Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-06-10 04:11:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 118326 erotikus masszázs

kalandor_ a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A bakancslistámon már régóta szerepel egy négykezes masszázs.
Valamiért eddig csak tervezgetésig jutottam, de most elhatároztam, hogy végre a tettek mezejére lépek.
Alaposan átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy a négykezes szüzességem elvételét általam már ismert lányokra kellene bíznom.

A lehetőségeket végig gondolva a Corvin szalon lányai mellett döntöttem. Jelöltjeim a szőke és teltebb Lina volt, párjának a vékony és barna Zoé választottam, mert az ellentétek vonzzák egymást, ráadásul már mind a kettőjüknél jártam és jó élményekkel távoztam.

Lina számát hívtam a telefonos lánnyal jól elbeszélgettünk és megkérdeztem, hogy Lina és Zoé párban vállalnak-e esetleg egy kis leszbizést is? A válasz igen volt, így másnapra egyeztettünk is időpontot.
A randiszervező a szokásokhoz híven azt kérte, hogy reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, majd a randi előtt egy órával egy másikat.

A beszámolókat mind a két lányhoz külön-külön elkészítettem mivel Lina és Zoé is megérdemli, valamint a besorolásuk sem azonos színű.

Felhívom a kollégák figyelmét, hogy a két beszámoló nem teljesen azonos tartalmú, mert a lényegi részek, - külső, masszázs, levezetés - a két lány teljesítményére és érdemeire tekintettel külön került megfogalmazásra.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a parkolás sem jelenthet gondot.
Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílt az ajtó, mögötte Lina és Zoé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
A helyszín egy erre a célra optimalizált lakás, két szoba van ezúttal a nagyobb, kanapés szobában voltunk.
A legszükségesebb felszerelési tárgyak adottak, lepedővel és törülközővel letakart nagy matrac, kanapé a ruháknak és az öltözködéshez, és mind a két oldalon jól elhelyezett tükör.
A fürdőszobában zuhanykabin van, a higiénia rendben, tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hosszú szőke haj, szép mosolygós zöldes színű szemek.
Az arca nem karakteres, hanem kerekded és szabályos.

Az alkata még éppen a normál kategóriába esik, de aki szereti a brazilos popsit és a combokat markolászni, az főleg meg lesz elégedve.

A bőre szép barna, kellemes tapintású és mindenhol feszes.
A bőre barnaságát nem szoláriumnak, hanem annak köszönheti, hogy nemrégen volt nyaralni egy egzotikus országban.

A nagyobb cicik kedvelői, mint én is, szintén megtalálják a számításukat. Inkább két tenyérbe illő, de azért feszes, kellemes esésű, jól simogatható, és puszilgatható cicik, szép bimbivel és nagy bimbóudvarral.
Ami nekem még külön tetszett, hogy a bikiniben napozott, így viszont alatta szép fehér maradt a bőre. A fehéren világító és ringó mellek látványa vadítóan erotikus volt.

Mindene teljesen természetes, van egy pici pocija is, de az is jól áll neki.

Intelligens és tanult lány, a személyisége különösen barátságos és kedves.
Külön kiemelendő a vendégszerető, rugalmas és a határokon belül mindenben a vendég kedvét kereső hozzáállása.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 118326 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 118326 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-06-15 10:51:19 erotikus masszázs 1183265. Lina +36306923931 beszámoló 2023-06-15 10:51:19 erotikus masszázs 1183266. Lina +36306923931 beszámoló 2023-06-15 10:51:19 erotikus masszázs 118326
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Kopogás után nyílt az ajtó, és az ajtó mögött két vendéglátóm várt.
Én gyanútlanul puszival üdvözöltem Linát, Ő pedig nyújtotta a kezét és bemutatkozott. Mondtam neki, hogy mi már találkoztunk, de láttam rajta, hogy nem ismer meg.

Egyik korábbi beszámolómban írtam arról, hogy igen fura módon az egyik vendéglátómnál pont fordított volt a helyzet, én nem ismertem meg, ő viszont igen.
Na itt helyreállt a világ rendje. Én tudtam, hogy ki Ő, neki viszont fogalma sem volt róla, hogy mi már találkoztunk.
Elmondtam neki, hogy még januárban a második munkanapján voltam nála és én írtam róla az első beszámolót, de láttam, hogy így sem tud hova tenni.
Felróni ezt egyáltalán nem tudom neki, mert azóta valószínűleg többszáz vendéggel találkozott.

Bementünk a szobába, ahol először átadtam a nekik szánt két különböző ajándékot és mondtam a lányoknak, hogy döntsék el ki melyiket szeretné. Kiderült, hogy alaposan beletrafáltam az ízlésükbe, ezért nem tudtak dönteni. Végül arra jutottak, hogy majd elfelezik az ajándékokat.

A csokrot mindig a randi elején szoktam átadni.
Mivel ez itt most egy négykezes masszázs és különböző extrák is vannak, kértem a segítségüket, hogy akkor mekkora is legyen a csokor.
Megkérdeztem, hogy ki milyen volt matekból, amire Zoé rögtön rávágta, hogy neki nem a matek az erőssége.
Így Linával számoltuk ki a csokor méretét, amit azután le is tettem a polcra.

Tusolás után visszamentem a szobába, ahol nem volt senki.
Leültem a kanapéra és vártam a lányokat.
3-4 perc várakozás után, amikor már éppen kezdtem magam kényelmetlenül érezni megérkezett Lina.
Már nem emlékszem milyen színű fehérneműszettben volt, de a számomra fontos szempontoknak megfelelt. Érzékelni lehetett a gyönyörű telt melleit, és a tanga is jól feszült a popsiján.

Kedvesen elnézést kért a késésért és megkérdezte, hogy mivel kezdjünk. Mondtam neki, hogy mivel nem ismert meg, ezért kezdjünk egy kis ismerkedéssel.

Nagyon jó kis ismerkedés kerekedett belőle, mert elkezdünk csókolózni. Itt külön meg kell jegyeznem, hogy Lina csókja teljesen igazi és nyelves, játszik az ajkakkal is, és nem is spórol vele.

Közben azért a kezeink sem tétlenkedtek, előszőr a cicijeivel ismerkedtem, sikerült kikapcsolnom a melltartóját és élvezettel simogattam és markolásztam a melleit, ő pedig közben a szerszámomat abajgatta. Ez így együtt annyira felspannolt, hogy úgy éreztem, ha ezt még néhány percig folytatjuk, akkor így állva a kezében elélvezek.
Ezt nem mertem bevallani Linának, hanem menekülő útvonalként azt javasoltam, hogy most akkor inkább lefeküdnék és masszírozza meg egy kicsit a hátamat.

Így is történt, én hasra feküdtem, Lina pedig bekent valamivel és elkezdett masszírozni.

Ekkor érkezett meg Zoé.
Leült mellénk és elkezdett a telefonján zenét keresni. Ez percekig eltartott, nem akart sikerülni neki, és közben folyamatosan bosszankodott.
Ha nincs ott Lina ez elég érdekes szitu lett volna, de Ő közben folyamatosan simogatott és jól tartott, ezért nem unatkoztam. Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, és ekkor Ő is bekapcsolódott a masszázsba.

Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk.
A négy kéztől simogatva a fantáziám nagyon beindult és alaposan be is keményedtem, ezért javasoltam, hogy most már elölről folytassuk.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Elölről a masszázs már szerencsére elmaradt, illetve négykezes simogatássá szelídült.
Finom és érzéki volt a rávezetés, a négy kéz egyre érzékenyebb pontokra tévedt, nem is néztem oda csak élveztem a helyzetet. Hogy melyikük keze mikor mit csinált és merre járt, nem is tudnám felidézni.

Egyszer viszont kénytelen voltam odanézni, mert hirtelen egy kellemesen meleg és nedves környezetbe került a szerszámom.
Rutinos csóka lévén rögtön sejtettem, hogy mi történt, de eddig még soha nem kellett kinyitnom a szemem, hogy megtudjam, hogy hol vagyok.
Most viszont kénytelen voltam mégis felnézni, hogy mégis kinek a szája is ilyen finom. Magamban tippeltem is, és bejött. Lináé volt.

Miközben Lina lelkesen franciázott, Zoé sem tétlenkedett, mellém feküdt, elkezdett simogatni és csókolóztunk.

Jól éreztem magam, de fő a változatosság, ezért javasoltam a lányoknak, hogy cseréljenek helyet.
Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk.
Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben, és főleg nem testközelből!

Nagyon szuper és erotikus volt a látvány, amennyire meg tudtam ítélni rendesen csókolóztak és még jól is érezték magukat és egymást.
Amikor a végén rákérdeztem, kiderült a szalonon belül ők nagyon jó barátnők.

Amikor a csókolózásuknak vége lett, újra rám támadtak.

Most Lina feküdt mellém és Zoé franciázott.
Linával csókolózni már önmagában nagyon jó élmény, nyelves a csókja és isteni a szája, de itt a gyönyör most hatványozódott, mert kiegészült Zoé szájával, aki viszont a farkam kényeztette.
Lina két csókolózás közben, a melleit a számba és az arcomba nyomta. A két kellemes méretű, fehéren ringó, puha de rugalmas cici kényeztetését órákig tudtam volna élvezni.

Viszont minden jónak vége lesz egyszer, ez természetesen most is bekövetkezett. De itt most nem lett rosszabb!

Puncinyalást nem mindig szoktam kérni, de most nagyon fel voltam már hergelve, és szerettem volna a puncijukkal is megismerkedni.
Javasoltam, hogy mi lenne, ha még tovább fokoznánk az élvezeteket és valamelyikük a számra ülne. Zoé azonnal vállalkozott a feladatra.

Lina újra nekilátott a franciának, Zoé pedig ráült a számra.

Olyan élményem még soha nem volt, hogy két punci ízét, zamatát egyből össze tudjam hasonlítani, ezért néhány perc után megkértem a lányokat, hogy cseréljenek helyet.

Most Lina ült rá a számra az ő punciját nyaltam, Zoé pedig franciázott.

Na itt a történet számomra véget is ért, bár nem ilyen happy endet szerettem volna.
Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a végén két oldalról mellém térdelnek, felváltva franciáznak és közösen juttatnak el a csúcsra.

De idáig már nem jutottunk el, mert mikor szólni akartam, hogy az általuk végzett tevékenységeket azonnali hatállyal fejezzék be, már késő volt.
Lina finom puncija és Zoé gyilkos franciája véget vetett a mókának.
Lina punciját nyalva, hatalmasat élveztem Zoé szájába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején adtam át, Lina segített kiszámolni a pontos csokrot.
Mind a két extrát /csók és nfvsz/ kértem mind a két lánytól. Az én hibámból az nfvsz csak Zoé esetében valósult meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Akiknek bejönnek a szép fiatal szőke lányok, a kerekded formák, szép és kellemes méretű cicik, azok nyugodtan hívhatják Linát.
A kényeztetése és a franciatudása kimagasló, a kedvessége és vendégcentrikus hozzáállása pedig egyenesen TOP kategóriás.

Végre elvesztettem a négykezes szüzességemet, így a bakancslistámon páros masszázst most már kipipálhatom.

Nem bántam meg négykezes masszázst, mert rengeteg olyan élmény ért, amit eddig még nem tapasztalhattam meg.

- Két gyönyörű, de teljesen különböző alkatú és karakterű lány egyszerre és összehangoltan kényeztetett.
- Közvetlenül össze tudtam hasonítani puncikat és punci ízeket. Volt eltérés ugyan, de mindkettő nagyon szép és finom volt.
- Két teljesen különböző kategóriájú cicivel élvezkedhettem. Itt sem tudok különbséget tenni, mert mind a kettő igazi gyönyörforrás volt.
- A franciájuk is eltérő, Lináé finomabb és lágyabb, sokáig lehet bírni, míg Zoé franciája változatosabb, de egyben célra törőbb is.
- Testközelből láthattam egy kis leszbi showt.
- Számomra a legélvezetesebb rész az volt, amikor a Linával csókolóztam és közben Zoé franciázott. Ezt az élményt egyidőben nyilván csak két lány és két száj tudja nyújtani.

A négykezes masszázs ellen szóló negatív dolgokat nem tudok ilyen hosszan felsorakoztatni.
Ami esetleg gondot jelenthet az a csokor mérete, mert két lány esetében a rózsák száma megduplázódik.
De erre is megtaláltam a megoldást.
Nemcsak a pedagógusok, hanem már én is nagyon várom a Magyarországnak jogosan járó brüsszeli pénzek megérkezését, ami nyilvánvalóan pozitív hatással lesz az én rózsakertészetemre is.
Amennyiben sokáig késnek az uniós pénzek, akkor megpróbálok majd pályázatokon újabb földterületeket megszerezni, így bővíteni a kertészetemet. Nagyobb területen több rózsaszál terem.
Ha esetleg ez sem sikerülne, akkor viszont rózsakorona sétányt építek a kertembe, és ennek a bevételéből finanszírozom a négykezes masszázsokat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 20:02:29
Kiváló és bő írás erről a hármas randiról.

2023-06-17 03:45:13
Nagyon alapos munkát végeztél, sok munkát tettél bele. Az utolsó mondataid viccesek, de drukkolok hogy bejöjjenek a számításaid! ;-)

2023-06-16 09:59:10
Az utolsó mondatok igazán szórakoztatóak. Amúgy a beszámoló is, csak máshogy. ;)

2023-06-15 22:43:14
Már csak hosszadalmas fáradtságos írás is megérdemel egy jó értékelést.

2023-06-15 21:09:37
Nincs indoklás, egyszerűen fogalmazva, nem tetszett sem a stílus, sem a tartalom, ezért sz átlagos értékelésem.
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 7db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 5db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 4db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.