Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Lina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-02-23 09:27:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lina +36306923931 117183 erotikus masszázs

satyros a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Lina hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Nem első alkalommal jártam már nála, így tudtam, hogy hamar fogynak a kora délutáni időpontok. Előző nap bejelentkeztem, de aznap délelőtt ilyenkor is kötelező a megerősítés. A telefonban mindent tisztáztunk, bár igazából nem kellett sok mindent, csak azt, hogy mennyi ideig szándékozok maradni.
Megközelítés
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Corvin negyed, autóval érkeztem és a plaza mélygarázsában parkoltam le. Ha valaki nem ott szeretne megállni, azok a környező utcákban próbálkozhatnak, ami annyira esetleges, hogy én soha nem próbálnám. Bkv-tól jó sokat kell gyalogolni, de ez is relatív. Valakinek a 300m gyaloglás nem sok. Nekem csak kirándulás alkalmával nem az.😄
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Új építésű ház, a lépcsőház a plázához a legközelebb van, könnyen megtalálható és a be-, illetve a feljutás is egyszerű. Kapukód beütése után az ajtó automatikusan nyílik, lifttel fel a megfelelő emeletre és ott rögtön jobbra van a rendelő ajtaja.
A lakás a célnak jó. Abban a szobában , ahol én voltam nem volt masszázspad, hanem matrac, de a célnak tökéletesen megfelelt. A tükrök meg olyan jól voltak elhelyezve, hogy istenien tudtam mozizni, amikor szerettem volna fokozni a vizuális élményt! A fürdő is ok, törölközők is rendben voltak.
A falon lévő (5-ös kép bal felső sarok) órát ne nézze senki. Nem tudom, hogy jár-e, de biztosan nem a pontos időt mutatja😄😄.
Lina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lina nemcsak egy nagyon szexi lány, hanem barátnős és mint később kiderült bújós, amivel engem nagyon le lehet venni a lábamról. Mit mondjak: Lininek sikerült. Amúgy szőke/szőkés a haja , ami izgalmasan dobja fel a mosolygós arcát. Imádni való nagy cickókkal és feszes bőrrel van megáldva. A testalkata kicsit nőiesebb, mint a címlaplányoké, de igazából arányos, szexi a kisugárzása és nekem a kis pocija is kifejezetten tetszik. Szóval a külső alapján minden adott volt ismét egy kellemes órára. A legnagyobb vonzereje viszont a természete: vidám, barátságos, pozitív energiákat sugárzó. Kell ennél több?😉
1. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117183 erotikus masszázs
3. Lina +36306923931 beszámoló Budapest 117183 erotikus masszázs4. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-23 16:15:26 erotikus masszázs 1171835. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-23 16:15:26 erotikus masszázs 1171836. Lina +36306923931 beszámoló 2023-02-23 16:15:26 erotikus masszázs 117183
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Az ajtóban egy egybe részes bodyban fogadott. Alig tudtam levenni a szememet a csodálatos melleiről, amik a ruha alatt domborodtak. Aztán csillogó és huncut szemei ejtettek rabul, ekkor már biztosan tudtam, hogy jó helyen járok. Bevezetett a szobába, pontosítottuk a részleteket és elmentem fürdeni. Visszatérve az egyik extrát , a csókot ki is használtam, hogy közelebbről is egymásra hangolódjunk, illetve egy-két mozdulattal kivarázsoltam a textilből. Rövid, de annál hatékonyabb felfedezésre indultam a kezeimmel Lina domborulatait illetően. Mit mondjak?! Nem csalatkoztam 😄
Itt veszélybe került a szokásos sorrend a szeánsz egyes felvonásait illetően, de még mielőtt a Lombik gúnynevű volt kémia tanárom szavaival élve “irreverzibilis folyamat”indult volna meg, sikerült magamnak megállj-t parancsolni és valahogy elhelyezkedni a szivacson. Még szerencse, hogy nem tatami volt ott, mert akkor bajosan tudtam volna hason feküdni. Nagyon finoman fogott hozzá a masszázsnak, amit
olajjal végzett. A hátamat, a karokat, a nyakamat vette először kezelésbe. Egyre erősebben csinálta, ami szintén nagyon jól esett. Nem egy sportmasszőr ezt azért tudni kell, de nagyon lelkes és szorgalmas. Közben lehet vele mindenféléről beszélgetni, nagyon kommunikatív , így nem csoda ha repül az idő . Miután a hátamat vállamat nyakamat jó alaposan megdolgozta következtek a combok és a fenék, ahol már egy egy véletlen “eltévedt” mozdulat jelezte, hogy hamarosan más irányt vesznek az események. Még a vádlijaim részesültek egy viszonylag erősebb mozdulatokból álló kezelésben , de utána visszatért a belső combomhoz és itt már egyértelmű volt, hogy melyik területre koncentrál. Nem is nagyon bírtam nyugton maradni és mikor elkezdtem emelgetni a csípőmet jelezte , hogy akár nyugodtan meg is fordulhatok.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Fordulás után az addigra már olajos ciciket gyakorlatilag a számba nyomta. 😄 Ez borzasztóan jól volt! Hosszú percekig élvezkedtem így , csókoltam masszíroztam őket, egész egyszerűen nem tudtam betelni velük. Hamar levette, hogy ez lehet az én fétisem és elkezdett huncutul incselkedni ,nevetni és egy kis macska-egér játékot játszani. Fogalmam sem volt, hogy én vajon a macska vagy az egér lehetek ebben a szereposztásban. Az igazat megvallva nem is érdekelt, mert rettenetesen élveztem. Aztán egy gyors mozdulattal átfordultunk az ellentétes felállásba : ő került alulra én meg felülre. Ez is tetszett mindkettőnknek. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag nem tudtam betelni a melleivel , meg akartam kóstolni Linát! Nagyon olajosak voltunk már , így az apró puszikat ha nem is átugrottam , de legalábbis nem sok időt töltöttem velük , míg lejutottam a csodálatos mézes csuprához. Gyönyörű kis ékszerrel áldotta meg a természet, ráadásul hivogatóan csillogtak az addigra már igencsak nedves ajkak. Nagyon tudta élvezni nyelvem játékát: nyögdécselt , borzolta a hajam és mozgott a csípője rendesen. A hanghatásokat szerintem visszafogta, de egy idő után már extra érzékennyé vált a csiklója és azon az utánozhatatlanul huncut hangján kérte, hogy had viszonozza kedvességemet. Erre, ugye, nem mondhattam nemet..
Visszafordultunk és elkezdett játszani a hangszeren. Olyan élvezettel és átéléssel, amit ritkán tapasztal meg egy magam fajta halandó.🤷🏻‍♂️
Közben úgy helyezkedett, hogy a tükörből is mindent láthassak, úgyhogy több szemszögből is ért a vizuális élmény, ami frenetikus volt ugyan, de mégiscsak eltörpült azon érzés mellett, amit ajkai gyengéd és erősebb szorításával tudott nyújtani. Na, annak a leírásához már kevés vagyok, elég hozzá annyi, ha ilyen lenne a pokol, akkor oda vágyakoznék mostantól . Ahogy tekerte a fejét rajta, vagy eltüntette , máskor meg a nyelvét pörgette a makkon, néha úgy, hogy az ajkai közben körbe fogták, azokra tényleg nincsenek szavak.
És ez így tartott hosszú percekig! Fáradhatatlan volt, amin már én is csodálkoztam, mert meglepően kevésszer vette ki és használta a kezét pihenésképpen. De persze minden jónak egyszer vége szakad, nem történt ez ebben az esetben sem másként. Azt már az elején megbeszéltük, NFVSZ lesz a vége, amit nem felejtett el és úgy is ért a”petite mort”. Hagyott a szájában lenyugodni, tényleg nem sietett, majd egy papír törlőkendőbe rejtette az utódokat. Még összebújtunk egy kicsit, aztán legnagyobb sajnálatomra az idő lejárt és még egy zuhany beiktatása után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap náluk nem vészes, de szinte minden jó dolog plusz költség , ami persze jól megdobja a végeredményt . Már kettő extra is bőven az átlag fölé repíti az ajándék mértékét. De nem bántam, mert nagyon élveztem az ott tartózkodás minden pillanatát. Utólag rendezve…
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy szuper lánnyal voltam együtt , ami nem csak a külsejét jelenti, hanem a vidám , pozitív kisugárzását is. A masszázs tudása sem rossz, az erotika meg egy valóságos óda👍🏻😄.
Hamarosan visszatérek!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-14 10:28:25
Izgalmas írás, jó adag humorral megfűszerezve.

