Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-15 15:23:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 120382 erotikus masszázs

rogerr a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel már többször voltam a szalonban ezért itt az oldalon egyeztettem üzenetben. Naponta párszor olvassák az üzeneteket ezért egy-két nap alatt egyeztettünk. Én minding több nappal előre szoktam mivel csak ritkán járok és fix időablakom van. Lina és Bianka négykezesre mentem (az előző beszámolójuk után muszáj volt :)) az egyeztetés zökkenőmentesen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin sétány eleje, nem lehet eltéveszteni. Én BKV-val közlekedem, metrótól pár perc séta. Bejutáshoz információkat már tudtam korábbi látogatásaim okán. Előtte egy órával megerősítettem érkezésem SMS-ben amire válaszoltak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Két szobás, két fürdőszobás lakás. Én mindkét szobában voltam már de csak az egyik fürdőszobában ami egyébként tiszta és a célnak megfelel. Kilépő, szájvíz, többfajta tusfürdő is van, most volt bekészítve egy bontatlan fogkefe is. A szobában tükrök két oldalt és matrac amin elfértünk hárman is.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egyértelműen ők vannak a képeken. Lina és Bianka unokatestvérek, alakra hasonlóak: formás kemény fenék, nagy markolni való mellek. Linával már találkoztam korábban úgyhogy tudtam mire számítsak, ő egy szép arcú, kék szemű, szexi tünemény. Bianka képei alapján kicsit másra számítottam (illetve valószínűleg nem olvastam el rendesen a beszámolóit) vannak tetoválásai amik ki vannak retusálva de engem egyáltalán nem zavartak. Lina bugyija végig fent maradt és nem volt vele kölcsönösség (nem tudom az okát, előző alkalommal is ez volt majd legközelebb rákérdezek).
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 120382 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 120382 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2024-01-16 12:57:52 erotikus masszázs 1203825. Lina +36306923931 beszámoló 2024-01-16 12:57:52 erotikus masszázs 1203826. Lina +36306923931 beszámoló 2024-01-16 12:57:52 erotikus masszázs 120382
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Voltam már egy négykezesen nálunk (Lina + Szemira) korábban de akkor csak úsztam az árral és nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna (ne értsetek félre nagyon jól éreztem magam akkor is) ezért most elhatároztam hogy kinyitom a számat és elmondom mit hogy szeretnék, így tusolás után amikor visszaértem mondtam hogy a masszázst a végére szeretném és hogy kezdjük a kényeztetéssel. A masszázsra végül a két kényeztetés között került sor. Hason fekve történt, Bianka a hátamat masszírozta, Lina pedig a lábaimat és a fenekem környékét. Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Miután visszaértem a tusolásból, elkezdtünk csókolózni. Először (ha jól emlékszem) akkor Biankával majd Lináva és innen nem tudom teljesen felidézni a sorrendet :) az biztos hogy mind a négy cickóval és két popsival foglalkoztam és egy ponton Bianka délnek vette az irányt és elkezdett franciázni aztán szerintem cseréltek és Lina vett a szájába Bianka meg feljött csókolózni. Mindkettőjük franciája nagyon jó (még tapasztalat gyűjtési fázisban vagyok :D). Valamikor megkértem őket hogy foglalkozzanak egymással amit készségesen teljesítettek úgy hogy elkezdtek csókolózni és egymást fogdosni ami nagyon beindított. Többször szóltam hogy lassítsunk mert nagyon fel voltam már izgulva amire kaján mosoly volt a válasz és egy hangyányit lejjebb vettek hogy épp ne legyen végem :D úgy emlékszem a harmadik ilyen után úgy döntöttem hogy már nem bírom tovább és arra kértem a lányokat hogy Lina feküdjön a hátára és Bianka üljön a szájára én pedig átléptem Linán és Bianka felé fordultam. Bianka szájába élveztem egy óriásit úgy hogy közben őt nyalta Lina. Itt volt az a pillanat amikor megkérhettem volna Biankát hogy mutassa meg az adagot és talán hogy nyelje is le (másik besziben olvastam) de nem éltem vele, majd legközelebb.

A két kényeztetés között kaptam a fenti masszázst és egy kis vizet folyadék pótlás gyanánt.

A második etapban már összefolytak a dolgok de volt minden amire ilyenkor számítani lehet. Volt kebelszex mindkettőjükkel, volt hogy az egyikőjük a zacsit vette kezelésbe míg a másikuk a franciázott (és fordítva), sokat csókolóztunk (mindenki mindenkivel), volt hogy Lina nyalta Biankát ő meg franciázott úgy hogy térdepeltem mellette amiből később az lett hogy a feje fölé térdeltem és úgy dugtam a száját (bocsi, ezt nem tudom szebben írni), volt hogy csak néztem ahogy elvannak egymással. Sajnos a második kört nem tudtam abszolválni (ami nyilván nem az ő hibájuk ők megtettek mindent amit lehetett) és mondtam hogy ez most nem fog összejönni így kaptam egy kis vizet majd lefeküdtünk mindhárman a matracra egyik oldalról Bianka másikról Lina cirógatott ami nagyon jól esett. Pár perc után elmentem tusolni és alibit gyártani (saját törölközőt bevizesíteni) majd rendeztük a rózsaszálakat és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Két lány, másfél óra extrákkal (egy nfvsz, két csók, és a leszbi) nem kevés te teljesen megéri.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 83 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Végre olyan volt egy randi mint amilyennek elképzeltem :D csak annyi kellett hozzá megmondjam hogy mit szeretnék! Többször voltam már ebben a szalonban és mindenki teljesen vendég centrikus, amit kérsz (és lehetőség van rá) az meg is csinálják szóval csak ajánlani tudom. Lina is odateszi magát de Biankán látszik hogy ő ezt nagyon szereti csinálni, a kaján mosolyára ahogy franciázik szerintem mindig emlékezni fogok :D biztos vissza megyek majd hozzájuk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 10:46:28
Négykezes masszázsról ritkán olvasni ennyire precíz leírást.

2024-01-16 19:20:22
Külső bemutatása elég sablonos, ennél azért többet érdemelnek a lányok.
A jó volt, az csak egy része a történtek felsorolásának, a mitől volt jó, hogyan csinálták kérdéseimre nem kaptam jól érthető indoklást.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 4db
(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

(2023-01-26) : A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni. Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly.

: 4db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.