Kiemelt
Bia(29+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Lotti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-05-10 15:30:32

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lotti +36701567991 101004 szexpartner

Mergewesh a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Lotti hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Megtetszettek képei, így a kedvencek közé került. Többször hívtam, amikor sikerült elérnem, kedvesen tájékoztatott, de időpontot miattam nem sikerült megbeszélni. A tegnapi nap folyamán akadt kis szabad időm, a közelben jártam éppen, így tárcsáztam. Nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörrentett. Ismét hívtam, megköszönve a visszajelzést, majd kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Szerencsém volt, neki meg szabad ideje, így megbeszéltük a randit 15 perccel későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon egyből pontos címet kaptam, az oldalon található térkép is jól jelöli. Könnyű megtalálni, tömegközlekedéssel tökéletes is. Autóval viszont rémálom, mert parkoló nincs, a forgalom meg nagy, így minimum 10 percet kell számolni a megállásra, vagy tervezetten a sétára és máshol parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín a megadott cím felsőbb emeletén található, lift van, nyitott ajtóval várt a hölgy. Tisztaság, rend és felújított lakás látványa tárult elém, ahogy beléptem. A fürdőben igényesen felújított minden, többféle tusfürdővel, választható törölközővel találkoztam, szájvíz kis pohárkával is volt, a meleg vizet cirkó adja.
A tetthely egy kis szoba, új, modern bútorzattal, nagy francia ággyal, mely a helyet majdnem teljesen kitölti. Hangulat fény, zene is volt, tiszta lepedővel, igényesen.
Röviden fogalmazva a helyszín tökéletes.
Lotti külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Egy piros alsónemű szettben fogadott, kiengedett hajjal, felfrissülve. A képeknek mindenben megfelel, azokról egyből felismerhető fiatal hölgy, kicsit visszafogott stílussal. Kedves, szolgálatkész, de nem túl kezdeményező leány, viszont csinos, nem húzódozik, nem mond nemet értelmes és illendő kérésekre. Később aztán oldódott, megjött a beszéd is, lazább stílusban - lehet, hogy csak megijedt tőlem az elején :-)
Említve lett, hogy szült és ez látszik is. Nos, valóban, de egyáltalán nem zavaró. Nőies, vékony alkat, mégis kerekedik ahol kell, bőre finom, selymes tapintású, popsija és cicije jól markolható. Ajkai teltek és nagyon finomak, szeme-tekintete nekem nagyon tetszett.
1. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 101004 erotikus masszázs
3. Lotti +36701567991 beszámoló Budapest 101004 erotikus masszázs4. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-05-10 15:30:32 erotikus masszázs 1010045. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-05-10 15:30:32 erotikus masszázs 1010046. Lotti +36701567991 beszámoló 2019-05-10 15:30:32 erotikus masszázs 101004
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Mivel elkészülve várt, így csak az én tisztálkodásom vett el időt a randiból. Fürdőből bejöttem, Ő már levetkőzve, feltűzött hajjal várt rám az ágyon ülve. Mellé ültem, kis csókkel kezdtem, próbaképp. Jól csókol, nyelvvel - először csak inkább nyelvelés volt, de később ez rendes, mély, barátnős smárolásba változott, úgyhogy ezt rendszeressé tettük a légyott alatt. Finom ajka, megfelelően nedves és húsos, élvezet volt csókolózni vele. Közben simogatások mindenfelé, keze elkalandozott a már éledező szerszám felé, így kis csókok a nyakára, majd ráutaló magatartással rávettem, hogy kezdjen az egyszeművel valamit. Kérdezte a sebességet, mondtam, hogy kezdje saját ritmusában, majd beleszólok, ha szükséges. Nekem, ott, akkor nem volt mibe beleszólnom, csak élvezetem, ahogy ez a csinos lány oldalról fölém hajolva, a szerszámot kellően mélyre véve (nem mélytorkosan) kényeztet. Ütemes, fáradhatatlan franciát kaptam, vastag, puha ajkai kellő mennyiségű nyállal ellátva jártak rajtam, nagyon jól esett. Kérésre a zsákos családdal is foglalkozott, majd újra kértem a vezér kényeztetését, immár gyorsabb tempóval. Ennek a kérésnek is szó nélkül, azonnal eleget tett, szünet és lassítás nélkül végezte áldásos tevékenységét, aminek meg is lett az eredménye. Jól felkészült versenyző, mert nem hagyta abba a kitörés kezdetén, hanem végig kényeztetett, míg az utolsó csepp is távozott belőlem, csak utána nyúl a papírtörlőért.
Én is megtöröltem magam - felkínálta a kellékeket, Ő nem törölgetett-, majd egy laza eszmecserébe fogtunk mindenféle dolgokról. Atomfizika nem került előtérbe, de értelmesen évődtünk, nem volt hatásszünet, ekkorra már oldottabb hangulatban volt az elejéhez képest.
Pár perc múlva belecsaptunk a második menetbe, én szerettem volna kényeztetni. Először persze a smárolás jött, majd hátára fektettem és lefelé haladva, puszilgatva melleit kényeztettem. Volt kis hatása is, hegyesedtek a cicik, én viszont folytattam utamat lassan a punci felé. Célhoz érve egy jó illatú, jó ízű kehelyre leletem, melyet élveztet volt kényeztetni. Közben voltak kis sóhajok, nem voltam teljesen eredménytelen, de nagy sikert nem értem el, viszont szerintem ez jobb, mintha túljátszotta volna. Minden esetre nekem nagyon jól esett egy ilyen szép és fiatal puncit kényeztetni, úgyhogy bevetettem ujjamat is. Nem tiltakozott, én meg finoman játszottam nyalakodás közben, Ő meg tágult és nedvesedett rendesen, így két ujjal is bejutottam a meleg helyre. Ekkor már jobban élvezte a dolgot, de nekem meg már beakadt a farkam az ágyba, úgy izgalomba jöttem, úgyhogy önző módon (meg mert nem hiszek a lányok élvezésében) kértem a cserét, kis szájmunka után meg a gumit.
A védelem aktiválása után kértem, üljön bele Ő kezdetnek. Térdelős lovaglásba kezdett, rengtek is a didkók, isteni látvány volt, de neki nem eshetett jól, mert lefogta őket. Akkor már fogjam Őket én, gondoltam, úgyhogy rámarkoltam én a két almára, ő meg lovagolt tovább. Cserét kértem, én kerültem felülre, lábait felkarolva toltam, egyre nagyobb ütemmel, közben persze smároltunk sokat. Látszott, élvezi, de én még jobban élveztem, nem törődve vele telelőttem a gumit.
Kis pihegés után lemásztam, törölköztem, öltöztem, majd távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új átlag alatt egy hajszállal illik érkezni, persze a hajszálat nem kéri senki vissza a nagy csokorból. Előre kiraktam a polcra, fürdésem alatt a malacpersely elnyelte jussát. Mindenképp megérte számomra, nem volt semmi hiányérzetem.
Rózsacsokor
Mergewesh nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kedves, csinos lány, aki kicsit visszafogott, irányítást igényel, de odaadó, nem fadarab. Szerencsére hosszú távra tervez, így még látogathatjuk a hölgyet, ezt mindenkinek ajánlom, mert nagyon jó élménnyel távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról


2019-05-11 13:09:04
az élményhez és ahhoz is,ahogy vissza adtad a beszámolóban.

2019-05-10 18:46:27
Régen várt alapos és érzékletes beszámoló, köszi
Mutasd mindet

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-06-01) : Melléfeküdtem, mert már szinte összekentem a lepedőt, annyira felizgultam. Mellémtérdelt, és a szájába vett. Finoman, de határozottan, jó ütemben szopogatta, és a látvány sem gátolta semmi. Extra mutatványokat nem csinált

nagyon jó: 1db
(2021-10-22) : Elsőre úgy döntöttem, szájában lesz vége a történetnek, ebben is partner volt, végig is vitte a műsort rendesen, megvárta, míg az utolsó katonák is elhagyják a lövészárkot, csak akkor nyúlt zsepiért. Kiment öblögetni, majd gyorsan vissza is jött. Kértem egy kis masszázat, melyet szakértelem nélkül, de kedvesen és jólesően adott elő, közvóben beszélgettünk.

: 15db
(2024-08-09) : Kívántam már nagyon puncija forró ölelését de még nézni akartam ahogy kényezteti férfiasságom. Franciája minden feszélyektől mentes nagyon barátnős. Amikor elkezdi tudod, érzed hogy itt nem lesz semmi gond nem kell izgulnod megérkeztél, jó helyen, jó kezekben vagy.

(2024-06-27) : Mivel közben amúgy is eléggé leizzadtam már és lihegtem is rendesen, kértem egy natúr franciás kivégzést. Na ebből is látszott mennyire a határon táncoltam már, mert mivel a francia ismét csúcszuper volt, alig pár másodperc kellett és lüktetve, kissé rángatózva és nyögve jó alaposan, sok lövéssel hosszan telespricceltem Lotti csodásan finom száját,

(2024-04-23) : kezdődhetett újra a nyalifali filncsi puncija beindított újra így gumi fel aztán megint szemből dug háttal milözben csókolóztunk lassan majd erőteljesebben csináltuk nagyon jó volt most hogy írom újra fel izgulok rá annyira jó csaj.