2023-02-25 12:23:27
Figyelmem középpontjába került vendéglátód Így tájékozódás miatt el szoktam olvasni róla írt beszámolókat, mint mindenki. Jól megfogalmazott beszid, részletes, minden benne van amire szükség van, ahhoz hogy kedvet csináljál másoknak, hogy megismerhessék Linát. Egy nagy lökést adott nekem is. Gratulálok a randitokhoz.

2023-02-24 09:25:10
Nagyon kellemes élménybeszámolót hoztál össze, gratulálok! Abszolút meghozza a kedvet egy randihoz Linával, vagyis hozná, ha nem ismerném még, illetve nem pont most jártam volna nála én is.

2023-02-23 16:22:23
Jól érezted magad és ez teljesen átjött a regény olvasása közben
Mutasd mindet

FunkciókLina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-06) : A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner.

(2023-08-27) : Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda. Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

(2023-03-28) : Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük

felejthetetlen: 7db
(2023-12-18) : Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába.

(2023-11-25) : Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán,

(2023-08-10) : Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett.

nagyon jó: 5db
(2024-01-15) : Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

(2023-06-07) : A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát.

(2023-02-02) : Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm.

: 4db
(2024-03-18) : Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám.

(2023-04-13) : em volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik,

(2023-02-23) : Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon.