Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-23 22:52:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 117196 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Linához és Vandához is volt már szerencsém külön-külön, minek hatására körvonalazódott bennem hogy őket együtt is meg kellene látogassam. Alkatilag ugyanis ellentétei egymásnak, az ellentétek pedig jól ki tudják egészíteni egymást. Felhívtam hát Vanda számát és ledumáltam a részleteket a telefonossal. Sajnos aznapra nem jött össze, így a randi reggelén még meg kellett erősítsem. Ez merev szabály ebben a szalonban, régi törzsvendégeknek sincs kibúvó.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, a pláza mögötti kellemes és modern sétálóutca. Sokszor írtam már, így csak ismételni tudom önmagam: M3 vagy 4/6, vagy pláza mélygarázs.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Talán nem meglepő hogy minden változatlan, nagy modern igényes lakás a célnak megfelelően berendezve, több szoba is rendelkezésre áll, mindegyikben matrac és tükör a falakon, minden tiszta és rendezett, beleértve mindkét fürdőt is. Bár soha rosszabb helyre ne tévedne az ember...
Lina külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mivel ez egy páros randiról szóló beszámoló második felvonása, itt most csak Lina külsejét fogom részletezni, a másik lányról, Vandáról már megtettem ezt a hozzá beküldött első felvonásban. Az ő hirdetését alább láthatjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/238022/vanda-budapest-masszazs-no-305324453

Lina egy húszas évei közepén járó nőiesen telt angyal, csodás idomokkal, mesésen selymes és puha bőrrel. Kékeszöld szemei és szőke hajzuhataga engem személy szerint elvarázsol, van benne valami megfoghatatlanul érzéki, erotikus kisugárzás. Ebben egészen biztosan közrejátszik huncut mosolya is, melyet gyakran megvillant, ha megnevettetik, vagy ha kacérkodni akar. Nameg az a kislányos babaarc... ahogy puha bársonyos ajkait rátolja a farkamra miközben végig a szemembe néz... Jesszus! Bele tudok borzongani ahogy felidézem az emlékképeket. Cickói csodásak, pont jó méret az önfeledt csöcsörészéshez, ruganyosak és kellemesen puhák. Popsija alkatának megfelelően szép nagy és kerek, lábai dögösek, puncija csodás, hívogató látványt nyújt minden pózban, aminek szerintem tudatában is van, szereti illegetni magát szexisen. Egyszóval külsőre és személyiségre is nagyon rendben van, főleg ha az ember szereti a telt alkatú, közvetlen természetű csajszikat.
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117196 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117196 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-24 09:40:36 erotikus masszázs 1171965. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-24 09:40:36 erotikus masszázs 1171966. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-24 09:40:36 erotikus masszázs 117196
Erotikus masszázs
Ezúttal sajnos csak egy órát tudtam itt tölteni, ami már kapásból előre vetítette a masszázs kihagyását. Pláne hogy rendszerint hosszabb randikon is elmarad, de részemről teljesen jól van ez így.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Ezúttal gyorsan akartam végezni a zuhannyal, úgyhogy bár Lina most is ajánlkozott a közösködésre mint legutóbb, most hárítottam azzal, hogy majd a matracon akarok a lecsóba csapni. Végeztem is gyorsan, a lányok pedig már meztelenül vártak a szobában. Mindkettejüket magamhoz ölelve csókolózni kezdtem velük felváltva, közben markolászva a jó kis popsikat. Majd a cicik is sorra kerültek, melyek nyelves cirógatást is kaptak miközben a lányok már javában a szerszám körül matattak, egyikük a rudat húzogatta míg a másik a zacsit szorongatta. Aztán egyszer csak váratlanul a matrac felé kezdtek terelni, hogy ott aztán finoman hanyatt taszítva fekvő pózba tessékeljenek cserfes kacajok kíséretében. Kénytelen voltam engedni a lányok akaratának, de azért olyan nagyon nem is bántam ezt, mert rögvest rácuppantak a rúdra, amit imádok, pláne ha egyszerre két csaj teszi. 😃

Márpedig ők nem voltak restek azonnal a legkéjencebb módon egyszerre nyalogatni végig a rudat tövétől a hegyéig, végigszopogatni ajkaikkal szinkronban, majd a makkon elidőzve szinte csókolózni rajta egymással. Bombasztikus érzés és látvány volt, olyannyira hogy szólnom is kellett hogy lassítsunk, mert a végére szeretném tartogatni a nagy durranást. Lina kettesben hagyva Vandát a farkammal feljebb kúszott mellettem, majd felváltva számba adta csodás cickóit, mielőtt egy fergeteges nyelvcsatába kezdett velem. Nekem azért már sürgősen pina is kellett a számra, úgyhogy megkértem hogy üljön rám szemből, amit készséggel meg is tett. Így kezeimmel a ciciket és a popsit is tudtam markolgatni, miközben egyre elmélyültebben nyaltam ízletes punciját. Közben Vanda ügyesen tekergette nyelvét a dákón, kőkeményen tartotta Lina számára.

Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon. Persze időnként torokra is engedte, így illendő, legalábbis szerinte, amivel én persze csak egyetérteni tudok. 😄 Azt kell mondjam nagyon illedelmes egy leány. 😂 Közben Vanda is megvillantotta pajzán énjét, mikor közölte hogy mostmár az ő punciját is muszáj lesz kinyalnom, mert kezd tocsogni az izgalomtól. Na még micsoda igények vannak itt kérem! Nem lenne azonban Pinabubus az egyik becenevem, melyet más lányoktól kaptam hasonló szituban, ha elutasítanám egy ilyen igény kielégítését. Úgyhogy Vanda ágyékát is az arcomra engedtem, szemből, hogy az ő melleit is tudjam simogatni közben. Nameg bámulni őket lapos hasa mellett eltekintve felfele, őrjítő látványt nyújtottak. Muszáj volt vadul gyurmázni is velük, nem lehetett ellenállni...

Jó volt így élvezkedni a csajokkal, de nem hagyhattam ki egyik nagy kedvencemet se: pucsítás négykézláb a tükör felé, ajkak a dákón jobbról és balról, két kéz a két kobakon egymás felé nyomva őket, had szoruljon csak a hurok a makkon, majd ütemes töcskölés a fincsi puha ajkak és ficánkoló nyelvecskék között. 😋 Nem bírom megunni, kötelező műsorelem két csajjal. Már ha kaphatóak rá, de szerencsére ők mindketten azok. Én meg nem voltam rest kihasználni a helyzetet, és alaposan megkufircolni az ajkaik közti nedves lukat, ha már mást úgyse lehet itt. Nem panasz ez, mert kurva jó a program így is! Eljátszadoztam velük még egy darabig, de csak hiányzott az a mámorító punciillat, amivel már korábban mindketten megkínáltak.

Úgyhogy a fináléra bevetettük a kétcsajos 69-et, azaz egyik csaj rajtam 69-ben, a másik pedig vele közösen furulyázik a hangszeren. Előbb Vanda puncijában merültem el fenekét csapdosva közben, ő pedig szorgosan szopogatta-nyalogatta a rudat Linával ügyesen összedolgozva, a zacsinak is megadták ami jár. Aztán csere, hogy a végszóra úgy élvezhessek el, hogy Lina istenien csodálatos puncijának vadító illatatit szívom közben magamba. És bársonyos puha szeméremajkai beterítik arcomat... Mámorító élmény, szinte átszellemülök ilyenkor, de a lányok se tétlenkedtek közben, húzták, nyalták, tekerték a rudat, vadul lefetyeltek a makkon, mindent bevetettek hogy a csúcsra repítsenek. Nem is maradt el az eredmény, szép adagot lőttem egyikőjük szájába, de be kell valljam, ha agyon ütnek se tudnám megmondani hogy melyik lány kapta a cuccost. Önkívületi állapotban lehettem hosszú percekig, mert mire magamhoz tértem, már mindketten túlestek egy gyors tisztálkodáson. Rólam egy cseppet se kellett felnyaljanak...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A helyi policy-nak megfelelően előre rendeztük, csak diszkréten kitéve a komódra, ahonnan fürdés közben lábakélt. És a helyére került néhány kisebb rózsa, mivel felfele kerekítettem. Jeleztem nekik hogy bőven van még virág a kertemben, úgyhogy maradjon csak náluk ez a pár szál is. Mindkét lánynak benne volt a csókért és szájba élvezésért extraként járó szemérmetlenül csekély mennyiségű rózsaszál is, amiből aztán a végén megint vissza akartak adni, mondván hogy csak egyikőjüknek a szája lett tele. Egy kicsit lódítottam nekik a kertem méreteiről, hátha akkor nem furdalja őket annyira, hogy ezt a pár szálat is itt hagyom. Mit kezdenék vele? Máshova már kevés, itt meg úgy gondoltam hogy nagyonis jó helyen van, azért cserébe, amit kaptam tőlük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 56 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó párosítást alkotott a két leányzó, azt kell mondjam ügyesen ráéreztem hogy őket érdemes lehet összepárosítani. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit hiányzott, hogy leszbit nem vállalnak, legalábbis Vanda semmiképp, pedig megnéztem volna egy kis műsort, meg közösen is imádok puncit nyalni, ami így nincs. De minden mást zokszó nélkül nyomtak, olyan hevesen dolgoztak a cerkán egymással is összegabalyodva, amihez szerintem már kell egy kis biszex hajlam. De úriember lévén én betartom a határokat, cserébe ők olyan kényeztetést lenyomtak nekem, ami felejthetetlen élményekkel gazdagított. Köszönöm lányok, remélem még lesz párszor szerencsénk egymáshoz!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-14 00:02:25
Igazán jó írás erről a hármas randiról.

2023-02-24 20:18:43
Öröm Óda ez a legjavábol. Csak irigykedve olvastam.

2023-02-24 13:50:32
Szép élmény, erotikus írás. Próbáltam beleélni magam gondolatban a szituációdba.... és sikerült. Gratulálok!
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 8db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 5db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 3db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-15) : Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni