Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Lora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 07:00:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lora +36306096246 121164 erotikus masszázs

Grizzlymedve a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Lora hirdetővel
perfekt alak
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
A hirdetését itt láttam meg az oldalon, telefonon értem el, később az SMS is működött. Nagyon rugalmas az időpontok egyeztetése, illetve amennyiben szükségessé válik, akkor az időpontok módosítása kapcsán is.
Ezt a beszámolót ihlető randi egyeztetése rendhagyóan történt, mert amikor a hirdetése most újból aktív lett, szerencsém volt, ugyanis azonnal észrevettem azt a Kedvenceim mappámban. Azzal a lendülettel már hívtam is Lorát, és a viszonthallás örömét, mindketten az azonnali viszontlátás örömével kívántuk fokozni, így jött létre ez a mostani randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Andrássy úthoz és a Király utcához egyaránt, szinte sétatávolság, így a BKV – t használók be tudják lőni a lehetőségeket. Kocsival sem nagy kihívás Lorához érkezni, mert szintén sétatávra több mélygarázs található, de a korábbi randijainkon legtöbbször, illetve a mostani alkalommal is találtam az utcán parkolót, amely fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Portaszolgálattal ellátott társasházban tudok találkozni Lorával, de a portás még soha nem szólt hozzám egy szót sem, ugyanis csak azokkal foglalkozik, akiknek kérdésük van, egyébként nem törődik vele, hogy éppen kik, és hova mennek. A megfelelő szintre jutáshoz lift is igénybe vehető.
Mielőtt a lakásba lépnék, a küszöbön megcsap egy jellegzetes füstölő illat, de szerencsére a lakásba belépve nem egy Buddha-szobor parkba érkezem, mivel egy ilyen jellegű tárgy sincs, ami szerencse számomra, mert az nem az én világom. Azonban, az illat felettébb kellemes. A nagy légterű lakásban a fürdőszobán kívül minden egy légtérben van, ami számomra szimpatikus. Ugyanis belépve a lakásba, így a kellemes háromnegyedhomály ellenére sincs véletlenül sem olyan érzésem, mintha szalonba érkeznék. A nagy légtér előszoba részében vetem le e cipőt és a kabátot. Innen balra nyílik az elegendő tusfürdő választékkal rendelkező fürdőszoba, jobbra pedig a nagy légtéren belül van a konyha. A nagy légtérben van egy étkező rész, egy kanapé és a masszázs céljára szolgáló tatami.
Lora külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Mivel Lorának nincs sok beszije, emiatt nem is lehet sok leírás a külsejéről, ezért kicsit hosszabban írok erről.
Fotói azért jelentenek számomra sok információt, mert azok között vannak műteremben, és más külső helyszíneken készült igényes felvételek egyaránt. A fotók összeválogatása Lora igényességét és ízlését, dicsérik, ugyanakkor mindegyik egy más világát mutatja be, más és más hangulatot idézve. A fotók nem manipuláltak, mert Lorának az alakját és a formáját valósághűen mutatják.
A műtermen kívüli fotói sem telefonos gyorskattintások, mert azok is éppen olyan igényesek, mint Lora maga. A műteremben készült fotókon látható, hogy Lora mennyire nagyszerű alanya a művészi beállítású fotóknak. A fotómodellügynökök úgy látszik, vakok, mert nem fedezték fel, hogy az alakját és az arcát tekintve egyaránt nagyon jó fotómodell lenne, amit a fotói is bizonyítanak. Kifutón a modellek között alacsony lenne, de egyébként mindenben megfelelne, ami az alakját illeti.
A magasságára és a súlyára vonatkozó adatokat az adatlapon találjuk. Természetes dolog, hogy a súly az mindig változó paraméter. Most Lora éppen két kg mínuszban van a megadott adathoz képest, azonban így sem anorexiás, mert éppen így egy tündéri megjelenésű, törékeny, filigrán alkatú, bűbájos, kimondottan csinos szexbomba. Hogyne lenne kimondottan csinos, amikor tetőtől talpig kifogástalan az alakja. Formás lábai kemények és izmosak a korábbi balett táncolás és a jelenleg űzött sportjai következtében.
A popsija olyan szép, hogy már az önmagában bármely szobrász modellje lehetne. Karcsú dereka hangsúlyozza filigrán alkatát. A szép formájú és kellemes tapintású melle az alkatához illően határozottan kisméretű, így egyáltalán nem dúskeblű kebelcsoda. Viszont a nők többségével ellentétben meg van elégedve ezzel. Arcából a kitakarások és levágások ellenére is látszik néhány fontos dolog. Például a nagyon szép, feltöltésmentes természetes szája, a formás orra és a kivillanó hófehér fogsora. Különlegesen szép, zöldesbarna színű szeme ugyan nem látszik, de abból mindig sugárzik a derű, amely párosul egy jó adag gyerekes bájjal és pajkossággal. Arca a kitakarás miatt csak addig volt zsákbamacska, amíg először élőben meg nem láttam, mert akkor azonnal rájöttem, hogy szerintem nagyon szép arca van. Kifinomult, karakteres arcformáját jellegzetes keretbe foglalja a nagyon szép vonalú állcsontja. Sminkelni nagyon tud, és szereti is azt saját maga csinálni. Nagyon jól áll a smink neki, amint a fotóin is látható, de nekem smink nélkül is gyönyörű. Szeretem smink nélkül is látni, mert úgyis olyan szép, hogy akár Lora is lehetett volna ihletője az „Az aki szép, az reggel is szép” klasszikusnak.
Bőre selymesen puha tapintású, melyen összesen három kisebb rajzolat van, de ezek egy kicsit sem hivalkodók, hanem kifejezetten szolidak.
Ha már a súlyát illetően „belekötöttem” a kiírt adatába, akkor a korát tekintve is az a véleményem, hogy öt-hat évet nyugodtan letagadhatna.
Kellemes orgánumú hangján bájosan, ugyanakkor kimérten beszél, ami személyiségéhez nagyon jól illeszkedik.
Lora külsője mellett a személyisége is említésre méltó, amit jól tükröz a saját maga szerkesztett, az adatlapja, a figyelemre méltó 99/100 viszonyszámmal. A saját maga írt bemutatkozó szövege igazán egyéni stílusú és tartalmú, rengeteg hasznos információval.
A képeken csak részben jön át, személyesen viszont mindig megtapasztaltam, hogy Lora a magas fokú eleganciája mellett, érett felnőtt nőként is megőrizte, a kislányos bájosságát, pajkosan bájos kisugárzását, kedvességét, amitől egy igazi gyöngyszem.
1. Lora +36306096246 beszámoló Budapest 121164 erotikus masszázs
3. Lora +36306096246 beszámoló Budapest 121164 erotikus masszázs4. Lora +36306096246 beszámoló 2024-04-09 10:09:13 erotikus masszázs 1211645. Lora +36306096246 beszámoló 2024-04-09 10:09:13 erotikus masszázs 1211646. Lora +36306096246 beszámoló 2024-04-09 10:09:13 erotikus masszázs 121164
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A könnyebb érthetőség miatt, ajtótól ajtóig, illetve inkább kaputól kapuig írom le a randi eseményeit.
Azért a kaputól, mert már a kaputelefonban való üdvözléskor az érzéki hangjával olyan erotikus átütéssel hat rám, hogy azonnal, szeretnék vele összegabalyodni. A sokadik randinkra való tekintettel, már jól ismerem ezt az érzést, de ennek ellenére még most is mindig kiváltja, miként most e randi alkalmával is kiváltotta belőlem ezt a hatást. Az összegabalyodás iránti vágyam az egekbe szökött, amikor a mai fogadóruhájában, egy szűk farmerben, magassarkúban és melltartó nélkül, testre simuló feszes pólóban, megláttam. Ezt fokozta, hogy ekkor még a lakásban majdnem nappali megvilágítás volt, így mindent egybevetve, tisztára azt éreztem, hogy a barátnőmhöz érkeztem.
A hőn várt összegabalyodás hamarosan meg is történt, mert egy gyors kézmosást követően, máris a kanapéra huppanva szemből az ölembe pattant és így beszéltük át, a legutóbbi találkozás óta eltelt napok történéseit. A kölcsönös, érzéki simogatások közben apró, de annál izgibb, oda-vissza puszik forrósították a hangulatot. A testre simuló, feszes pólóján a dekoltázst egy szívecske alakú kivágás adta, mely kellemes belátást engedett a kicsi kis cicikhez. Azokhoz a cicikhez, melyeket a pólón át, és a póló alá nyúlva tapintani és cirógatni, nemcsak számomra volt felettébb kellemes érzés, mert Lora is nagy élvezettel fogadta. A szereted-e ezt, kérdésemre először egy puszit lehelt a fülembe, majd belesúgta, mivel nagyon finoman csinálod, így nagyon szeretem. Komoly dilemmám volt, hogy levegyem – e a pólóját és úgy félmeztelenül ültessem az ölemben, miközben hozzám bújik, és úgy simogassam, vagy csak időnként húzzam fel a pólóját simogatás közben. Ezt a szitut így mindketten nagyon élveztük, azonban már Lora és én is többre vágytunk ennél, ezért indultam zuhanyozni. Ezt elősegítendő kisiklott az ölemből, ám ezt olyan rafinált erotikus módon csinálta, hogy közben a nyakamtól a mellkasomon át, kétoldalról a karomon végig simított, majd kezeit a farkamon pihentette meg. Na így már sürgőssé vált a fürdés, ahova jött velem és így menet közben tudtam gyönyörködni Lorában, hogy milyen csinos és mennyire szép ebben a szerelésében. Mire megfürödtem, már kellemes hangulatvilágításban, fekete fehérneműben, combfixben és magassarkúban várt, miközben a konyhapulton tett-vett valamit, ami látszattevékenység volt csupán, mivel előzőleg már alaposan felhúztuk egymást és így egyértelműen a tatamira vágytunk már mindketten. A tatami felé már úgy indultunk el, hogy közben szinte hozzám vetkőztettem, ugyanis csak a combfix, bokalánc és a magassarkú maradt Lorán. Mielőtt a tatamihoz értünk volna, megálltunk a szekrényen lévő álló tükör előtt, és Lora megelégedve, nevetve közölte, így már majdnem egyforma magasak vagyunk. Nekem háttal állva simult hozzám teljes hosszában, eközben egyszerre simogattam a mellét és a popsiját, míg Lora hátra nyúlva vagy a farkamat és a zacsimat pulzálta, vagy állócsúszkával járatta a farkamat a popsiján. A feltüzelő hangulatot kiváltó érzések társultak Lorának a magassarkúban, mindössze bokaláncban, combfixben, tehát a lényeget tekintve meztelen, hibátlan formájú testének brutális látványával, amit tetézett azzal, amint tartotta a szemkontaktot a tükörben.
Mivel a tatamin nem lett volna célszerű viselet a magassarkú, így attól még itt a tükör előtt megvált Lora és így már csak egyszál bokaláncban, combfixben, mezítláb öleltem magamhoz. Lora látványa így mezítláb is letaglózó, mert így is hibátlan az alakja tetőtől talpig. Lora esetében különösen igaz, hogy akinek jó lába van, annak nemcsak magassarkúban van az, mert Lorának mezítláb és magassarkúban egyaránt tökéletes formájú a lába.
Na, ezek azok a pillanatok, amikor a külvilág összes gondját, azonnal ki tudom zárni, amiért érdemes megszületni, de legalábbis ma találkozni Lorával. Fülébe is súgtam, hogy nagyon csippantalak.
A tükör előtti előjátékkal feltüzelve keveredtünk le a tatamira, ahol az ott lévő fekvő tükörben szintén nagyon pazar látvány és érzés volt, ahogyan hozzám simulva minden porcikájával, minden porcikámat érintve csúszkálva vitt magával az orgazmus felé vezető utamra. Pici melleivel érzékien szántotta fel a mellkasomat, miközben a combomon érezve, lepkeszárnyainak finom érintésétől libabőrözött az egész testem Lorától. Kezével a nyakamat átölelte, a fülembe puszilt, majd a fülembe csókolt, előbb a térdhajlatába, majd a combjai közzé fogta a farkam, miközben szorosan magamhoz öleltem és így jutottunk el a mindkettőnk által már egyaránt várt összegabalyodásba. Ebből némileg kibontakozva, egyik kezével továbbra is a nyakamnál fogva ölelt magához, a másik kezébe vette a farkamat, és már tudtam, hogy innen nem lesz menekülésem. Nem is lett, lábunk összefonódva, egymás ölelésében megnyugodva, szemkontaktust végig fenntartva élveztem el a kezében.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5

A megnyugvásom után alá vetettem magamat a Lora féle masszázs „megpróbáltatásainak” amit két szempontból nevezek így. Az egyik, hogy faroktájon elég nehéz elviselni a hason fekvést, amikor egy ilyen kis szexbomba működik az emberen, és mindezt a mellettem lévő tükörben, panorámában látom. A másik, hogy Lora többféle svéd és thai masszázs végzettséggel és gyakorlattal rendelkezik, és ezeket ötvözve csinál egy saját stílusú „Loramasszázst”, amely gyakran nagyon erős fogásokat tartalmaz. Egyébként szívesen venném, ha ezzel a technikájával egy arra szolgáló valódi masszázsszalonban venne gyógykezelésébe. Azonban most más helyszínen, és más aspektusból az erotika oltárán áldozva találkoztunk, így a Lora féle svéd-tahi masszázsnak az erotikus változatát kértem inkább. Ennek jegyében mellettem ülve és térdelve, a vádlimnál kezdte a masszírozást, majd amikor a derekamhoz ért, akkor felállva, lehajolva dolgozott rajtam, és így ment végig egészen a nyakamig, hol a gyengédebb, hol a beszabehu határaimat feszegető erősségű fogásaival. Lehet választani olaj, vagy kókuszzsír közül. Én ezúttal, a már korábban is bevált ez utóbbi mellett döntöttem.
Itt jegyzem meg, hogy nagyon kellemes érzés volt akkor, amikor ezt az erotikussá gyengített gyógymasszázst csinálta Lora, áthúzódó jótékony hatásaként pedig nagyon kellemesen éreztem magamat több óra elteltével is.
Azonban nem szaladok előre, mert a fordulást követően a gyógymasszázs jelleget fokozatosan egyre inkább erotikussá váltotta Lora, mert a mellét hozzám simította és közben sok-sok érzéki puszit helyezett el a nyakamon, a fülemen, amiknek a viszonzását nem csak szívesen fogadta, de várta is. Lágy érintésekkel vette két kézzel birtokba a farkamat, így a golyóim sem maradtak ki a gondoskodásból, miközben a makkomon is virtuózkodott. Nem szerettem volna még elélvezni, sőt nagyon szerettem volna Lorát én is részletesen feltérképezni. Erre azt mondta, már éppen ideje, hogy ezt megtegyem. Nem is engedtem, hogy hiányérzete legyen, nem is maradt hiányérzete, magát egyáltalán nem visszafogva, szívesen fogadta be a ténykedésemet, amit nyilván nem részletezek, mert a beszi nem rólam szól, így az olvasókat az nem is érdekli. Az viszont annál inkább, hogy ténykedésemet Lora sem hagyta „megtorlás” nélkül, aminek jegyében először teljes testhosszunkban hozzám simulva a lábát és kezét egyaránt használva cirógatta végig minden porcikámat. Egy idő után pedig a farkamon állapodott meg és kacéran tartott szemkontaktussal érzékien ismét kivégzett, így megint a kezei között élveztem el.
A lakásból való kilépés előtt még sok ölelés és búcsú puszi, majd az épületből a kapun való kilépéskor sem csak úgy kilépek a valóvilágba, mert magammal viszem a mai napi összes varázslatát ennek a lánynak, és már itt és ekkor várom, hogy hamarosan ismét halljam a hangját a kaputelefonban.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi két órás volt, és * rózsát kötöttem a csokorba, melynek egyetlen szálát sem sajnálom, nagyon megérte, mert a randi kifogástalan volt, és ezen alkalommal éppen erre vágytam, miként a randi alakult.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lora korábbi beszámolóiban említik, hogy visszatérő hirdető, ezt annyiban pontosítom, hogy ez, mint tény igaz, azonban ez ma már nem releváns, mert akkor, annak idején, az egy teljesen más korszaka volt. Bár olvastam anno néhány beszámolóját, de azok nem voltak rám olyan hatással, hogy bevonzottak volna hozzá.

Bezzeg most az új hirdetése már a megjelenése napján elcsavarta a kis búrámat. Egyből szembesültem vele, hogy egy különleges lány jelent meg a színen, aki kitűnik és kiemelkedik a tömegből, akivel én meg szeretnék ismerkedni.
Nem rontottam ajtóstól a házba, gyűjtöttem az információkat, sokszor beszélgettünk telefonon, tisztáztuk, hogy az egyedi stílusú hirdetését saját maga szerkeszti, annak a szövegét saját maga írta és írja, a képanyagát is önállóan szerkeszti. Érdemes időnként betérni az oldalára, mert gyakran tesz fel új fotókat, és a szövegben is gyakran ír újdonságokat.

További hasznos infókat szereztem a második beszámolójára írt reagjából is. Nem a beszámolóból, kizárólag, csak a reagból.
Lorának egyáltalán nincsen szüksége önjelölt mentorra, aki a saját feltételezéseit, Lora szándékaiként állítja be.

Ugyanis Lora a kislányosan bájos megjelenése, stílusa és kisugárzása mellett is felnőtt, érett NŐ, aki nagyon jól tudja, mit csinál, és mit szeretne csinálni.
Amennyiben emellett ki is tart, akkor a mostani üstökösként való feltűnéséből hamarosan az erotikus masszázs állócsillagai közé fog kerülni.

Lora azon lányok táborát erősíti, így esetében különös igaz, hogy nem szabad úgy közelíteni hozzá, mint a Nyugati tér aluljárójában üzemelő nagy választékú étel és ital automatájához, amely a bedobott pénz ellenében kiadja a kívánt szendvicset és a kólát, amelyre éppen szomjazik az arra járó.

Annak ellenére, hogy a mostani randink már a sokadik volt, eddig még minden randink más és más volt. Azonban azon lányok közül, akikkel sokszor találkoztam, Lora azon kevesek közé tartozik, akikkel a randikat tekintve nem volt hullámvasút, nem volt hegycsúcs után szakadék, perzselő tűz után nem estem jeges vízbe.

Remélem még sok újabb randink lesz, a Lorával szerzett eddigi tapasztalataim alapján abban pedig biztos vagyok, hogy az újabb randik is változatosak és állandó minőségűek lesznek mindig perzselő erotikával.

Nagyon bejött, bár a korábbi randijaink alapján is, meg úgy egyébként is lehettek volna, de mégsem voltak semmiféle eltervezett forgatókönyveim és elvárásaim, amelyekkel mentem volna a randikra. Így volt ez a mostani kifogástalan randink alkalmával is, amilyenre ezen alkalommal éppen vágytunk mindketten.

Lorának nagyon kellemes a humorérzéke, amelyhez nagyon jól passzol a kiegyensúlyozott személyisége, amelynek köszönhetően tökéletesen meg van elégedve magával, egy egészséges önbizalommal, mert nem az állandó elégedetlenkedő típus, aki mindenben az ellenkezőjét szeretné annak, amit a természettől kapott. Igazán illik hozzá a fentebb idézett dalnak a címe, „Az légy, aki vagy, érezd jól magad” is.

Bármikor szívesen élvezem Lora társaságát, mert az mindig különleges és megunhatatlan.

Nem hirdet folyamatosan, mert az egészséges több lábon állás híveként mással is foglalkozik, továbbá máris gondolván a jövőjére, több fronton is képezi magát.

Mivel kevés beszije van, kicsit bővebben próbáltam információkat adni Loráról, amelyek remélem, hogy újak és hasznosak is egyben.

A fentiek szerint szerettem volna bemutatni, hogy miért kedveltem meg olyan hirtelen, Lorát a kislányos NŐ – t, akivel azóta is folyamatosan szimpatizálok és nem üres frázisként szoktam neki mondani, hogy mennyire csippantom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lora erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet