamennyire a popsiját is közelebbről, ahogy nyalakodás közben markolásztam és kicsit az ánuszát cirógattam. Nem a legjobb póz a megfigyeléshez, de annyit azért láttam, hogy szép rózsaszín, hibátlan lyukacska, kedvem lett volna arrafelé is nyalakodni kicsit.

Viszont az órát nem láttam, így biztos ami biztos alapon inkább áttértünk az aktusra. Lovaglásra kértem, örömmel teljesítette. Saját ritmusában mozgott, én élveztem a szűk punciját, és gyönyörködtem a látványban ahogy fölém magasodik, kihúzza magát, közben a melleit a kezébe veszi és lehúnyt szemmel hullámzik rajtam. Nem is váltottunk pózt, a vége felé csak arra kértem, jöjjön közelebb, magamhoz húztam, csókolgattam, átöleltem és az irányítást átvéve, a puncija szorításában élveztem el. Nagyon úgy tűnt, hogy neki is jól esett, ha kicsit még kitartok, talán ő is elélvezett volna. Amikor rákérdeztem, olyan őszintén felelte, hogy jó volt, hogy nem tudnék kételkedni. Nincs is okom rá.

Letisztogatott, mellém feküdt, ekkor néztünk órát, volt még némi időnk, amit beszélgetésre, csókokra és simogatásra fordítottunk. Nem töltöttük ki a 60 percet, de én ezt vállaltam, és bár Lotti láthatóan rosszul érezte magát emiatt, én nem bánom, tartalmas együttlét volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, egy alapfelszereltségű de élvezetes együttlétet hoztunk össze. Amikor a lakásba léptem, még az ajándékot sem tudtam, ezt gyorsan egyeztettük, és átlagos méretűre kerekítve tettem jól látható helyre, amit a szépsége láttán nem gondoltam meggondolatlanságnak. Nekem megérte, utólag is úgy gondolom.
Rózsacsokor
pavilon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csinos szomszédlányos, ami nálam nagyon pozitív jelző. Jól éreztem magam, szex közben és utána is. Van egy olyan érzésem, hogy ennél még jobban is össze lehet csiszolódni. Mivel viszonylag korán kezd hétköznap, lesz is rá alkalmunk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 1db
(2021-10-22) : Elsőre úgy döntöttem, szájában lesz vége a történetnek, ebben is partner volt, végig is vitte a műsort rendesen, megvárta, míg az utolsó katonák is elhagyják a lövészárkot, csak akkor nyúlt zsepiért. Kiment öblögetni, majd gyorsan vissza is jött. Kértem egy kis masszázat, melyet szakértelem nélkül, de kedvesen és jólesően adott elő, közvóben beszélgettünk.

: 16db
(2024-08-09) : Kívántam már nagyon puncija forró ölelését de még nézni akartam ahogy kényezteti férfiasságom. Franciája minden feszélyektől mentes nagyon barátnős. Amikor elkezdi tudod, érzed hogy itt nem lesz semmi gond nem kell izgulnod megérkeztél, jó helyen, jó kezekben vagy.

(2024-06-27) : Mivel közben amúgy is eléggé leizzadtam már és lihegtem is rendesen, kértem egy natúr franciás kivégzést. Na ebből is látszott mennyire a határon táncoltam már, mert mivel a francia ismét csúcszuper volt, alig pár másodperc kellett és lüktetve, kissé rángatózva és nyögve jó alaposan, sok lövéssel hosszan telespricceltem Lotti csodásan finom száját,

(2024-04-23) : kezdődhetett újra a nyalifali filncsi puncija beindított újra így gumi fel aztán megint szemből dug háttal milözben csókolóztunk lassan majd erőteljesebben csináltuk nagyon jó volt most hogy írom újra fel izgulok rá annyira jó csaj.